Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אומגה

roig
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבקש את עזרתכם בהתלבטות שלי.מצאתי אופל אומגה שנת 2002 יד שניה עם 103000 ק"מ. מחיר המחירון הוא 42000 ש"ח והצלחתי להוריד את המוכר ל28000 ש"ח.הבחור נראה אמין והכול ברכב עובד ותקין.בנוסף ראיתי טופס בדיקה שהמוכר עשה מכיוון שרצה לעשות טרייד אין ולא נראה שם דברים מפחידים(למיטב הבנתי).

השאלה שלי היא כזאת,האם כדאי (אולי)להכנס ל"הרפתקאה" או ללכת על רכב יפני משעמם?:-(

לצערי לא הצלחתי למצוא רכב בסכום של עד 30 אלף שיעניין אותי חוץ מהאופל או הגולף ואולי 407.חשוב לציין שבעבר היתה לי גולף שממנה היתי מאוד מרוצה אך אני יודע שהגיר של הגולף מתקשה להחזיק מעל 120 אלף ק"מ.

מה דעתכם?

פורסם

אתה מאוד תהנה מהרכב מכל הבחינות אבל תקח בחשבון שתצטרך כיסים עמוקים במידה ותהיה תקלה רצינית.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה,קראתי כמה דעות שונות.מה דעתכם על ה406 מנוע 1.8?

אגב,ממש אהבתי את האוטו ואת המחיר.הצלחתי להוריד 12 אלף,אומנם לא בקלות.פשוט נשמע לי קצת הזוי.למרות שאני יודע שמורידים לפחות 20%

פורסם

אם בעל הרכב בקלות מוריד עשר אלף ויותר מהמחיר אל תצפה שלרכב אין בעיה כזו או אחרת.

אין מתנות כאלה, רוב הסיכוים שתצתרך להשקיע סכום דומה לתיקונים.

פורסם
אתה מאוד תהנה מהרכב מכל הבחינות אבל תקח בחשבון שתצטרך כיסים עמוקים במידה ותהיה תקלה רצינית.

אני תומך. הרכב מספק שפע נוחות ופינוק, שלא תמצא בהרבה מקומות אחרים. כאמור, תיקונים עשויים להיות יקרים. לי יש פינה חמה בלב לרכב, ופינה קרה ליבואן... אולי REDROZE יוכל להמליץ לך היכן לבדוק את הרכב ולטפל בו, משום שאתה חייב בדיקה עצמאית משלך (אני הייתי מסתפק במוסך שמבין, ולא לוקח למכון, אבל זא רק דעתי).

אם בעל הרכב בקלות מוריד עשר אלף ויותר מהמחיר אל תצפה שלרכב אין בעיה כזו או אחרת.

אין מתנות כאלה, רוב הסיכוים שתצתרך להשקיע סכום דומה לתיקונים.

אולי. אבל לי נשמע הרבה יותר הגיוני שהטרייד אין מציעים לו פחות. לרכב הזה אין שוק ומחיר המחירון הוא לא מה שהרכבים האלה משיגים בד"כ.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היי,

האומגה נראיית מרשימה , מפוארת ומפנקת. קח בחשבון שכמו שאמרו סביר להניח שברכבים כאלו כל תקלה תדרוש ממך הרבה מאד כסף. UMI לידיעתי גם לא נחשבים בין הזולים ביבואנים.

לא מכיר את הרכב אישית רק מהכרה כללית, על פניו תמיד זה נראה דיל מפתה מאד. השאלה מה לאחר הרכישה.

לא נכנס לך לכיס, אבל בד"כ מי שמחפש לקנות רכב פאר במחיר הכי זול שהוא מוצא, לא לוקח בחשבון שמעבר למחיר הקניה, גם טיפולים ותיקונים של רכבים כאלו מאד כבדים.

את הפיז'ו אני פחות מכיר גם, אבל לפחות מדובר ברכב יותר נפוץ ו"שפוי". נסעתי ב1.8 נראתה לי כבדה יחסית. כנראה שה2 ל' יותר חזקה משמעותית. השאלה מה השנתונים שאתה יכול להרשות לעצמך. בין שני אלו אני הייתי הולך על הפיז'ו.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

לא תמצא שום רכב שיכול לדגדג את האומגה מבחינת נוחות, ביצועים, אבזור ומרווח בתקציב ובשנתון הזה. אבל כפי שאמרתי לך ממקודם, כל תקלה ברכב הזה מסתיימת בסכום של אלפי שקלים במוסך.

לצערי אין מוסך מומלץ לרכב הזה, גם כשהוא היה חדש UMI לא הצליחו לטפל בו כמו שצריך. בפורום אופל ממליצים על מוסך GNS בחולון (או ראשון, לא זוכר בדיוק), אני בחיים לא הייתי במוסך הזה אז אני לא אוכל להמליץ.

אם אתה לא צריך את הגודל של האומגה ולא מחפש את כל הערכים המוספים שהיא נותנת אז באמת כדאי ללכת על רכב קטן ופשוט יותר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

למען האמת יש סדרה שלמה של רכבים כמו האומגה שמספקים נוחות ופאר עם נסיעה נהדרת,שאחזקתם בעייתית ומחירם ברצפה.

כך סיטרואן XM

אלפא 164

סאאב

רובר

לנצ'יה קאפה ולנצ'יה תמא.

פז'ו 605

וכיו"ב..

נקודת המוצא צריכה להיות תמיד רכב שמור שטופל על פי הספר, קשה למצוא ברכבים כה ישנים...

לטעמי האישי,הלנצ'יה תמא היא הבחירה המהנה ביותר ומניסיון של 2 תמות,אחזקה נכונה משמעותה אמינות מפתיעה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

חבר טוב מחזיק רכב כזה- מנוע דיזל, 6 צילינדר,שנת 99 לדעתי. די מרוצה בסה"כ, אבל לטענתו יש בעיית חלפים רצינית לאוטו. הן מבחינת מחיר והן מבחינת זמן המתנה. קח את זה בחשבון. כל האמור מתייחס לדגם המצויין למעלה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

היתה בבעלותי אומגה 97 במשך שלוש שנים, אותה מכרתי לפני שנתיים (2.5 ליטר V6 "בסיסי").

אכן, כפי שצויין כאן, עלויות אחזקה ותיקון משמעותיות אבל...

עד היום שאני רואה אומגה עוברת לידי אני מביט בה בערגה, מבחינתי היא היתה שווה את ההוצאה.

לאחרונה רכשתי C5 שני ליטר PK, ושיסלחו לי אוהדי סיטרואן, אין מה להשוות (ד"א בשני המקרים מדובר ברכב רמה 5).

חשוב מאד לבדוק את מערכת הקרור הכוללת בין היתר משאבות חשמליות.

בכל מקרה, לא לוותר על בדיקה במכון אמין.

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם

תודה לכולם על התשובות.אני עדיין בהתלבטות.אעדכן בימים הקרובים.

אגב יש למישהו המלצה לרכב יחסית מפנק עד 30 אלף?

• תוכן חדש...