Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , כבר הרבה זמן אני מחפש תיבה לסאב הקיקר L5 שלי , עכשיו יש לי אופציה לקנות תיבה כפולה מקורית של קיקר CVR ורציתי להתאים את התיבה לסאב הקיקר שלי , מה לדעתכם תיהיה ההשפעה של התיבה על הסאב הזה ( כמובן שאת החור השני אני סותם באצמעות פלטת עץ ( זמני עד שאני ימצא עוד סאב כמו שלי למכירה ) , התיבה מומלצת? תודה!

תהליכי שיפוצים

פורסם

זוהי לא תיבה אכותית? אני מחפש כבר יומיים מידות של התיבה הכפולה האורגינלית של הL5 נקראת גם DS12L5 ואני לא מוצא לעומת התיבה הכפולה של הCVR , רציתי לדעת אם יש באמת הבדל מורגש או שלא מבחינת תאימות והכל. אני ממש רוצה לקנות את התיבה הזאתי היא גם אסתטית בבגאג' ותחסוך לי המון כאבי ראש של נגרים והסתבכות שלא תעלה לי פחות מ400 -500 שקל , חשוב לציין כי אני מאד רוצה להוסיף עוד סאב כמו שיש לי ואני לא מוצא קיים למכירה. ככה שהתיבה הזאתי תשאיר לי את האופציה של הוספה מידית ולא בניה מחדש.

תהליכי שיפוצים

פורסם

לבנות תיבה כפולה. חצוייה תתן לך את כל הפתרונות. ויתרונות של תיבה איכותית.

תבנה תיכה כפולה. אבל עם מחיצה. שזה אומר. כול סאב עובד לבד!! והשני לא מפריע לו.

אתה יכול לעבוד עם אחד כרגע. וברגע שיהיה השני רק להבריג אותו לתיבה ונגמר הסיפור.

עלויות.עם אתה נותן לנגר את המידות המחיר יהיה כ400-500 שקל. כולל עבודה להערכתי.

וזה כי אתה גומר פלטה כמעט שלמה של MDF 17 מ"מ.

אגב באתר של קיקר. מידות חיצוניות של התיבה שאתה רוצה. DS12L5

גובה 40.6 ס"מ

רוחב 82.2 ס"מ

עומק תחתון 49.7 ס"מ

עומק עליון 41.5 ס"מ

תראה. ויש לך פיר בתיבה. (שאת המידות אין.)

לפי מחשבון לאחר שהורדתי עובי עץ של 1.7ס"מ וסאבים של כ 5 ליטר. יש לך 120 ליטר תיבה!

תראה. חיפשתי תיבה רגילות. אין יותר מדיי אינפורמציה.

יש לך כמה אופציות.

אחת. לקחת את הנתונים של הסאבים לדבר אם אליקו. ושהוא יתכנן לך תיבה.

תאמין לי אופציה הכי טובה.

אופציה 2. לנסות לבד לבנות תיבה לפי הנתונים שיש בחוברת של הסאב.

יש שם נתוני נפחים ממולצים. ולשחק עם זה. ופשוט לבנות תיבה אחת מחוברת לשניה.

אופציה 3. להמשיך לחפש. אני בטוח שיש באינטרנט איפה שהוא את המידע שאתה רוצה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תודה , באמת תודה הייתי זקוק למידע הזה!

עכשיו יש לי עידכון , קניתי תיבה של DCVR07 המידות ברובם זהות , מה שאני מתכוון לעשות עד שאני ימצא סאב נוסף L5 אני סוגר את החור השני בתיבה (שם את הסאב הקיים בצד שמאל שלה , הפורט נמצא בצד ימין ) ומשתמש בה בנתיים רק כסאב יחיד , בעתיד אני ימצא L5 ( בעזרת ה' שמישהו ימכור כבר !! ) אז אני יפתח את הכיסוי ויוסיף את היהלום הזה. איך?

תהליכי שיפוצים

• תוכן חדש...