Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוקיה 5800 - מסך נסדק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיומיים אחרי שקניתי את המכשיר, נוקיה 5800, נסדק המסך. עזבו את הסיבות.

בגלל שאני אשם בסדק אני מתאר לעצמי שהתשלום על מסך חדש יהיה עליי.

יש למישהו מושג כמה יעלה תיקון של מסך באורנג' ?

תודה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אם יש ביטוח תיקונים באורנג', אתה משלם רק חלק מעלות התיקון, גם אם זה באשמתך. תתקשר כוכבית 054 ותשאל.

נ.ב. מה כבר צריך לעשות כדי לשבור מסך בנוקיה 5800? הרי זה לא מסך זכוכית עדין כמו של אייפון, פה המסך עשוי מסוג של פלסטיק גמיש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

להתיישב עליו הספיק כדי לעשות סדק בחלק השמאלי עליון של המסך.

על הדרך - מישהו מכיר אולי מכסה סיליקון \ כל חומר אחר שמגן על המסך של 5800 ?

ראיתי אצל מכר שיש לו סאמסונג טאץ' וויז מין מכסה מ"עור" על המסך, שנותן לו סוג של הגנה מפני חלק מהנפילות. קיים דבר כזה לנוקיה ?

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ראיתי דבר כזה איפשהו.

תיקון: ראיתי כאן: http://cgi.ebay.com/New-Leather-Pouch-Cover-Case-For-Nokia-5800-XpressMusic_W0QQitemZ280379911386QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item4147f1ecda&_trksid=p3286.c0.m14

אבל בעיקרון אתה יכול פשוט לקנות מדבקה שקופה שמגנה על המסך. קיימים שני סוגים - זול (מבריק) ויקר (מאט). ההבדל בינהם שהיקר יותר נוח לשימוש (האצבע מחליקה עליו יותר טוב).

ובכלל, לרוב אביזרי אפטרמרקט שקיימים בשביל אייפון, יש גם וריאציה ל-5800.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם לי נסדק המסך ב5800

פשוט הבאתי לאורנג' את המכשיר כדי לקבל הצעת מחיר (ההצעה היא חינם כי המכשיר בשנה הראשונה באחריות יצרן) והם פשוט החליפו לי את המסך לחדש בחינם (ואני לא משלם על שום ביטוח)

כדאי לנסות

פורסם

יש שני סוגי מגנים

הראשון זה מגן מסך כמו שיש למחשבי כף יד, מדובר על ניילון\סיליקון בגודל המסך שפשוט מדביקים והוא מונע שריטות על גבי המסך.

המגן השני הוא משלל חומרים והוא בעצם נרתיק למכשיר. יש נרתיקים מעור, יש מסיליקון (יש לי כזה והם אחלה דבר) ויש גם מה שנקרא הסוג הקשיח שזה פלסטיק שקוף שלתוכו מכניסים את המכשיר. כל הנרתיקים האלה הם בעצם עוטפים את המכשיר בפאנל החיצוני שלו ועוזרים נגד נפילות ודברים מהסוג הזה.

המכשיר שלי די עדין ונפל כמה פעמים ובגלל הסיליקון לא קרה כלום. העלות של מגן מסך פלוס נרתיק סיליקון שכזה לרוב לא עולה על 10 דולר באיביי כולל משלוח. סיליקון יש בכל מיני צבעים להתאמה לצבע המכשיר. קח בחשבון שהשקוף\לבן מצהיב עם הזמן.

העלות של סיליקון בארץ מתחיל מאזור 50 שקלים עד 80 שקלים פחות או יותר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נרתיק זה מגיע עם הערכה. אם אין לך אותו, אתה יכול למצוא ביד2.

אמנם צריך לשלוף ממנו את המכשיר עם כל שימוש, אבל מספק את ההגנה הטובה ביותר.

נוקיה כאמור מספקת אותו עם המכשיר.

5800-red-with-case.jpg

פורסם

אתה יכול לנסות ...

אבל אני סקפטי, אורנג' רשאים לשנות את תכולת הערכה כל עוד הם לא מפרסמים שהיא מכילה דבר שחסר.

*אם יבואן טויוטה יכל להשמיט 2 כריות אויר מהקורולות , אני מניח שאורנג' יכולים להשמיט נרתיק ...

בתחילת שיווק המכשיר בארץ הוא הגיע עם הנרתיק. כעת לא.

אולי גם יש הבדל בתכולת הערכה בין המכשירים הסינים להונגרים (סתם השערה, המכשיר שלי יוצר בהונגריה והגיע ללא הנרתיק)

פורסם

הנרתיק שהציגו כאן, המקורי של נוקיה, אינו מגיע באורנג' מכיוון שהיבואן שעובד עם אורנג' הוא לא יורוקום עצמו.

הנרתיק הוא באמת מקורי של נוקיה ואני דווקא מאוד נהנה ממנו, מגן על המכשיר כמו שצריך ומתרגלים לעניין המשיכה כל פעם.

הזמנתי אותו דרך איביי במחיר מצחיק של 25 שקל ושלשום הזמנתי עוד שתיים לאחים שלי כאשר זה כבר מגיע עם עט ומעמד בנוסף.

בנוגע למגן מסך, הזמנתי מאתר ZAGG מגן מסך מאוד מאוד איכותי, לא הכי זול אבל לטעמי נוח ביותר לשימוש, נדבק בקלות רבה ואין לי שום תלונות עליו. מומלץ.

בהצלחה.

פורסם

שגיא, מוזר מה שאתה אומר - חבר קנה אותו דרך אורנג' וקיבל את הנרתיק המקורי...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הייתי היום בחברה. מכיוון שהפלאפון נקנה לפני שלושה ימים בלבד, קיבלתי אחד חדש במקומו, ללא תוספת תשלום.

אני מרוצה :-)

• תוכן חדש...