Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום (:

אני חדשה ומתעניינת בכל מיני דברים שקרו לאוטו אחרי שכיסחו אותו בכיכר.

האם יש טבלאות או ספרות בנושא של מאמץ מותר לפינים לפי יצרן המכונית, או משהו דומה?

שמתי לב שלא מעט פינים נגזרו (בנוסף לנזק לפח בין השאר). האם ניתן לדעת, כמובן לפי נוסחאות, באיזו מהירות התרחשה הפגיעה?

תודה מראש ושבת שלום

פורסם

לא ברור מה כוסח בדיוק ועם מה .

אם רכב כוסח , עם מכסחת דשא ידנית - סביר כי מכסחת הדשא תאבד מספר פינים , והרכב אולי צמיג .

אם הרכב כוסח בכיכר עם מכבש כבישים גדול , סביר כי פינים שהיו בנהג או בנוסעים גם יגזרו .

העלי תמונה של הפינים ומיקומם המדוייק .

( נ.ב - פינים של צרפתיות בד"כ נגזרים אחרת - )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ידעתי שיש פה בעיה עם סלנג, לא ידעתי שהיא כל כך קשה

בכל מקרה אין תמונה. האוטו, מן הסתם, במוסך.

מדובר על הפינים של הפגוש הקדמי ביונדאי. לכן שאלתי על טבלאות וחישובים באופן כללי ולא לפי האוטו הספציפי שלי.

פורסם

דגם הרכב ושנת יצור :idea:

ברכבים היותר חדשים, יש אפשרות לקיפול וגזירה של הפגושים במהירות איטית, מתוך רצון לספוג אנרגיה ולהגן על הולכי רגל .

איך ועם מה היה המפגש , חזית מול חזית , צד - שפשוף עדין מאחור ..

הכל חשוב - וכמו כן , גודל הכיכר היא גם מגבלה למהירות , בכיכר קטנה , האפשרות לנסוע מהר מוגבלת ע"י עקומת הסיבוב .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לנטרה 98

זה בערך תרשים התאונה-

44352821.jpg44352821.jpg

הנהגת הפוגעת לא התייחסה לתמרור זכות קדימה ונכנסה במהירות לכיכר, כנראה סטתה קצת בשניה האחרונה אבל עדיין פגעה בי, לא ראיתי את הנזק אצלה אז אני לא יודעת אם הפגיעה הייתה עם הצד (בגלל הסטייה) או עם החזית שלה.

פורסם

צריך להכניס את כל הנתונים למחשב , מסה של כשני לי הרכב , זויות הפגיעה , קוטר המסמרות , והסיגמא F/A של המתכת, מספר המסמרות שנגזרו באופן מלא ומספר ההמסמרות שהתעקמו ונגזרו חלקית ועוד........

גברת זהו דבר מורכב , השאלה שלך היא שאלה INNOCENT GIRL . גברתי , גם לטכניון יהיה קשה להשיב לשאלתך המלומדת.

שבת שלום.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

איך לא ראיתי? זה מה שקורה כשעוצרים 100 מטר ממקום התאונה ואחרי שיוצאים ומקללים רצים להחביא את האוטו. (גם התנועה מסביב לא עוזרת. בחייכם ראיתם שיש תאונה, מה יקרה אם תיהיו טיפה סבלניים?) ואל תדאג, היא לא שכחה את ארסנל הקללות משיכון ט' בשכם.

בקשר לטכניון אני אוכל לברר את זה ביום ראשון אבל קיוויתי שעם מעט הידע שיש לי אוכל לגלות כמה דברים...

בכל מקרה תודה (:

פורסם

בכל מקרה, Shit happens.

אותי מעניין הציור הזה שציירת, לא בא לך לחקור אותו במקום כמה פינים נשברו לך ביונדאי?

1) למה מעגל התנועה הוא אליפסה?

2) מה זה הג'ונגל שם בפנים?

3)ציירת את עצמך בצבע כחול (כלומר רוגע ושלווה) ואותה בצבע אדום. עד כמה היא עיצבנה אותך?

4) בציור הרכב שלך קטן אבל מעוגל ושמנמן, אומנם שלה רזה וגבוה. בת כמה היא הייתה?

5)ככה זה כשמשעמם לי.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

במקרה גם לי אז:

1. כי ככה בנו אותו. ברצינות ככה הוא נראה.

2. זה פרחים...אנחנו ישוב מאוד פסטורלי. (NOT, אבל הכיכרות כן)

3. מאוד אבל הצבעים הם לגמרי במקרה, רק אחרי ששמרתי שמתי לב. בכל זאת אין מסר סמוי אם לזה התכוונת.

4. היא טוענת ש40

פורסם

אין אפשרות לפי הנתונים שכתבת וציירת , להעריך עוצמת פגיעה או מהירות .

מבחינת זיהויי חוזק חומרים , הלנטרה בנויה מאוד סביר ( בשנים אלו התבססה על ידע של מיצובישי )

כמו שרשם - ברזילי , יש מספר מישתנים הכרחי לבדיקה , המסה הפוגעת זוית פגיעה וכו'

לפי הרישום שצורף - יש אי הגיון קל בבניית כיכר כזו ( היכן היא נמצאת :idea:)

ואם אפשר לקבל כיוון מעגל תנועה , כניסה ויציאה של התנועה מהכיכר .

44352821.jpg

אצלנו ב בת-ים , סגן ראש העיר לעניני רחובות ראשיים , לא היה מאשר מבנה כזה של כיכר , והיה מעביר אותה לרחוב צדדי .

תרגום קל בעברית - מבנה התנועה בכיכר לא הגיוני

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

זה נכון.

עדיין זאת כיכר גדולה, זאת אומרת שהיה לה הרבה זמן לשים לב שאני שם, אבל היא בכל זאת החליטה לתת גז. כנראה ניסתה את שיטת מצליח וזה לא הצליח.

אני יודעת שזה נראה מוזר אבל המבנה עצמו מאוד דומה למציאות, בעיקר הכניסות והיציאות.

פורסם

מאחר ואתן גרות בישוב קטן , עם מבנה כבישים מיוחד , כנראה זו תחילתה של ידידות מופלאה ( פגישות בהפתעה בכיכר )

שיטת מצליח בכביש לא עוזרת , תמיד מצליחים איתה להגיע למוסך , או למוסך כללי לבני אדם , וזה כואב .

בישוב קטן , בדיוק כמו בפורום , לומדים לוותר קצת , ולנהוג בתנאי הכביש , וזה כולל התחשבות בתשתית עקומה לפעמים

מנהלי ישוב המעדיפים צמחיה יפה ( כמו שרשמת ) ולא כביש העוזר לנהג

וכמובן , נהגים בני המקום , המרגישים חופש לבצע דברים , שבאיילון לכיוון בת-ים , היו חושבים פעמיים :wink:

אבל - לא כדאי לעבור לישוב אחר , עדיף ללמוד להשתלב בתנאי הכביש והדרך , ולאט לאט לכוון את התנועה בכיכר וברשת

בצורה נכונה ( להתנדב לגימלאי משטרת התנועה :lol: )

יש מצבים כאלה בחיים , ולא תמיד זה שיטת מצליח , לפעמים אנשים שקועים במחשבות ולא מרוכזים .לא תמיד פגיעה בדרך היא נגדך .

סדרי את הכיסוח בצורה יפה , ואל תחפשי גורמי בעיה נוספים , וכמובן , אל תעלמי מהדרך בגלל נסיבות הבעיה .

השלימי עם זה ,שלא תמיד כיכר מסודרת לפי ההגיון שלך , ואולי יום אחד בזכותך , יתקינו שם רמזור .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אז זהו, ששהבדל בינינו הוא שאני עוברת לפחות פעמיים ביום בכיכר הזאת ומעולם לא הייתה שם תקלה ולו הכי קטנה. לעומת זאת-

היא לא מהיישוב, מה שעוד יותר מחזק את הדיעה שהיא נהגה בחוסר אחריות מוחלט ולא מבטל את העובדה שהיא לא צייתה לאף חוק תנועה או תמרור פשוט. נכון שזה החוק היבש ולא צריך ללכת עם הראש בקיר, אבל אין מה לעשות חוק זה חוק וכשמפירים אותו יש כאוס.

אני לא באתי לחפש את הסיבה או להוכיח שהיא אשמה, סתם עניין אותי לדעת מה קרה טכנית לאוטו.

אגב, לא לכולם אכפת שהאוטו שלהם יבלה שבוע במוסך...במיוחד אם זה אוטו מחברה.

• תוכן חדש...