Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה עם קיבוע גבס, חוקי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חוקי או לא איך אתה מתכוון לבלום עם זה?:?

אז ככה.

הגבסים של היום הם די שונים מבגבסים שלפני שנים,אין קיבוע עלכל הרגל,והוא הרבה יותר קל.

טכנית ניסיתי והצלחתי.

השאלה מה אומר החוק בנושא?.

פורסם

עזוב חוק, שווה לך לקחת סיכון שילד ירוץ לך לכביש ולא תספיק לבלום בגלל החלקיק שנייה הנוסף שיקח לך להעביר את הרגל לבלם?

אחרי שנפצעתי בתאונת דרכים שבה בין השאר שברתי גם כתף אף אחד לא אסר עליי לנהוג אבל רק חצי שנה אחרי השחרור מהשיקום כשהרגשתי שהכתף מספיק חזקה חזרתי לנהוג. לא שווה לעשות שטויות בגלל חוסר סבלנות ולהרוס לעצמך ולעוד מישהו את החיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הזכרת לי נהגת חדשה שנכנסה בי לפני כ-5 שנים ,כשהיא מגובסת ביד :evil:.

אם אמשיך לכתוב קרוב לוודאי שאקבל אזהרה וסתם אתעצבן .אז כאן אני מפסיק.

פורסם

ואם תצטרך ללחוץ על הברקס חזק ולא תוכל כי תכאב לך הרגל?

מזכיר לי שפעם לקחתי חתול באוטו בלי כלוב ובאמצע הנסיעה הוא החליט להתיישב מתחת לדוושת הברקס.

פורסם

להסיע את הרכב ממקום למקום, מסוגל גם ילד בן 10, הבעיה היא בתפעול של הרכב כאשר נדרשת פעולה קצת יותר קיצונית.

אם אינך מסוגל לשלוט בו בכל מצב, אתה מהווה סכנה לעצמך ולציבור המשתמשים בכביש.

כפי שכבר אמורו לך - זה לא חוקי,

אבל יותר חשוב - זה מסוכן מאד.

אין מה לעשות, תאלץ להתאפק קצת.

דני G.

פורסם

השאלה שלי היא, האם צריך לדווח על שינוי בריאותי "זמני", כמו גבס. הרי זה עובר לאחר כמה חודשים, למה לבזבז כ"כ הרבה זמן בלהודיע למשרד הרישוי?

פורסם

כדי שבמשך הזמן הזה, הם יידעו שאתה לא כשיר לנהיגה :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
השאלה שלי היא, האם צריך לדווח על שינוי בריאותי "זמני", כמו גבס. הרי זה עובר לאחר כמה חודשים, למה לבזבז כ"כ הרבה זמן בלהודיע למשרד הרישוי?

אל תדווח לאף אחד, בשביל מה? אבל אל תנהג במצב כזה.

תרשו לי ל"התעלק": יש לי חבר שזרועו הימנית קטועה (מלידה) עד מעט מתחת למרפק. יש לו פרוטזה, כלומר פלסטיק/גומי, מטעמי אסטטיקה בלבד. הוא עבר טסט בארה"ב, וכנראה גם מבחן שליטה בארץ! הגיוני? הוא מאוד עצמאי (שתבינו, הוא מניח לעצמו תפילין לבד, על היד הקטועה), אבל ייתכן שאף אחד לא שם לב? הוא נוהג כמובן ברכב אוטומטי.

פורסם
אל תדווח לאף אחד, בשביל מה? אבל אל תנהג במצב כזה.

תרשו לי ל"התעלק": יש לי חבר שזרועו הימנית קטועה (מלידה) עד מעט מתחת למרפק. יש לו פרוטזה, כלומר פלסטיק/גומי, מטעמי אסטטיקה בלבד. הוא עבר טסט בארה"ב, וכנראה גם מבחן שליטה בארץ! הגיוני? הוא מאוד עצמאי (שתבינו, הוא מניח לעצמו תפילין לבד, על היד הקטועה), אבל ייתכן שאף אחד לא שם לב? הוא נוהג כמובן ברכב אוטומטי.

קיים הבדל בין נכה שתורגל ולמד לנהוג ברכב עם פרוטזה או בלי ,ועבר טסט ,או שהרכב הותאם למצבו ,לבין אדם שזהו בשבילו "מצב חדש".

ללא שום קשר , עם היד לא בולמים .

אפילו בקבוק מים שנפל לרצפת הרכב ,ונכנס מתחת לדוושת בלם עלול להיות מסוכן .

מה הקשר ? אין קשר ! כשם שאין קשר למה שכתבת .

בברכה

מוטי.

פורסם

להבא, אין צורך לצטט הודעה מעליך.

הרכב הוא רגיל לחלוטין, ללא כל התאמה. לא נראה לי שהוא עבר איזושהי הכשרה מיוחדת, ובשביל לנהוג, צריך שתי רגלים ושתי ידיים. כמו שכתב מישהו קודם,

להסיע את הרכב ממקום למקום, מסוגל גם ילד בן 10, הבעיה היא בתפעול של הרכב כאשר נדרשת פעולה קצת יותר קיצונית.

אם אינך מסוגל לשלוט בו בכל מצב, אתה מהווה סכנה לעצמך ולציבור המשתמשים בכביש.

• תוכן חדש...