Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רגע, אז זה סופי ?? SUNDOWN מיוצר בקוריאה ?? למה זה לא מפורסם בשום מקום ?

לו היית מציץ באתר היצרן, היית רואה בשורה האחרונה שבPDF הזה את מילות הקסם הללו.

יאללה, תפתח את השמפניה. אתה נלהב ונרגש. :-D

לגופו של ענין, בניגוד לעבר, כיום אין שום ערך מוסף לייצור בדנמרק, מצרים או איטליה על פני סין, קוריאה, לוב או הודו. מלבד נסיון למיצוב, למיתוג, לבידול ולהצדקת הסטטוס ותג המחיר, בכל מה שנוגע לחברות בעלות שם שלא אחת מעסיקות אנשים שלהם באותן מקומות שעובדות בסטנדרטים סופר גבוהים אך משיקולי תקציב בוחרים להוזיל עלויות במרכיב המשמעותי של כח האדם ושכירות/רכישת מקום ייצור.

מיטב החברות בעולם היום מעבירות את קווי הייצור שלהם למקומות נידחים במזרח או בטורקיה. היעלה על הדעת לערער על אמינותן ואיכותן של החברות הונדה וטויוטה לדוגמה?

וכי ייצור איטלקי מבטיח לי שד"ר לפילוסופיה/פיזיקה דור רביעי מחבל טוסקנה עמל על כך, או שמא עובדים זרים מקומיים מ....תאילנד או סין עובדים שם? העובדים בייצור אצל יצרן נורבגי בהכרח שירתו שם בצבא או בעלי זכות בחירה או אולי עובדים זרים מ...הודו?

הפואנטה מובנת.

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבנדאם קצת חדש פה בפורום ובתחום כמו שאתם יודעים- אני רק רוצה להגיד שהכל פה נראה גועל נפש וכן אני מרשה לעצמי להתערב.

שכל אחד ימכור מה שהוא רוצה ושכל אחד יקנה מה שהוא רוצה ותתנו לאוזניים לדבר ומספיק כבר.

אפשר ממש לחשוב שמדובר פה בויכוח של ילדים מתבגרים בכיתה ז' מקסימום. יש בזה משהו מבייש.

להוא יש מה להכויח ולזה אין מה להוכיח-מספיק-ואני מגיב ככה כי שיחות מסוג אלה קורות כמה פעמים בחודש-אז בואו נקדים תרופה למכה-די.

לדני מזל טוב, וזהו זה מה שיש להגיד בשרשור הזה.

משחקי היוקרה האלה... בסוף מי שמדבר יותר מידי נופל.

לילה טוב.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם
גורל, תגובתך היתה כ"כ צפויה. :)

לסינפוני אין מה להוכיח, כפועל יוצא גם לי.

לשמחתי הרבה סינפוני אינם מכוונים מוצריה לאוכלוסיה אליה אתה שייך, והתמזל מזלי שאני עובד עם אוכלוסיה נהדרת בפורום ומחוצה לו.

ברור לי,

הריי שאנשים ראליים בעלי מודעות עצמית, חשיבה נבונה, פתיחות דעים. וחקר המציאות.

כאלו שלא נאחזים בוודו מופרך, או בחזיונות אלילים. אלא מחפשים את העובדות המוגמרות,

הם בדיוק לא האוכלוסיה שסינפוני מכוונת אליה.

בהצלחה עם אותה אוכלוסיה שכן מכוונים אליה. :)

פורסם
ממש איכפת לי שהסאן דאון מיוצר בקוריאה... אני מפעיל את המערכת והסאב מוציא זהב של סאונד. סאונד של זהב זה מעולה, אבל כמו שאתה יודע יש זהב 24 קאראט ויש זהב של 14 קאראט למשל. את ההבדל בינהם אתה בטוח יודע :wink:

ממש מעניין... אנחנו בוחנים כאן תוצאה.

אם תצליחו להוכיח לי שהDA6 של סלסטרה מוציא תוצאה טובה יותר ומורגשת מה3000D, אולי אני אשקול את התוספת במחיר.

המגברים נראים זהים - השאלה איך הם יגרמו לאותו הסאב על אותה התשתית לתפקד.

כל השאר - לא מעניין

הכל בידידות כמובן :-)

פורסם

לכל האוכלוסיות , הבא שיש לו נימה של עקיצה יוכנס למעקב מיידית.

תעשו חושבים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בהחלט כך יהיה.

תרצה או לא תרצה.

ארצה או לא ארצה.

עם סינפוני, בלי סינפוני, עם אייל בלי אייל.

יש אנשים שיקנו רולקס ב50 אלףך דולר יש כאלה שיקנו קאסיו ב500 שח (לי מספיק הקאסיו).

יש כאלה שיקנו חולצת T בפוקס ב30 שח, ויש כאלה שיקנו T של הוגו בוס ב-130 דולר.

זו דרכו של העולם.

לא סינפוני ולא אני המצאנו את הגלגל ואת פלחי האוכלוסיות.

כל העולם מתנהל כך.

בשכבות.

חלקן גדולות.

חלקן קטנות.

חלקן X וחלקן Y.

וכן הלאה.

ושוב, מזל טוב דני, מכל הלב.

חתימתי לא עמדה בקו אחד עם כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

מצטער טאו - זהב מבחינתי זה בסה"כ מתכת ולא איכפת לי באיזו צפיפות.

גורמט זה גורמט - אם הוא נראה אותו הדבר ושניהם לא יחלידו לי - ממש לא איכפת לי אם אחד מהם קל יותר להתחה או עולה יותר :lol: או רך יותר...

מצטער חבר - אמא שלי בין כל יתר הדברים שיצא לה לעשות גם היתה תחשיטנית... :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי - איתך במאה אחוז בעיניין הזה,

לפעמים אנחנו שומעים על אנשים שביצעו שדרוגים במערכת שהם כלל לא שומעים רק כי X שומע את השדרוג, אבל אם אתה לא שומע למי אכפת בכלל ?

בתחום הזה לא מעט אנשים משקיעים אלפי שקלים על דברים לא שמיעים, במיוחד שאותם אנשים לא משקיעים על דברים שכן שמיעים, שזה בכלל בכלל מגוחך.

אבל זאת דרכו של עולם.

פורסם

התכוונתי כמובן לרשום תכשיטנית :-D אני דיסלקט פולני...

וכן, גם את זה ירשתי מאמא - מורה למלאכה, חינוך מיוחד, פסיכולוגיה, אומנות מלאכה וציור, אומן רב תחומי אבל מה - לא מסוגלת לכתוב אותיות עבריות... אז אני מסכל בין אותיות תוך כדי כתיבה - תסימו לב לזה

גורל, לרגע חשבתי שאתה מדבר על תהליך של יצירת יציקה לתכשיט :-P (בוא לא נדבר על יציקות מסוג אחר :-P)

אבל כן אני חייב להסכים איתך.

אם כי - אני חייב לציין שכשהתעניינתי בהגברה לאחרונה ועברתי על הרבה מגברים באמפ-גאטס, סינפוני היו שונים מכל המותגים האחרים שהתעניינתי בהם - יאמר לזכותם.

אבל אני בטוח שגם את זה - ניר יוכל "להרוס" :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גורל, אבל ג'יגה של WD זה ג'יגה:idea::).

לעניין התמחורים, אין ספק שלפעמים ההשקעה לא מתבטאת בתוצאה, ו90% ויותר מהמערכות בשטח לא מנצלות את מלוא הפוטנציאל שלהם.

אנשים רצים לשדרג לרכיבים יקרים מבלי לנסות אפילו לנצל את מה שכבר מורכב ושולם.

בפועל, אנשים חושבים שאם הם קנו מותג כזה או אחר זה ישנה להם את המערכת.

בפועל, יש כלכך הרבה מערכות סופר יוקרתיות שנשמעות "בית שימוש".

יש כאלו ששומעים עם האוזניים, ויש כאלה ששומעים עם הכיס.

אין ספק שזה כיף להחזיק במוצר ברמת היי-אנד, אבל זה גם ברור לכולם שכלכלית זה רק למוכר/יצרן, ללקוח זה אף פעם לא כדאי או "משתלם".

אבל זה דרכו של תחביב, בכל תחום זה ככה.

אין שום הבדל בין נעל של 400 ש"ח לבין נעל של פראדה שניהם יקחו אותך לאותו מקום, אבל יש כאלו שיודעים מה כתוב על התווית וזה עושה להם את זה.

כך גם באודיו לרכב.

אני מכיר כלכך הרבה כפילויות של ציודים שמתומחרים בהפרשים אדירים, כמו הדוגמאות שהעלתי לפה שזה ממש אבסורדי.

יש מגבר של הליקס שהוא מגבר הייבריד(קדם מנורות והגברה קלאס A/B) שעולה 400 דולר, את אותו המגבר בדיוק יש לPHASS והוא עולה פי שלוש.

אז מה?, יש כאלו שהלוגו של החברה יגרום להם לאורגזמה רגשית, כל בר דעת אחר יבין שאין פה בסיס מוצק לשלם עליו את ההפרש של הכמה מאות אחוזים לטובת לוגו שונה..

כנראה שזה מוכיח את עצמו כל פעם מחדש, לכן יש מותגים מפוצצים בתחום האופנה,קוסמטיקה,אודיו,שעונים,עטים,משקפיים ולמעשה בכל תחום.

under construction..

פורסם

מיטב החברות בעולם היום מעבירות את קווי הייצור שלהם למקומות נידחים במזרח או בטורקיה. היעלה על הדעת לערער על אמינותן ואיכותן של החברות הונדה וטויוטה לדוגמה?

sorry for the english, cellphone..

very bad example, today's toyota are not the 90's toyota, if you'll look into it you'll find that toyota is known as one of the worst automatic gearboxes manufacturer in the world and their engines got 0.03% fail rate which is alot !!

turkey didn't do them much good and they are siriusly concidering a relocation for their factory's in the middle east, at one point they even thought of israel but gave that up when they met the israeli birocracy.

as for the phass coment by mr green, i wasn't talking about their amps - i was mentioning that i would love to get my hands on an A650 components which recived lots and lots of good reviews by people who actually listen to them.. if you have the time to find me the cheaper version of those it will be very much apprichiated.

thanks.

...CASKA for life

פורסם

אי אפשר להגיע למסקנה שסלסטרה הוא סן-דאון ולהיפך רק בגלל שהם קצת דומים בחלוקה של הרכיבים בלוח ,

ההשואה לפי התמונות היא לא רצינית , כי אפילו אם יש טרנזיסטורים אחרים , המגבר יעבוד בצורה שונה .

-

פורסם

הת'רד הזה היה כל כך נוח יותר לעיקול ושיחכה אם היה מדובר בהשוואה בין מק אודיו סדרה Z למגברים של פולס אודיו...

דבר אחד למדתי מהתעסקות במערכות מרוכבות - העקרונות זהים בין מערכת מינורית למערכת מג'ורית כל ההבדל הוא כמות המשאבים שצריך בכדי להקים כל אחת מהן.

מה שזה אומר שאת אותה ההשוואה שעשו בת'רד אחד, אפשר לעשות גם בכל ת'רד אחר עם כל אלמנט ואלמנט תחת אותה הבדיקה.

רק שזה דורש מאתנו יותר משאבים לבלוע את הגלולה המרה כשמדובר במשהו שאנחנו צריכים להשקיע יותר משאבים בכדי לרכוש.

זה כואב, זה יעבור.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא יאומן איך הרבה שרשורים מתדרדרים לרמה כזאת!

מה זה משנה היכן חלק ממגברי חברה מסוימת מיוצרים? חיצונית הם דומים? אז מה.

ניר בדקת את החלקים בתוך המגבר? הערכים שלהם? מי מייצר אותם?

העיקר שהתמונה דומה לא? ניר לפי דעתי השוואה כזאת ממש לא רצינית.

חברה זהו בסך הכל שרשור על יבוא מוצרי 2 חברות טובות לארץ, שעד לפני כמה שנים

יכלנו רק לחלום שיגיעו לארץ. למה, שוב, להגיע לרמות כאלו.

את הבעיות האישיות ניתן לסדר בה"פ או אפילו, השם ישמור, טלפון.

אלי

פורסם

אם כי - אני חייב לציין שכשהתעניינתי בהגברה לאחרונה ועברתי על הרבה מגברים באמפ-גאטס, סינפוני היו שונים מכל המותגים האחרים שהתעניינתי בהם - יאמר לזכותם.

אבל אני בטוח שגם את זה - ניר יוכל "להרוס" :-D

אני לא הורס כל דבר, ישנם דברים שפשוט שם מטבעם.

את סינפוני אי אפשר "להרוס" מבחינה של משהו דומה כי אין כזה, מדובר על חברה יצרנית שעושה הכל לבד, משתמשת ברכיבים איכותיים ובד"כ זה עובד טוב:).

סינפוני זאת לא החברה הכי מתקדמת בעולם מבחינה טכנולוגית, ולמעשה מבוססת על עיצובים ותכנונים די "מיושנים" לעומת מה שהולך היום, אבל, וזה אבל גדול- זה עובד.

אני אישית מעדיף את התכנון מגברים הללו כמו חברות שכבר לא מייצרות ככה(פיניקס גולד וזאפקו ) שעבדו עם אותה סוג בנייה של מגברים.

שימוש בספקים איכותיים, בנקי קבלים גדולים ועשירים, ורמת בנייה של BUILT TO LAST ולא אמורה למות תוך שנה..

תראה את המגבר הזה לדוגמא:

מדובר על מגבר דואל מונו, הכי דואל מונו שיכול להיות.

פשוט שני מגבר מונו אחד לכל צד.

היום כבר אף אחד לא בונה ככה מגברים.

inside1.jpg

אם אתה שואל לגבי מה אפשר "להרוס" אז לצערי זה רק עניין של מחיר.

אני חושב שסינפוני ביססה את עצמה כיצרנית היי-אנד של מגברי שתי ערוצים.

ואם כך הדבר, ההמלצה שלי הייתה שאם סינפוני אז רק מהשאדו ומעלה.

האמפליטוד טובים, אבל יש להם מתחרים שאפילו מתעלים עליהם.

השאדו, עובדים על הספקים חזקים, על בנייה אמינה ורכיבים מעולים.

זה מה שבסופו של דבר מתחיל לקבל את הטעם של החברה הזאת.

ופה, רק המחיר שלהם הוא המכשול, אבל ככה הם ממתגים את עצמם.

חברה שמשווקת מגברים בעלויות של אלפי דולרים, לא יכולה להרשות לעצמה למכור מוצר במחיר "עממי", לכן הבסיס חייב להיות גבוה מהתחלה.

לכן, סדרת האמפליטוד תהיה מראש יקרה יותר מהמתחרות שלה ביחס לתמורה.

וייסלח לי אייל(יבואן סינפוני), אבל זאת דעתי, ואני באמת חושב שהמחירים שלהם בסדרות הגבוהות יותר פשוט מוגזמים- נכון שזה הכל עניין של מיתוג וצורת שיווק.

אבל המחירים של הציוד הבאמת טוב של החברה הזאת הוא פשוט מופרח.

זאת לא טענה לאייל כיבואן, אלא שהיצרן פשוט מפריז כנראה בעלויות והולך על מיצוב גבוה במחיר ביחס לכמות המכירות.

אגב, בדיוק כמו סדרת הטזיס החדשה של אודיסון שהיא גם מנופחת ומוגזמת.

בדיוק על אותו המשקל של הפרסטיג'יו והדסידריו וכו'.

זה באמת מתומחר כהיי-אנד, על טהרת ההבדלים כמו באודיו לבית.

זוג מגברי טזיס מגיעים לאיזור ה45-50K.

כנ"ל גם מגברי סינפוני ברמה הגבוהה.

אגב, גם סלסטרה עם סדרת הVA היא מתומחרת בניתוק מלא מהמציאות.

אבל איך אומרים:), זה מה יש ועם זה ננצח.

מי שמחפש היי-אנד, ישלם לפי מה שנראה לו, לא חסרים אנשים שלא סופרים בכלל כמה זה עולה ולמה וזה גם קהל היעד.

האודיופילי המצוי, במיוחד לרכב, רוב הזמן הוא תפרן:).

under construction..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...