Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

***הדיון עבר לכאן. בבקשה לשמור על תרבות דיון, שפה נאותה וכבוד לחברי הפורום האחרים גם אם אתם לא מסכימים עם דעתם. חבר פורום שיעקוץ, ירד, יעליב או יפגע בחבר אחר יוכנס אוטומטית למעקב***

מה עם PHASS ? (ה A 650 הוא סוג של חלום שלי..) מה עם יצרנים יפניים יותר גנריים כמו DIAMOND AUDIO ?

הסצינה היפנית חזקה מאוד בהיי-אנד ודווקא משם אין שום יבואן..

קצת תיקונים כי מה שציינת לא מדוייק.

קודם כל, דימונד אודיו היא לא חברה יפנית אלא חברה אמריקאית.

והיום התוצר שלה זה ג'אנק.

בעבר שהיה להם את השיתוף פעולה עם ESOTERIC AUDIO בסדרה 7 שלהם זה היה נחשב משהו איכותי.

את אותה טכנולוגיה בסדרה 7 אתה מוצא היום בSTEG בסדרת המייסטר.

אבל היום? כמו רוקפורד,JL,אוריון וכו'.

-----------

PHASS גם כבר איבדה את הקשר שלה ליפן.

המגברים שלהם מיוצרים בABYSS שזה בית ייצור קוריאני.

את אותם מגברים אתה יכול למצוא בHELIX רק בשליש מחיר.

שגם הליקס לא נחשבת היי-אנד, ולא בקטגוריה הזאתי.

לכן, היי-אנד זה ממש לא, אולי השם של פעם אבל כיום זה לא משהו מיוחד.

יש הרבה מותגים שעברו לייצר בקוריאה בZENON כמו סאן-דאון אודיו,DD AUDIO,IA,RD-AUDIO,CELESTRA,ATOMIC,FUSION AMERICAN BASS שחולקים מגברים זהים רק בתמחור שונה בהתאם למותג.

כמו שABYSS ייצרו בעבר את טרו-טקנולוג'י, וחלק מהמגברים של ארק-אודיו שהם גם הסרווין-וגה,קלריון וETON.

זה שזה יפני או איטלקי או השד יודע מה , לא מעיד על טיבו.

under construction..

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניר,

תיקון קל, Celestra לא מיוצר ב-ZENON ולא חולק עיצוב זהה עם אף מגבר.

אם תרצה אצרף מייל מ-Jacob, הבעלים של Sundown Audio שמאשר את הדבר. :)

דני.

פורסם

זה תמונה של הIA(אינקרימינייטור אודיו) בדגם IA 40, שמיוצר בZENON קוריאה:

458581.jpg

וזה התמונה של הAMERICAN BASS VFL-500 שגם הוא, תוצרת ZENON:

inside1.jpg

וזה המגבר של SPL DYNAMICS הדגם הוא D5 ואף הוא, מיוצר בZENON:

inside1.jpg

והנה הגענו לסלסטרה, שלא אמור להיות מיוצר בZENON (לפי מה שאתה אומר).

זה התמונה של הDA6K2 של סטלסטרה שהוא הדגם הנוכחי שלהם.:

inside1.jpg

כמוכן, בוא נראה את הסאן דאון אודיו SAZ-3000D שכולנו יודעים שהוא מיוצר בZENON:

sundown-audio-saz3000d.jpg

ועכשיו נשווה אותו לCELESTRA הקודם(DA6K):

inside1.jpg

והנה, מגבר נוסף מבית היוצר של ZENON שיוצר עבור AMERICAN BASS והדגם הוא הVFL-400, מיוצר בZENON כבר אמרתי?:

inside2.jpg

האם יש למישהו ספק באם הסלסטרה מיוצר בZENON? או שאני עיוור? או שכולם עיוורים? או שזה סתם נראה לי וכמובן המצאתי את זה?

הרי אם כתבתי את זה בצורה כזאת ברורה וגלויה שמפרטת את כל החברות שמייצרות איפה, כנראה שאני "קצת" יודע על מה אני מדבר, ולא ממציא.

לא לרוץ ולתקן אותי, עדיף לבדוק קודם.

under construction..

פורסם

ניר,

אתה לא מפסיק להפתיע הא? המטרה שלך ברורה וצפויה, נסיונות השמצה והכפשה עלובים כפי שעשית בעבר, בוא נצרף מייל מג'קוב בכבודו בעצמו, כנראה שאתה מתעקש שאתה יודע טוב יותר או לחלופין רואה טוב יותר מהבעלים של Sundown Audio:

The Celestra is also made in a different Korean factory then Zenon, different cap banks and cap placement, etc. You can also see the small sub-card in the power supply section whereas those components are on the main PCB of the 1500D

Most Korean Class-D amps are fairly similar in layout as there are only so many ways to do it correctly - but do not necessarily perform the same.

Thanks,Jacob.

אבל כנראה שאתה יודע טוב יותר מכולם, או לפחות חושב ככה.
:)

אין טעם שאני אכנס אפילו לדקויות, הרי יש פה כמות הבדלים אדירה בין ה-DA6K2 ל-Sundown 3000, השוואה פשוטה של התמונות וזה ברור.

דני.

פורסם

אף אחד לא מכפיש שום דבר, הCELESTRA מגברים מעולים וסה"כ ציינתי כמה דברים שכבר מזמן ידועים כנכונים, יש על כך אינספור תרד'ים בכל קהילת הSPL בשלל הפורומים ואפילו העניין מוזכר ומקושר בAMPGUTS ובכל מקום העוסק בתחום הזה.

סה"כ לדעתי הם בחברה טובה עם כל שאר החברות שמייצרות את אותם מגברים שאותם העלתי וציינתי.

בנוסף, ג'ייקוב מדבר על הSAZ-1500D שבכלל לא קשור לעניין. וגם לא ציינתי שום דבר לגביו.

שאר המגברים שציינתי חולקים או בורדים משותפים וכמעט זהים ב99% או שהם זהים ב 100% =לחלוטין.

פרט לכך אם כל הכבוד, סלסטרה לא הייתה ולא תהיה ולא מתיימרת להיות יצרנית איכותית של מגברי מונובלוק.

ההתמחות

של החברה הזאת היא בדומה לסינפוני המתחרה שלה- והיא במגברי שתי ערוצים.

והנה עוד כמה דוגמאות כי אתה כלכך נחרץ ממה שכל אחד כותב לך במייל..

זה המגבר של RD-AUDIO. שמיוצר בZENON קוריאה.

הדגם הוא:

RD 3250.1D: והוא מקביל לסלסטרה DA6K.

rd325005.jpg

יש לRD גם את הHW-6.0 שהוא מקביל לסלסטרה החדש הDA6K2.

ואפילו את האח הגדול שלו הRD-HW9.0 שעבר שדרוג של בנק הקבלים כדי לתת הספק גבוה יותר, אבל התכנון זהה לאותו מגבר של סלסטרה וכמו הIA-40 וכמו הVFL500:

hw9002.jpg

אם זה נראה כמו כלב, מתנהג כמו כלב, ונובח כמו כלב- כנראה שזה כלב..

under construction..

פורסם

חבל שהשרשור סוטה ממסלולו...

מזל טוב דני, והמון בהצלחה.

2 מותגים לא פחות מעולים.

ניר, סינפוני וסלסטרה כבר מזמן לא מתחרים ולחלוטין אינם מכוונים לאותם מקומות.

חתימתי לא עמדה בקו אחד עם כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

ממש איכפת לי שהסאן דאון מיוצר בקוריאה... אני מפעיל את המערכת והסאב מוציא זהב של סאונד.

ממש מעניין... אנחנו בוחנים כאן תוצאה.

אם תצליחו להוכיח לי שהDA6 של סלסטרה מוציא תוצאה טובה יותר ומורגשת מה3000D, אולי אני אשקול את התוספת במחיר.

המגברים נראים זהים - השאלה איך הם יגרמו לאותו הסאב על אותה התשתית לתפקד.

כל השאר - לא מעניין

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי - לא הבנתי אותך, לא שזה מפתיע אותי :)\

אגב אין תחרות בין הסדרות האלו של סלסטרה לטרו גם ככה תג המחיר דומה אם אינני טועה.

אבל זה שסלסטרה וסינפוני מתחרות וסלסטרה עם תג מחיר של חצי. זה כשלעצמו מרים גבה לגבי כדאיות הרכישה של סינפוני.

פורסם

:idea:

לא הגיע הזמן שנתבגר קצת ונבחן ציוד לפי מה שהוא ולא לפי דעות קדומות ?

להוציא ציוד היי אנד שבו ברור גם כך שהרמת בניה גבובהה , במוצרים ברמת מחיר בינונית , כיום ברמת ההנדסה ופסי היצור המודרנים אפשר ליצר גם במדינות הזולות יותר ברמה גבוהה ככל שנדרשת. הכל עניין של לאן החברה מכוונת את המוצר. לכן זה דיי מיותר להתרגש ממגבר שמיוצר באנגליה , גרמניה איטליה אל מול קוריאיה ואף סין . לפני שנים זה היה נכון , היום צריך לבחון כל מגבר לגופו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

+מליון לעופר

אגב במחשבים הבינו את זה מזמן, ושופטים חומרה לפי הביצועים המוכחים שלה ולא לפי ארץ היצור. ואפילו לא לפי המותג שעומד מאחוריה.

כך אפשר לראות זכרונות של חברות "כבדות" כמו קינגסטון נזנחים אל מול חברות קטנות יותר.

ואפשר למצוא רכיבים מאוד פופולאריים מיצור שאף אחד לא טרח לבדוק איפה בכלל.

פורסם

עופר,אין פה שום דעה קדומה.

הסאן דאון אודיו הוכחו שמעולים ונותנים תמורה אדירה למחיר.

יש עוד לפחות 7 חברות שמייצרות את אותם מגברים(או זהים או דומים ב99%) ורק עולים יותר.

זה רק מחזק כדאיות של רכישות ולא שום דבר אחר.

לשניה לא נאמר פה דבר על טיב או איכות או אמינות של ייצור במדינה כזאת או אחרת.

הרי ידוע לכל קורא שמה שקובע זאת בקרת האיכות.

אך יחד עם זאת, מבחינה טכנולוגית קוריאה היא היפן של היום ולכן אין פה בכלל ספק על טיבו של מוצר תוצר אותו מקום.

under construction..

פורסם

עופר, ניר, גורל - בכדי שתבינו אותי

הדיעה שלי היא זו שמשוחררת לחלוטין מכל דעה קדומה.

מה שאני אומר זה דבר מאוד פשוט -

תנו לי שני מגברים שהפנים שלהם נראה אותו הדבר, מבלי לשפוט עיצוב ומסיחי דעת אחרים.

אני רוצה לשפוט דברים בודדים מאוד - איכות הרכבה, פירוט רכיבים, תוצאת מבחן תוצאה.

אם תתנו לי שני מגברים שנראים אותו הדבר למען האמת, תכנון זהה, רכיבים שנראים זהים או אולי אפילו זהים.

אם הזול מבין השניים ישמע בדיוק כמו היקר - אני אבחר בזול אלא אם כן אני אגלה שאני טועה.

אם מגבר אחד היה נשמע אותו הדבר כמו אחר - אבל זה היקר יותר היה מספק לי אחריות רחבה יותר או שבוודאות הייתי יודע שאורך החיים שלו היה ארוך יותר - הייתי שוקל לרכוש אותו גם אם הוא נשמע אותו דבר כמו הזול.

זה לדעתי להיות אמיתי, להיות נטראלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גורל, תגובתך היתה כ"כ צפויה. :)

לסינפוני אין מה להוכיח, כפועל יוצא גם לי.

לשמחתי הרבה סינפוני אינם מכוונים מוצריה לאוכלוסיה אליה אתה שייך, והתמזל מזלי שאני עובד עם אוכלוסיה נהדרת בפורום ומחוצה לו.

חתימתי לא עמדה בקו אחד עם כללי הפורום ולכן נערכה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...