Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אי אפשר להגיע למסקנה שסלסטרה הוא סן-דאון ולהיפך רק בגלל שהם קצת דומים בחלוקה של הרכיבים בלוח ,

ההשואה לפי התמונות היא לא רצינית , כי אפילו אם יש טרנזיסטורים אחרים , המגבר יעבוד בצורה שונה .

לא יאומן איך הרבה שרשורים מתדרדרים לרמה כזאת!

מה זה משנה היכן חלק ממגברי חברה מסוימת מיוצרים? חיצונית הם דומים? אז מה.

ניר בדקת את החלקים בתוך המגבר? הערכים שלהם? מי מייצר אותם?

העיקר שהתמונה דומה לא? ניר לפי דעתי השוואה כזאת ממש לא רצינית.

חברה זהו בסך הכל שרשור על יבוא מוצרי 2 חברות טובות לארץ, שעד לפני כמה שנים

יכלנו רק לחלום שיגיעו לארץ. למה, שוב, להגיע לרמות כאלו.

את הבעיות האישיות ניתן לסדר בה"פ או אפילו, השם ישמור, טלפון.

אלי

רבותיי, המגברים לא "דומים" בסידור הקבלים.

המגברים זהים לחלוטין, וצריך להיות עיוור בכדי לא לראות את זה.

שהJBL 75.4 הועלה לפה בטענה שהוא זהה למקבילו באינפיניטי, היה נוח לכולם לקבל את זה.

מה קרה פה? יש פה איזה אינטרס סמוי שאני לא מבין?

אומרים שתמונה שווה אלף מילים.

בבקשה.

זה הSPL D5:

inside8.jpg

זה האמריקן באס VFL500:

inside2.jpg

זה הסלסטרה DA6K:

inside1.jpg

יש כאן מישהו שלא מצליח לראות שמדובר על אותם קבלי הספק? אותם ספקי כח? אותם ממסרים ומעלי מתח? אותם נגדים?

הנה תקריב של אותו החלק שמוצג בסלסטרה רק על המגגבר של הSPL:

inside7.jpg

אל תעשו צחוק, כל מישהו שהוא בר דעת יכול להבין שמדובר על מגברים זהים.

under construction..

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניר, סדרת השאדו אינה ממוצבת מעל לאמפליטוד, אלה נמצאת איתה באותו LEVEL.

שאדו נוצרה בעיקר ע"מ להניע סאבים/מיד באסים בעיקר.

נכון שאפשר לעבוד איתם על סט שלם פול ריינג' אך הסאונד שונה ממגברי האמפליטוד - אותו אופי צליל שקשה לתאר במילים שבזכותו סינפוני הם סינפוני.

יש כאלה שיאהבו את זה יותר - צליל מאד אגרסיבי וכוחני - טונות של זרם, הרוב- וכך גם סינפוני מעדיפים לעבוד עם אמפליטוד כזה או אחר על גזרת- המיד היי (מיד ריינג' וטוויטר למרות שאין שום מניעה לעבוד איתם על מיד באסים או סאב וופרים (כולם יודעים לעבוד ב- 1 אוהם ומתחת לזה בקלות).

התמחור לכל הסדרות מאד הוגן לטעמי (מתי בדקת מחיר בפעם האחרונה?) - בדוק אני בטוח שתופתע. מעבר לכך,

מגברי הפרסטיג'יו והדזידריו (3000 אירו ו-7800 אירו באירופה בהתאמה - ליחידה) אכן ממוצבים מול הטזיס והטזיס ונטי (2500 ו-6900 אירו בהתאמה - שוב, ליחידה).

מגברי הVA של סלסטרה אשר עדיין מיוצרים באיטליה (1900 אירו) ואכן נחשבים מגברים מעולים אינם חברים במועדון הדי סגור הזה.

אייל

חתימתי לא עמדה בקו אחד עם כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

יש לך נימוקים טכניים למה הם לא חברים במועדון הסגור

או שאתה מסתמך אך ורק על תג המחיר. שאם כך המצב, אין למיצוב שהגדרת שום משמעות.

הריי זה לא שאם סיז יוציאו טוויטרים עם ממברנה משטר של אלף דולר, במקום משי פתאום זה ישמע טוב יותר.

בכלל עושה רושם שרבים מחברי הפורום ממתגים ציוד לפי המחיר, ולא לפי הציוד.

פורסם

לא אני בניתי את המגברים הלל - לצערי.

וגם לא התמזל מזלי לחוות ולהאזין לסט-אפים קיצוניים ואבסולוטיים שכאלו.

אם סינפוני וטזיס או כל יצרן אחר מכל תחום שלא יהיה החליט למתג בצורה מסויימת כנראה שיש סיבה לכך.

חולק עליהם? לא מוצא חן בעינייך?

האמת, וממש לא בנימה צינית, לא חושב שאכפת להם.

פורסם

זה שיצרן מלביש תג מחיר חסר כל ביסוס כדי ליצור היפ סביב מוצר. זה דבר ידוע ומקובל בעולם העסקי.

הצרכן הנבון (אני מדבר על האוכלוסיה כמו שלי, אלה שסינפוני לא מכוונת אליהם\אלינו כדבריך) תפקידו לבוא, ולראות מי גוזל לו יותר כסף עבור הקרטון שהומצר מגיע בתוכו. ומי מביא לו יותר מוצר עבור פחות כסף.

דווקא פה נראה לי שהצרכן הנבון (שוב לא שזה רלוונטי לסינפוני, הם הריי לא מכוונים את עצמם לאוכלוסיה הזאת) יעדיף את סדרת הVA של סלסטרה, ואת סידרת הקופר של טרו. ששם הוא ישאר עם אלף עד אלפיים יורו בכיס. והאוזן תשמע בדיוק אותו דבר.

בקיצור כל הסידרת מיתוגים שהצגת פה, תזיס סינפוני וכו'. הכל בטל ומבוטל היות וזה מתבסס על תג מחיר בלבד. והריי לא יעלה על הדעת שמחר יצרן כזה או אחר יעלה את המחיר למגבר שלו ל3K יורו, ופתאום הוא יהיה חבר באותו מועדון מכובד. לכאורה.

פורסם

אני לא הצגתי שום תיאוריית מיתוגים, העמדתי את דבריו של ניר על דיוקם-למרות שהיו מדוייקים מאד -90לפחות אחוז מהדברים שכתב פרט לעניין המיתוג של שאדו ואמפליטוד, וכתבתי על עובדות קיימות שמסיבה כזו או אחרת אינם לרוחך וזה לגיטימי לחלוטין.

אתה הוא זה שמציג תיאוריות, כל מי שקונה סינפוני פרסטיגיו ודזידריו או טזיס ונטי הוא טיפש, כסיל ובור ועם הארץ.

אני לא הצגתי ולו תיאוריה אחת.

יש כאן המון אנשים בפורום שיודעים להעריך ציודים כאלה ואחרים ולהבין על מה ולמה יצרן X מחליט לתמחר ב-Y, לא הכללתי,

דיברתי עליך בלבד.

אנשים כמוך משמע אנשים כמוך, לא שום דבר אחר. העובדה פשוטה- אני אישית לא מכיר כאלה מלבדך.

אותן חברות שמדביקות תגי מחיר ללא שום כיסוי היו פושטות רגל מזמן אם התיאוריה שלך היתה נכונה.

זכותך המלאה (ושל כל אחד אחר) לכתוב ככל העולה על רוחך ולדבוק במותג כזה או אחר.

בנימה אופטימית זו וברוח טובה, לילה טוב. :)

פורסם

תיסגר על נוסח, קשה להגיב שאתה כל שניה עורך :)

בכל מקרה, מזל שיש אנשים שאוהבים לשלם הרבה על משהו שהם יכולים לקבל בהרבה פחות.

אחרת ממה אותם אנשים שמיצרים מעט בהרבה יתפרנסו.

ובנימה זאת, אני הולך למכור קצת שקיות עם אוויר מארץ הקודש. ליהודים בגולה שצריכים לנקות את המצפון במעט :)

פורסם

רק מכניס סימני פיסוק ומשלים אותיות חסרות.

השעה והמקלדת האלחוטית עושים את שלהם.

בהצלחה לך :)

פורסם

הגיע הזמן לעבור ל-xgene

ואז האותיות לא מתפספסות.

חברים, אני מחפש שותף עסקי. אני רוצה להתחיל לייבא אוויר בריא מהירח.

דרוש אדם עם גב כלכלי איתן. וכישורי שאיפה ונשיפה לצורך ניפוח השקיות.

פרטים בפרטי :)

פורסם
דווקא פה נראה לי שהצרכן הנבון (שוב לא שזה רלוונטי לסינפוני, הם הריי לא מכוונים את עצמם לאוכלוסיה הזאת) יעדיף את סדרת הVA של סלסטרה, ואת סידרת הקופר של טרו. ששם הוא ישאר עם אלף עד אלפיים יורו בכיס. והאוזן תשמע בדיוק אותו דבר.

בקיצור כל הסידרת מיתוגים שהצגת פה, תזיס סינפוני וכו'. הכל בטל ומבוטל היות וזה מתבסס על תג מחיר בלבד. והריי לא יעלה על הדעת שמחר יצרן כזה או אחר יעלה את המחיר למגבר שלו ל3K יורו, ופתאום הוא יהיה חבר באותו מועדון מכובד. לכאורה.

גורל, דווקא אני גם לא מסכים עם האמירה הזאת.

אין לך שום מושג לדעת מה יהיה ההבדלים בין סלסטרה VA לבין סינפוני לבין קופר של טרו -ואין לך שום דרך לקבוע שלאוזן לא תהיה הבדל.

למעשה,הVA של סלסטרה והפרסטיג'יו מתומחרים באופן זהה = 3K אירו, ואם אין הבדל בינהם אז סימן שזה מוצדק.

כי אתה לפחות מצדיק את התמחור של סלסטרה.

לעומת זאת, לסלסטרה אין מענה למגבר כמו הדסידריו, וכרגע ברמה הזאת רק לאודיסון יש מה להציע, וגם שם הם מתומחרים באופן זהה= כ7000 אירו.

בוא לא נשכח שהדסידריו זה מגבר של למעלה מ300 וואט לערוץ בוולטאז' נמוך, והוא שוקל כמעט עשרים ק"ג:).

היחידי ברמת המחיר הזאת ובעוצמה הזאת זה הטזיס וכאן נמצאת התחרות.

משמע שזה הגיוני לעשות זאת.

בתכלס' אין פה איזה נסיון כושל של סינפוני כאילו למתג עצמם סתם יקר בלי תמורה.

מכיוון שבטווח מחיר של הפרסטיג'יו נכנסים גם אודיסון,גם טרו טק,גם סלסטרה ועוד יצרנים מכובדים ולכן זה כן הגיוני.

ובטווח מחיר של הדסיסריו ועם הנתונים שלו, אין הרבה תחרות למעט בודדים כמו הטזיס של אודיסון.

---

מה שכן, אני בהחלט מסכים עם העובדה שתמחור של כל המוצרים הללו שהעלנו לכאן, לנו בתור צרכנים הם מופרחים.

הסכומים הללו הם אסטרונומים, והסיבה שהם נמכרים במחיר הזה זה רק בגלל שהם פשוט יכולים לעשות זאת.

מאותו סיבה שאנשים יקנו מכוניות בלמעלה ממליון ש"ח, כך גם יהיו צרכנים לכלל מותגי ההיי-אנד.

הרי אף אחד לא אמר שהיי-אנד זה משהו שהוא משתלם או כדאי, כמו ששעון של 40 ש"ח בשוק בבסטה יש ח'זקאל יראה את אותה השעה כמו של של IWC או קונסטנטין וושרון ב40000$..

באודיו אומנם יש הבדל בין מגבר של 400 ש"ח לבין מגבר של 4000דולר.

אבל ברמות מחיר שדיברנו עליהם, הגבולות מעט מטושטשים ויהיה מאוד קשה לעמוד על ההבדלים בין מגברים ברמת האיכות הזאת.

under construction..

פורסם

אני יכול לאמר בוודאות - מהנסיון האישי שלי

שהמערכות ששמעתי בהן הגברה של בילט, הגברה של תסיסס והגברה של באטלר - הצדיקו מבחינתי את הרצון להשתדרג לציוד ברמה הזו לו היה לי את היכולת להוציא את התקציב הזה מבלי לפגוע בסדרי עדיפויות חשובים יותר לאדם פשוט כמוני.

לו היה לי, הייתי.

אבל אין לי - אז אני מחפש את התמורה הגבוהה ביותר לכסף שלי בהתאם לשקלולי הנסיבות.

לא מצאתי לנכון לקנות מגבר של DLS או מגבר של ג'נסיס על פני הקיקרים כי באמת לא ראיתי בזה שדרוג מהותי שיעשה הבדל שמצדיק את השדרוג.

אני מתכוון להשתדרג בחודשים הקרובים בהגברה אבל השיקולים שלי הם שונים, אני מחפש דברים מאוד מסויימים מעבר להגברה עצמה נטו.

ת'רדים כאלה בהם חבר פורום כמו ניר מוציא לאור המון מידע השוואתי - מאוד עוזרים להחלטות שכאלו.

כל עוד אני לא מכוון את עצמי לרמה בה התקציב הוא לא שיקול - אני אחפש את הזול בחבורה ולא ההפך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפרופו השוואת מחירים של מגברי סלסטרה.

במסגרת העלת התמונות שלי נתקלתי בתמחור שלהם מחוץ לאירופה, ומתברר שהם לא כלכך יקרים כפי שהם מוצגים.

לדוגמא מגבר הדגל שלהם שאמור להמכר באיזור ה3K אירו (שזה למעלה מ4000 דולר) עולה בחוץ רבע מהמחיר הזה $1,099.00:

http://niftitek.com.au/upload/index.php?route=product/product&path=39_48&product_id=154

מגבר שנחשב אחד האיכותיים שלהם מסדרת הRA, בדגם RA275 שמוערך באירופה באיזור ה600-700 אירו, עולה סה"כ $369.00:

http://niftitek.com.au/upload/index.php?route=product/product&path=39_48&product_id=66

וזה רק דוגמא, אגב, לא מדובר על איזה חנות קיקיונית, מדובר על חנות המשוקת ציוד מאוד איכותי של חברות כמו סקאן-ספיק,ויפה,פירלס,SEAS.

וחדי העין ישמו לב שמדובר על דולר אוסטרלי ולא על אמריקאי = המחירים עוד נמוכים יותר :).

under construction..

פורסם

חברים יקרים,

אני באמת לא מבין מה כל העניין.

יקר או זול, כמי ששמע את המגבר כל שאני יכול להגיד הוא שהוא פשוט נשמע מעולה ושמרגע ששמעתי אותו(ra475x) אני רק מחכה לרגע שיהיה לי את התקציב להכניס אותו לסטאפ שלי.

וכמובן מילה חמה על היבואן. ימים יגידו.

למי שלא מכיר, דני מגיע לתחום מתוך אהבה נטו ובטח לא מרצון להתפרנס.

שמח שנכנס לתחום אדם אמין והוגן נוסף כמו אליקו.

בהצלחה.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...