Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

והנה מייל, מהבעלים של סלסטרה:

Hi Danny,

I know Zenon as korean factory, but they do not work for us

ואולי על זה נוסיף מייל מ-Jacob, הבעלים של Sundown Audio, שאין לו שום אינטרס להגיד משהו לטובה או לרעה:

The Celestra is also made in a different Korean factory then Zenon, different cap banks and cap placement, etc

אבל העיקר שמסכת השקרים ממשיכה לה.
:)

דני.

פורסם

דני,

קודם כל אני לא כלכך מבין מה כזה גרוע בייצור בZENON?, מה? זאת קללה?.

מה הקטע שלהגן על זה בחירוף נפש?

ג'יוספה, הבעלים של סלסטרה יכול לכתוב מה שהוא רוצה, זה הכל עניין שיווקי נטו, כמו שארק אודיו לא יגידו לך לעולם שהקלריונים זהים להם ומיוצרים באותו מקום וכנ"ל גם הETON הזהים.

אפשר להתווכח על זה עד מחר, שורה תחתונה.

יש עוד 8 חברות שונות שמייצרות את אותם מגברים, שנראים בדיוק אותו הדבר, עם אותו עיצוב בדיוק גם פנימי וגם חיצוני, עם אותם רכיבים פנימיים, עם אותם כרטיסי קרוס אובר, עם אותם קונקטרורים ועם אותם היטסינקים ורק מה ששונה זה הלוגו שלהם.

לפי מה שאתה טוען, סלסטרה הקימו מפעל קטן, בשכנות לZENON בו הם מייצרים את אותם המגברים,עם אותם הבורדים בדיוק(אגב, העניין הזה גם מצויין בAMPGUTS) עם אותם הרכיבים ואותו העיצוב, עם אותם ההספקים ושאר הנתונים הטכניים ובמקרה הם גם נראים זהה לחלוטין?

מי שרוצה שיאמין למה שהוא רוצה, תמונה שווה 1000 מילים ויש כמות נכבדת של תמונות בתחילת השרשור הזה.

אין עלבון ביצור במפעל קוריאני סופר מכובד.

בעוד שהנושא הזה העולה לא מעט פעמים בשלל פורמים שונים ברחבי העולם כמו של DB DRAG שמתחרים עם המגברים הללו על בסיס יומי וכו'.

מי שירצה יאמין לאנשי שיווק ומי שרוצה יאמין למראה עיניו.

ורק הערת אגב,

דני, לג'ייקוב יש את כל האינטרסים בעולם, הוא מתחרה במגברים הללו בדיוק, ולכן מה אתה מצפה שהוא יגיד לך?

לכן להגיד שאין לו אינטרס זה מגוכך.

under construction..

פורסם
אייל, כתבתי שסלסלטרה לא מתמחה בייצור מגברי מונובלוק, ולכן הם מייצרים אותם בZENON קוריאה.

אז בטוח שהסלסלטרה מיוצרים באותו מפעל כמו כל השאר ?

פורסם

יכול להיות שכן ויכול להיות שלא - הת'רד הזה אבוד מהבחינה הזו.

אבל השאלה היא האם זה משנה או לא?

סלסטרה ללא ספק חברה יוצאת מן הכלל לפי כל מה שנלמד עליה בפורום עד עתה.

אבל אם באמת תיקח מונובלוק שלהם ומונובלוק שע"פ מראה ודיווחים נראה זהה - נשאר לך רק דבר אחד לעשות בכדי להכריע מה אתה בוחר מבינם - מבחן תוצאה.

אם אין הבדל - אין טעם לקנות משהו יקר יותר

אלא אם כן יש לו חיי מדף וזמן עבודה ארוכים יותר

אלא אם כן יש לו אחריות טובה יותר או יבואן טוב יותר

אלא אם כן אתה פשוט רוצה.

אם יש הבדל וההבדל הוא משמעותי מבחינתך - תקנה את היקר, אם אתה יכול להרשות לעצמך.

וזה לא רק קשור להשוואה בין מותג ברמה של סלסטרה אלא זה קשור להשוואה בין כל מותג למותג ולא משנה אם זה מגבר או אם זה בכלל בתחום הרכב או לא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אבל השאלה היא האם זה משנה או לא?

אבל אם באמת תיקח מונובלוק שלהם ומונובלוק שע"פ מראה ודיווחים נראה זהה - נשאר לך רק דבר אחד לעשות בכדי להכריע מה אתה בוחר מבינם - מבחן תוצאה.

אני לא יכול לקנות 2 מגברים ואז להחליף בין מגברים של 4000 ש"ח ,אז מבחן התוצאה קצת יקר לי .

אבל אם הם מאותו מפעל אז הם אותו דבר ,אבל אם מפעל אחר ,אז אולי יש הבדל שאתה לא יודע עליו ,ובגלל זה שאלתי

כי אנשים שמבינים {עם 4800 הודעות ועם 700 הודעות} לא סגורים על עצמם לגמרי . ושאלה שניה ,מה

עדיף הסלסלטרה או הsandown 1500 ? תודה .

פורסם

אני מניח שאם תגיע למפגש מרכז, סביר שתמצא שני רכבים עם המגברים הללו. צריך גם לקחת בחשבון שמותג זה מותג והוא זה ששומר על הערך של המוצר לאורך הזמן וגם ביד 2. (ראה מגברי MCINTOSH שנמכרים בפי 2 מעלותם המקורית לאחר 10 שנים מייצורם)

...CASKA for life

פורסם
אני לא יכול לקנות 2 מגברים ואז להחליף בין מגברים של 4000 ש"ח ,אז מבחן התוצאה קצת יקר לי .

אבל אם הם מאותו מפעל אז הם אותו דבר ,אבל אם מפעל אחר ,אז אולי יש הבדל שאתה לא יודע עליו ,ובגלל זה שאלתי

כי אנשים שמבינים {עם 4800 הודעות ועם 700 הודעות} לא סגורים על עצמם לגמרי . ושאלה שניה ,מה

אני באמת לא יודע - אני רק יכול לאמר שלי יש את ה1000D של סאן דאון ואני סופר מרוצה, אני יכול לאמר שהDA2K הוא מפלצת ומהת'רד הזה אפשר להבין שהDA6 של סלסטרה בנוי בדיוק כמו ה3000D אבל אי אפשר מעבר לזה לאמר משהו על התוצאה כי אף אחד כאן לא יודע בוודאות.

יש אנשים שעושים כאלו השוואות ורושמים חוות דעת - אם עשו כזו השוואה באופן פרקטי - לא יודע.

אולי חברי פורום עם ידע וגם וותק בפורומים בחו"ל למרות שהיחידי שאני מכיר שיש לו כזה ידע זה ניר, יוכל להוסיף דברים שעוד לא נאמרו.

זה עניין אישי שלך - יש לך כאן את שני היבואנים בארץ הקודש

לאוד אנד קליר - סאן דאון

דני - סלסטרה

אני מניח שאתה יכול לבקש משניהם להתנסות במגבר שאתה רוצה לבדוק, במקומך לא הייתי טורח לעשות השוואה אפילו של 1:1

פשוט הייתי קונה את זה שלדעתי נתן לי תוצאה יותר טובה - במידה והתקציב הוא לא השיקול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

EYAL-Y,

אני אומר זאת בצורה ברורה שאינה משתמעת לשתי פנים, סדרת DA של סלסטרה לא מיוצרת ב-Zenon, כל מי שטוען אחרת משקר.

ד"א התמונות שהובאו פה הם בגדר שטות, כי גם American Bass שאליו ניר השוואה את המגבר לא מיוצר ב-Zenon. :)

דני.

פורסם

אם זה נראה כמו ברווז ועושה קול של ברווז כנראה שזה ברווז.

אייל Y היקר בשביל שלא תסתבך עם עצמך במידה ותרצה 1500 או את ה DA2K של סלסטרה תלך על הזול מביניהם וזה יפתור לך את הדילמה.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
. ושאלה שניה ,מה

תסתכל בתמונות שפורסמו בתחילת הפוסט , הסלסטרה הרבה יותר חזק מהסאן-דאון 1500

(הסלסטרה מתחרה בסאן-דאון 3000 ) .

-

פורסם

BEEKER, כלכך הרבה תמונות לא שמת לב שמדובר על הסלסטרה DA6K?

הDA2K די מקביל לסאן-דאון 1500 .

לפי הבדיקות שערכו לסאן-דאון הוא מוציא מעל 1700 ב1 אוהם. בתדר של 60HZ.

בנוסף, הוא גם יציב ב0.5 אוהם.

עדיין לא ערכו כאלו בדיקות למגברי סלסלטרה לכן ניתן להסתמך על הצהרות החברה בלבד, למעט דגמי הDA6K לדוריתיהם(יש שני שנתונים).

אבל למה לשבור את הראש?

יש לאלי(ELI_I) את הסלסטרה הDA2K ברכב, מותקן על P90 קומבו עם ליין דרייבר של TUR-TECH.

ולאלי(ELIKO) יש את הדאן-דאון 1500 מותקן ברכב, על אלפיין DVD +מעבד H900.

בנוסף גם לרוני(RONI_P) וגם לישראל (SROOL) וגם לעופר דותן(מנהל הפורום) יש את הסאן דאון אודיו SAZ-1500 .

למי שמתלבט מוזמן לבוא ולשמוע את כל המגברים בפעולה ואז להחליט.

אגב, בקרוב יוצא הסאן דאון החדש שהוא מקביל להDA2K , הוא יקרא SAZ-2000, יוציא את אותם ההספקים של הסלסטרה רק עם יכולת לעבודה ב0.5 אוהם ולקבל וולטאז' של 18V שזה היחודיות של סדרת הSAZ מול כל השאר.

under construction..

פורסם

כן ZENON לא ZENON ,מה זה משנה ?.

העובדות ברורות סידרת DA לא מיוצרת בידיי סלסטרה ,וגם אם הייתה מיוצרת בידיי ZENON

זה בסדר גמור סה"כ מדובר ביצרן מכובד מאוד.

BEEKER אם אתה מעוניין במגבר חזק ובמחיר טוב יש מבצע לחברי הפורום על מגבר

סאן דאון 1200D ב-2000 שח.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=279805

פורסם

ניר יש לי 1200D ,היה לי איזה קישור לבדיקות שערכו על המגבר הנ"ל והוא סיפק את הסחורה והרבה יותר,אני לא אוהב את המילה UNDERATED עד שאין תוצאות מבחן ברורות, אבל זה בהחלט UNDERATED ובגדול.

מי יודע אולי המגברים של סלסטרה גם UNDERATED צריך לבדוק.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...