Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עכשיו בישראל - Seas & Celestra

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

** זוהי הודעה פרסומית. **

גולשי קארספורום,

אני שמח להודיע לכם על נציגות חדשה בישראל ל Seas ו Celestra, שתי חברות אשר בונות מוצרים באיכות בניה וצליל חסר פשרות.

Seas - יצרנית הרמקולים הנורבגית אשר מתמחה בייצור רמקולים קצה עליון לבית ולרכב מאז 1948.

Celestra - יצרנית מגברי הבוטיק האיטלקית אשר מייצרת ובונה מגברי קצה עליון לרכב משנת 1993.

לכל אלו שאינם מכירים, מדובר בשני חברות ותיקות, אשר מתמחות בייצור מוצרי אודיו ברמת קצה עליון, כל אחת מתמחה בתחומה.

בימים הקרובים יועלה אתר אינטרנט בעברית (בהמשך יווספו עוד שפות) אשר יוקדש לכל חברה ולשלל מוצריה, תוכלו למצוא שם את כל המידע הרלוונטי, מלבד זאת, יועלה דף מבצעים בלעדי לחברי CF.

במלאי קיימים כל מגוון המוצרים, רמקולים, סאבים, קדם מגברים ומגברים.

בנוסף, בשבועות הקרובים יבנה רכב הדגמה על טהרת מוצרי החברות בניצוחו של אחד והיחיד יוסי alpine.

בקרוב תפתח תצוגה קטנה של ליין המוצרים, כל המעוניין מוזמן ליצור קשר ולתאם מראש.

אשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה ועניין.

דני.

RA475x_v (Medium).jpg

VA210 (Medium).jpg

seas_lotus_rm_120_l0021-04s.jpg

seas_lotus_rt_27f_l0004-06s.jpg

seas_lotus_rw_220_l0022_04s_.jpg

sw300edited.jpg

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דני,

איזה יופי!

אני אשמח לקבל הדגמה ולהתרשם :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דניל'ה בהצלחה!

כן ירבו מוצרים ברמה זו כגון HAT SEAS CELESTRA TRU TECH AA MOREL ועוד..

כמה שיותר יותר טוב :)

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

מתוך האתר של celestra:

We announce the agreement with M.E. AUDIO - Israel for the distribution of our products in Israel.

מזל טוב דני ובהצלחה :)

פורסם

הסיאס לוטס דומה לאינפינטי קאפא בצורה מטורפת.

האם הם מובססים אחד על השני?

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

המון המון בהצלחה דני !!

עזבו תמחור, אני בטוח שהוא יתמחר הוגן (במיוחד לחברי הפורום..) מה שחשוב הוא שהשרות יהיה כמו שצריך ועם בחור כמו דני אני סמוך ובטוח שהשרות יהיה למעלה מהמצופה !!

יאללה, תכף נתחיל לראות פה לוטוסים על ימין ועל שמאל !!

...CASKA for life

פורסם

SEAS בהקשר לסאונד לרכב או גם אלמנטים נפרדים ????? :-P

עריכה : לא משנה ראיתי Lotus :(

דבר מדהים לראות מהצד את התפתחות התחום בצורה כזאת .. אירופאית בשנים האחרונות שהיה רק מורל פיוניר וכל החרטא .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

diforce,

כרגע זמינים בארץ רק אלמנטים מסדרת הלוטוס, אבל יש אפשרות להזמין כל אלמנט שתחפוץ בו מבלי תג מחיר של "הזמנה מיוחדת".

אני מודה לכולם על כל המילים החמות, בעניין התמחור כל המחירים בארץ יהיו נמוכים ממחירי חו"ל, מלבד זאת צפו הפתעות לחברי הפורום. :)

דני.

• תוכן חדש...