Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי מאזדה לאנטיס שנת 97 1800 אוטו' 140 אלף קילומטר עם גיר אוטומטי

יש לי בעיה כאשר אני נוסע האוטו הוא יכול לנוע רגיל אבל פתאומי האוטו משתנק לי ואחרי איזה 5 שניות בערך מרגישים כיאילו נפתח משהו והאוטו נוסע רגיל כמו ש1800 אמור לתת,חוץ מזה הטורים משחקים לי בעמידה יורדים ועולים עם תחושה שהרכב עומד להתכבות,זה קורה לרוב בעליה איך שהרכב מזהה עליה ואני צריך לתת קיק כדי שזה יפסק.רבע קיק לא עוזר האוטו נחנק.

אם יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה אני ישמח לקבל תשובות

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להערכתי אתה מתאר בעיה של יניקת אוויר לא מבוקרת למנוע.

בדוק את צינור יניקת האוויר בין מסנן האוויר למצערת, אם הוא קרוע/סדוק החלף אותו.

בדוק את כל הצינוריות וואקום במנוע לקרעים/סדקים.

כל צינור כזה שהוא קרוע או סדוק, גורם ליניקת אוויר לא מבוקרת שמשבשת את המדידה של האוויר, והמנוע עובד עם תערובת דלק לא נכונה.

פורסם

בכל מקרה זו לא נראית בעית גיר.

לדעתי (ואני לא מכונאי) סלילי הצתה.

בכל מקרה ביקור במוסך טוב יפתור את הבעיה.

תראה את השירשור הנ"ל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=99406

בכל מקרה בכזה ק"מ בלאנטיס אין תקלות חריגות ויוצאות דופן(אוטו אמין מאוד).

דווח מה היתה התקלה לאחר הביקור במוסך.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

צינור אוויר גם אני חשבתי בהתחלה אז החלפתי אותו ללא שינוי..

הייתי במוסך לא מזמן הוא נגע לי באיזה בורג שיושב מעל הצינור שמתחבר. כנראה כיוני אוויר או משו

חוץ מזה החלפתי צינור וואקום אחד גדול שישב על המצערת עצמה ויוצא לכיוון המשאבת וואקום

אני חייב אבל לציין שהאוטו הזה בסך הכל אוטו אמין וטוב.. הגיר קצת נותן מכות אבל זה לא השפיע בחיים

אני מחר יכנס לדיאנוסטיקה איך שלא רושמים ויתן תשובות.. לילה טוב

פורסם

נשמע שכעזרה ראשונה,יש לפרק ולנקות היטב וביסודיות את בית המצערת ומנוע הצעדים ברכב.

זה לא אמור לעלות מעבר ל 250-300 ש"ח.

לאחר שתעשה טיפול זה ובמקביל בדוק מתי הוחלפו לאחרונה פלאגים ופילטר דלק חזור ועדכן בממצאים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תבצע חיפוש כי הנושא כבר נטחן בפורום...

בכל מקרה או סדק בצינור אוויר או בעיה במערכת ההצתה כגון חוטי הצתה או מפלג.

פורסם

אז ככה החלפתי צינור וואקום קטן יחסית הבעיה נפתרה לכמה דקות ושוב היא חזרה

האוטו נותן מכות כיאילו של מכות חשמל ממש האוטו בעמידה עומד בסדר ופתאום יש בום של ירידה

לא חיברתי את האוטו לדיאנוסטיקה יום שישי היה עמוס=]

אני חושב שזה החיישן שמחובר על הפילטר אוויר למה שמשחקים על הבורג של האויר הוא פתאומי נכנס לפעולה ואז כבר לא..

פורסם

אם הסל"ד יציב על 750, ומידי פעם בעמידה המחוג יורד לאיזה ה 100 סל"ד ומיד חוזר ל 750 יש לך בעיה בהצתה, אוט חוטי הצתה,רוטור,מכסה מפלג,מפלג תקול ויכול להיות גם שהפלאגים הגיע זמנם.

נתק את המינוס מהמצבר ל 10 דקות וחבר חזרה כדי שהמחשב ילמד את הכיוונים מחדש, ועדכן מה קורה.

פורסם

מצטרף להמלצה של 323fba,

איפוס תקלות במחשב בדגם הזה מתבצע באחריות המשתמש בלבד ע"י ניתוק טרמינל מינוס מהמצבר ולחיצה על דוושת הבלם למשך 20 שניות לפחות.

גם אם מאפסים את התקלות במחשב הרכב, התקלה תחזור מיידית כי אחרי הכל יש תקלה וצריך למצוא את הגורם לה.

פורסם

ככה-בניוטרל האוטו עומד על 750 אבל בD האוטו על 500 סל"ד

הרמתי קצת את הטורים ע"י סיבוב הבורג מעל המצטערת ויש ירידה של סל"ד ושוב זה חוזר..

בדקתי את המצתים שלי עושה רושם שאחד מהם לא מפיק הצתה טובה..

נ.ב מכסה מפלג יש עליו מלא חריטות כיאילו הוצאתי את החוטי הצתה ויש עליו מלא חריטות כיאילו קיבל מכות חשמל

מה עדיף להחליף ראשון מכסה מפלג או חוטי הצתה?

פורסם

היום נסעתי מחוץ לער (אני ירושלמי) נסעתי לחולון וכל הדרך האוטו נלחם איתי אפילו במהירות גבוהה (110) הוא נחנק ממש הבעיה עדיין בוואקום או שכבר משהו אחר פה לא טוב?

פורסם

הייתי ממליץ לך לבצע ניקוי לשסתום הEGR הממוקם מתחת למצערת.

החיישן נוטה להיסתם ולהתפס במצב פתוח, מה שגורם להחדרת גזי פליטה בקביעות לצילינדרים וזה מה שחונק את המנוע.

השסטום צריך להיות מבוקר מחשב, כשהוא יוצא מכלל שליטה ונתפס על מצב פתוח, הכניסת גזים לא מבוקרת.

את חיישן הMAF אפשר לנסות לנקות בעזרת ספרי קארב/ספרי מגעים זה יכול לעזור.

יש לבדוק לחצי דלק בעזרת שעון לחצים.

בנוסף לכל יש לבדוק את הממיר הקטליתי בעזרת שעון לחצים כי יתכן והממיר סטום, הבדיקה מתבצעת ע"י חיבור שעון לחצים במקום חיישן החמצן, ואם הלחץ מעל 3PSI הממיר סתום, ויתכן והוא הגורם לחוסר הסחיבה.

• תוכן חדש...