Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממיר קטליטי הוחלף לפני חצי שנה אני לא חושב שהבעיה שם

במוסך אמר לי לתת גז על טור 4 והוא אמר שהזרימה של הדלק בסדר

נחכה למחר לתשובות..

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
במוסך אמר לי לתת גז על טור 4 והוא אמר שהזרימה של הדלק בסדר

מהבדיקה הזו אני אומר לך שהוא לא מקצועי, ואני בספק אם הוא מכונאי.

לחץ דלק בודקים בעזרת שעון לחצים ייעודי.

פורסם

הוחלף חיישן אוויר יש שינוי קל האוטו נוסע יותר חלק אבל עדיין לא בסדר..

מה שנזכרתי שמתחת למצערת בצד שמאל מעל הטיימינג יש שם כמו משאבה של ואקום שמתחבר אליו צינור מהצד ומלמעלה סתום ע"י פקק קטן

החיבור של הצינור מהצד נשבר לי וחיברתי אותו מלמעלה וסתמתי את החור שנהיה..

יכול להיות שהדבר הזה גורם לכל הבעיות שלי?

פורסם
הוחלף חיישן אוויר יש שינוי קל האוטו נוסע יותר חלק אבל עדיין לא בסדר..

מה שנזכרתי שמתחת למצערת בצד שמאל מעל הטיימינג יש שם כמו משאבה של ואקום שמתחבר אליו צינור מהצד ומלמעלה סתום ע"י פקק קטן

החיבור של הצינור מהצד נשבר לי וחיברתי אותו מלמעלה וסתמתי את החור שנהיה..

יכול להיות שהדבר הזה גורם לכל הבעיות שלי?

אני מציע לך להשתחרר מכן ולגשת לאיש מקצוע שמתמחה ברכבים הללו, ורק שתדע שאת עידן הקרבורוטור עברנו מזמן המשחקים שלך עם הבורג כיוון היו לא לעיניין קיים סיכוי סביר שדפקת את כל בית המצערת, את הבורג הנ"ל יש שיטה איך לכוון אותו בטח לא לפני מה שנראה לך.

בקיצור אני מבטיח לך שמי שמכיר את הרכב כמו שצריך במיוחד אם התקלה כעת קיימת הוא יעלה על הבעיה בדקות, הניחושים יעלו לך הון ובנתיים כבר הוצאת מספיק על ניחושים הצעה ידידותית ממני תעצור את זה כאן לפני שתשקיע במנוע חדש.

פורסם

מה שראית ה"משאבה" מתחת למצערת זהו השסטום EGR, החיבור שסגור עם פקק, זהו פתח לניקוי השסטום, אם תפתח את הפקק הזה החור הזה שיהיה, הוא מקביל לבוכנה של השסטום EGR, משם אפשר לרסס ספרי קארב' ולנקות את השסטום במקרה ואני התעסקתי עם זה, בעצם מה לא התעסקתי ברכב הזה כמעט הכל.

בקיצור כדי לנקות את שסטום הEGR יש צורך בפירוקו, ריסוס ספרי קארב, עלול להזיק אם השסטום לא מפורק כי הפיח רק יתקע יותר אותן יותר, לכן כדאי לפרק אותו מהסעפת ולבצע את הניקוי כשהשטום מפורק.

אם אתה לא מבין מה אתה עושה גש לבעל מקצוע, אם יש לך ידיים טובות תוכל לתקן לבד את הרכב ואוכל לעזור לך פה.

פורסם

יקיר, לפי מה שהבנתי מהבחור הבעיה שלו לא קיימת רק בעמידה אלא גם תוך כדי נסיעה יש לו השתנקות מנוע.

ולמה כל פעם מחדש אותו השרשור אם אותן אופציות עולות ולא פשוט גורמים להם לעשות חיפוש קל בפורום יש מאות שרשורים כאלה כבר, וכאן אין לא שום בעיה מיוחדת שדרושה התייחסות בנפרד.

שורה תחתונה אמרתי מספיק עם ההשערות ולא כולם כמוך יקיר שיודעים לפרק ומבינים עיניין שיש אופציה להסביר להם מה לעשות ואז יבצעו לבד.

פשוט שייגש למוסך מורשה או מוסך שמבין ומכיר טוב טוב את הרכב וכך יגמרו כל צרותיו.

פורסם

ניסן ידידי אני מסכים איתך ב 100%.

אבל תסכים איתי שהפורום הזה קיים גם כדי לתת עזרה לאחרים וךהסביר להם איך לבצע בעצמם אחרת מה שווה כל הפורום הזה? תאר לך שכל מי שינסה לפתוח אשכול בנושא טכני יקבל הודעה "גש למוסך".

וספציפית למקרה הזה, אכן פותח האשכול לא כ"כ מבין טוב בזה וכבר הספיק לגרום לנזק, ואני מסכים איתך שכדאי לו לפנות למוסך.

פורסם

יקיר אתה אכן צודק אך אתה מסכים איתי שכבר אפשר להקיא חומר על הנושא הזה מתוך הפורום עצמו ולא כל פעם לפתוח את אותו נושא מחדש ואותן השאלות ואותן הרעיונות, יש חוקים לפורום ואחד עיקרי שבהם שלפני פתיחת שרשור חדש עלייך לבצע חיפוש ולראות האם קיים חומר מספק בנושא הנ"ל ובמידה ולא רק אז לפתוח שרשור או שפשוט להמשיך את השרשור ההוא.

אם שמת לב הפסקתי לענות על השאלה הזו היא מורכבת ויש הרבה סיבות לכך במיוחד בדגם הרכב הזה לכן במקרה שכזה מתמחה ברכב יעלה יותר זול ויותר חכם.

פורסם

ככה קודם כל אני מצטער שפחתי אשכול אם זה מה שאתה אומר..

אבל אפחד לא ילך ויעשה את מה שמישהו אחר עשה ברכב שלו כי אולי זה בעיה זהה אבל לא אותם רכיבי תקלה

אז כל אחד פותח שירשור כדי להבין בעצמו מה הכי טוב ולא ממישהו אחר

אכן כן הרצתי חיפוש אבל אחרי שלא עזר לי פתחתי..\

בכל זאת החליפו לי את החיישן אוויר ולא עזר לי גם,הוצאתי את המינוס ל-20 דקות בערך ושחיברתי כיאילו כל הבעיות באוטו לא היו

הרכב נוסע עכשיו פצצה :)

תודה לכל העוזרים באשכול הזה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז כנראה שאני פותח את השירשור מחדש :)

עדיין הבעיה קיימת יש הרגשה בחצי גז בערך טור 2 וחצי שהרכב לא מגיב כלום..

שאני משחק עם הגז בטור 2 וחצי הרכב נוסע (לא נעים לנהוג ככה)

יכול להיות שהכוייל לא טוב ושזה כל הסיפור?יש לי גם מכות חשמל בעמידה הרכב מוריד לי טורים ב"בומים" כאלה

או שפשט המשאבת דלק לא טובה אני ישמח אם מישהו יחזיר לי תשובה, הוצאתי כבר מלא כסף אני מיואש :(

פורסם
כל הקטע שהמוסך בעצמו לא עלה על הבעיה..

אני חושב להכניס אותו למוסך מאזדה הכי טוב אני חושב

כדאי שתממש את הכתוב לעיל :roll:

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

לך למוסך מורשה של מאזדה,תספר להם על הבעיה,אני מאמין שהם יתקנו את זה בלי בעיה.

גם לי יש לאנטיס 97 רק מנוע 1600 והיתה לי בדיוק את אותה הבעיה שאתה מתאר,הבעיה היתה בצינור שיונק את האוויר,החלפנו אותו וזה הסתדר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני פותח את האשכול מחדש כדי לחדש כמה דברים

אחרי שעשו ניקוי מצערת, החלפת חיישן MAF,החלפת צינורות וואקום, החלפת ממיר קטליטי

בסוף הלכתי לבדיקת c.o והוא היה ברמה של 3.5

החלפתי חיישן למדא והאוטו סוף סוף עושה את שלו מרגישים שהוא חי

הלכתי אחר כך למקום שיכוון לי את הטורים לפי מחשב וזהו

כל העסק עלה 350 שקל ואני שמח :)

• תוכן חדש...