Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי יומיים נסיעה האוטו נשמע טוב מרביץ יש לו כוח וחיים סוף סוף

אבל מה שמוזר זה שהטור נמצא מתחת לקו ה-500 ותמיד בעצירה נופלים לי הטורים והאוטו רועד כמו מכונת כביסה האוטו לא מתכבה הוא עושה שגיאה סתם נוחת לו הטור

יש משהו שאפשר לעשות בנידון?

חשוב לציין שהחלפתי את התושבות גיר אחד למטה אחד למעלה ועוד 1 של המנוע בצד שמאל.

פורסם

יש בפניך שני אפשרויות:

1. לסובב ברגים במצערת.

2. לחזור לבעל המקצוע שכיוון את הטורים ולהציג את הבעייה.

תחליט לבד.

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

אני לא רוצה לגעת כי הוא כיון לי את הטורים ממוחשב..

אולי צריך לחכות קצת זמן עד שיהיה דיאנוסטיקה?

כי החלפתי גם את החיישן למדא

אני לא רוצה לגעת אחר כך יגידו לי תשלם שוב..

יכול להיות חוטי הצתה לא טובים?

וואקומים לא נראה לי שיש בעיה.

פורסם

לכיוון סל"ד סרק ברכבך יש צורך בחיבור סורק תקלות בשקע הדיאגנוסטיקה, או גישור פינים בשקע TEN ו GND ולאחר מכן לפתוח מעט את הבורג פיליפס השקוע במצערת, להסיר את הגישור ולבדוק, ככה כל פעם לפתוח מעט את הבורג ולבדוק..

פורסם
יש בפניך שני אפשרויות:

1. לסובב ברגים במצערת.

2. לחזור לבעל המקצוע שכיוון את הטורים ולהציג את הבעייה.

תחליט לבד.

רז לפחות כאשר אתה עונה תשובות ואני יהיה עדין באמירה שלי "לא חכמות" תקרא את השרשור קודם לכן.

אושרי האם בזמן שנגעו לך בבורג המנוע היה בטמפ' עבודה?

האם הייתה איזושהי התעסקות בתקע ה017 פינים שליד הבולם על מנת לכוון את הטורים?

אם לא ביצעו אחד מן הדברים הללו אז מי שניגשת אליו לא באכרח יודע כיצד מכוונים את המצערת.

והעיניין הוא שלכוון את המצערת צריך לדעת נגמרו ימי הקרבורטור שהתעסקות לא הייתה מזיקה כיום כל מערכת ניהול המנוע היא מפוקדת ע"י מחשב כך שאפ הכל תקין והכיוונים כמו שצריך אין סיבה שתיהיה לך הבעיה הזו.

הרכב הנ"ל צריך להיות במצב עמידה בכ-750 RPM.

פורסם

למי שעדיין לא הבין התשובה שלי הייתה בציניות, בהשראה של מהלך השרשור. מצטער אם זה התפרש לא נכון.

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם
לכיוון סל"ד סרק ברכבך יש צורך בחיבור סורק תקלות בשקע הדיאגנוסטיקה, או גישור פינים בשקע TEN ו GND ולאחר מכן לפתוח מעט את הבורג פיליפס השקוע במצערת, להסיר את הגישור ולבדוק, ככה כל פעם לפתוח מעט את הבורג ולבדוק..

יקיר אתה רושם דברים, ובפעם העשירית לא כולם כמוך! אם הבחור יגשר בפינים לא נכונים הוא ישרוף מחשב בכל אופן אם כבר החלטת לכתוב משהו כזה תפרט ככל הניתן.

וסתם ליידע כללי שיהיה לך אומנם קיימת דרך על ידי גישור התקע אך השיטה שכתבת מעולם לא שמעתי עליה.

שמים גישור עושים פעולה כלשהי מוצאים את הגישור ונגמר השיר.

וסתם עוד שתדע הרכב חייב להיות בטמפ' עבודה וגם את זה לא ציינתי כך שהתגבוה שלך מעט בעייתית.

אהה וגם תציין בפניו שבורג ששיחקו בו יותר מידיי דופק את כל בית המצערת.

פורסם

על המצערת יש בורג אלן שהוא הגובל סגירה של פרפרית המצערת, בבורג הזה אסור ליגוע כי זה כיוון ממש ממש מדוייק, אם נגעו בו ניתן לתקן את המצב, אך לא כדאי זה ממש כיוון מדוייק, שקשה להגיע אליו.

הבורג פיליפס שעל המצערת אחראי לכיוון סל"ד הסרק.

כדי לכוון סל"ד סרק ברכב הזה, יש צורך בכמה פעולות, עכשיו אני יפרט יותר:

מומלץ אחרי נסיעה לבצע את הכיוון, כדי שהמנוע יגיע לטמפ' עבודה תקינה, משלבים הילוך סרק(P/N).

מזגן, אורות ורדיו שיהיו מכובים.

שהמנוע פועל בסל"ד סרק, פותחים את המכסה של שקע הדיאגנוסטיקה, ומאתרים 2 פינים בשם TEN והשני GND(בתמונה המצורפת פירוט לגבי הפינים):

41846429.gif

בעזרת חוט חשמל דק וקשיח מגשרים בין הפינים האלו, בזהירות מבלי לגרום לקצר מיותר, פה אין מקום לטעויות אחרת המחשב ניהול או חיישנים עלולים להישרף.

לאחר הגישור סל"ד הסרק פתאום יעלה קבוע על כ 1000סל"ד וזה משום שהמחשב ניהול פועל במוד חירום כלשהו.

על המצערת ישנו בורג פיליפס שקוע, פותחים אותו מעט כרבע סיבוב לערך, לאחר מכן מסירים את הגישור בשקע.

בודקים על כמה הסלד לאחר הכיוון, הוא צריך להיות על 750RPM, אם פחות אז שוב מגשרים וסוגרים/פותחים את הבורג בהתאם, סגירת הבורג(עם כיוון השעון) מורידה את הסל"ד, פתיחה מעלה.

האיפוס של הבורג ז"א הכיוון המקורי הוא שהבורג פתוח סיבוב שלם ועוד 3/4 פתיחה, תוכלו לסגור את הבורג עד הסוף ואז להגיע לכיוון הבסיסי הזה ומשם לכוון מה שצריך.

כאשר הגישור בשקע קיים הסל"ד סרק עולה, אבל זה זמני עד שתסירו את הגישור הוא יחזור להיכן שצריך בהתאם לכיוון, ז"א אל תלכו לפי הסל"ד עם הגישור, צריך כל פעם לגשר ולעלות/להוריד מעט, ושוב להסיר את הגישור ולבדוק.

אחרי שהצלחתם להגיע לכיוון סל"ד סרק הנכון, תנו למנוע לעבוד בסרק כ 10דקות בלי ליגוע בכלום, כדי שהמחשב ניהול ילמד את הכיוון החדש.

בעת שתפעילו מזגן אולי הסל"ד סרק יהיה טיפה גבוה ויקח לו קצת זמן להתייצב, אבל אחרי זמן מה(אחרי כשעתיים נסיעה בערך) המחשב ניהול ייצב את הסל"ד מהר יותר.

לידע הכללי, בשיטה הזו מכוונים הצתה, אגב כדי לכוון את הכיוון הבסיסי של ההצתה חובה לגשר את הפינים האלו ואז לסובב את המפלג בהתאם לאקדח הצתה, לאחר הכיוון מסירים את הגישור.

האחריות על המבצע בלבד!

בהצלחה.

יקיר.

פורסם

כל הכבוד ותודה על התגובות שלכם

לפי מה שאני יודע המנוע עבד איזה 3 שעות לפני הכניסה למוסך הזה

2 הוא חיבר לי פלוס ומינוס והמחשב שלו הראה גרפים הוא נתן גז הגרף עלה ככה הוא כיון לי

הוא חיבר לי מודד של הco וזהו לא כל כך הסתכלתי מה הוא עושה שם..

אני יחזור אליו ביום שישי ויתן עדכון לגבי המצב..(כרגע אני בעבודה עד מאוחר)

• תוכן חדש...