Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בזמן הקרוב אני עומד לפני רכישה של סוזוקי סוויפט חדשה.

אני מעוניין לעשות לה כמה שינויים קטנים מבחינה חיצונית {החלפת פנסי חזית ותוספת צתחתונה לפגוש הקדמי +חצאיות צד}.

מכני אני לא נוגע בכלום ועכשיו לשאלה.

האם לפי דעתכם שיפור מסוג זה מבטל אחריות?

נגיד והחלפתי פנסים אז ברור לי שאחריות עליהם לא תהיה לי , אבל אם אני מחליף פגושים או שם להם תוספת זה לא מזיק כלל לרכב ולא אמור ביכלל להשפיע בכלום.

אני שואל זאת כי כשהייתי בסוכנות אז דברתי עם סוכנת אחת שאמרה לי שזה מבטל את האחריות אבל אז מוכר נוסף ששמע את השיחה שלנו קפץ ואמר שבחיים זה לא מבטל ושאין שום בעיה.

אני רק רוצה לדעת מה אתם חושבים או יודעים מניסיון אישי.

אני בכל אופן אחזור לסוכנות ואני מחתים אותם על זה מקסימום, אם הם לא ירצו אז אני קונה משומש.

בכל אופן תודה על העזרה.

רק חשוב לציין ברכבי הקודם שהיה מגאן קופה חדשה מהחברה ביכלל לא הזיז להם שהחלפתי את כל הפגושים ועוד כל מיני שטויות.

אבל בסוכנות פשוט בילבלו אותי כבר.

פורסם

באופן עקרוני זה ממש לא אמור להשפיע על האחריות.

אבל...אם תתקין למשל ציוד חשמלי ולא משנה איזה, שיקצר את מערכת החשמל וישרוף לך את מחשב הרכב, לדוגמא, אז בוודאי שהאחריות לא תחול.

בהנחה שתתקין את הציוד הנ"ל אצל מתקין מקצועי לא צפויות לך בעיות.

תרשה לי לגלות לך סוד קטן...היתה לי סוזוקי 5 שנים עם אפס תקלות, כך שכפי הנראה לא תזדקק בכלל לאחריות.

תתחדש ותעלה תמונות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

למה שיבטל אחריות.

שיפור קוסמטי, כל עוד אתה לא מתעסק בחשמל ובמנוע, לא פוגע ברכב.

נניח ושמת חצאיות לרכב והוא עבר תאונה, מקסימום המוסך מחליף לך לפגושים המקוריים ונגמר הסיפור.

ואם כבר בתאונות עסקינן, אם נניח אני משפר את הרכב שלי שיפור קוסמטי (בקליות, חצאיות) ומישהו פוגע לי ברכב וגרם לו נזק, האם הביטוח שלו צריך לשלם לי על חלק מקורי או על החלק ששיפרתי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

השאלה היא מה יקרה אם הוא יחליף טמבון ובתאונה חלילה עקב תקלה ברכב הכריות לא יפתחו, האם גם אז המוסך יגיד שזאת הייתה תקלה או ינסה לגלגל עליך את האחריות למקרה? אני חושש שזה בדיוק מה שיקרה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

האם לפי דעתכם שיפור מסוג זה מבטל אחריות?

תקן אותי אם אני טועה, אבל לדעתי אתה לא משפר את הרכב אלא סתם משנה או מוסיף לו משהו.

סתם עניין של מינוח...

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

זה בדיוק הקטע אני לא מחליף שום פגוש ברכב, אני בסך הכל מוסיף חלק לפגוש הקדמי ושם חצאיות צד החלק היחידי שאני מחליף זה את הפנסים הקדמיים.

אני פשו מפחד כי אנחנו חיים במדינת ישראל ופה רק מחפשים הזדמנות להתחמק מאחריות ולכן אני מפחד שחלילה וחס אם יקרה משהו אז החברה תתנער מאחריות.

זה יהיה בסדר אם אני אחתים את הסוכנות ברגע המכירה שאני מיתכוון לעשות את השיפורים הנ"ל ושהם נתנו לי אישור חיובי על כך?

האם זה מקובל והגיוני?

בכל מקרה תודה על התגובות עד כה.

אני אעדכן בהמשך אל דאגה.

• תוכן חדש...