Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה - הטעות של פולקסווגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במידה וזה לא הובן - הסיפור שרשמתי למעלה אמיתי (זאת אומרת, אני לא יודע אם אפולו ופייטון אמיתיים, אבל הסיפור הוא באמת מהמיתולוגיה היוונית) וזה באמת המקור לשם פייטון. וקראתי שבפולקסוואגן היו מודעים לזה בדיעבד, והיו כמה שהוטרדו מכך - אם כי ללא ספק, יכולתו המוטלת בספק של מר ג'ון סמית' מכרמל, טקסס, לבטא את שם המכונית הטרידה אותם יותר.

השאלה היא, האם הם באמת חושבים שלאדון ג'ון דו מ, נניח, מסצוסטסצסטצטס, יהיה קשה להגיד פייטון? (או שזה פאטון? או פאיטון? פאוטון? פיטון? :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה היה כינוי למכונית פתוחה בארה"ב של שנות השלושים.

היה פייטון למכונית דו מושבית, דאבל פייטון למכונית עם שתי שורות מושבים והיה טריפל פייטון למכוניות פאר עם שלוש שורות של מושבים.

כך נוכל לראות את השם פייטון צמוד לקדילק, פורד וכו'. אז זה לא כל כך זר לאמריקאים אלא ההיפך. יש לשם הזה ניחוח קלאסי...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בגלל שהשקיע - אם זכרוני לא בוגד בי - לפחות שעתיים באייטם הזה, מצאתי לנכון ברשותכם לצרף את הכתבה שפורסמה בערוץ לפני שנה בדיוק, פלוס-מינוס קצת, עם חשיפת השם הרשמי. הסבר יפה ומדויק על השם ועל השימוש שנעשה בו בעבר בעולם הרכב. אותי גם שעשעו מספר תגובות שם, אבל זה ענין אחר.

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-1411028,00.html

פורסם

ובגלל שאני לא אהיה ליד מחשב החל ממחר ועד יום שישי, כשהחידה הזו תתיישן כמו גבינה, התשובה תינתן בחצות הליל (תודיעו לסינדרלה, יש שמועות שהיא בדייט).

בטאמן

(-;

זה באמת משנה איך קוראים לפולקסווגן היקרה כל עוד יש S קלאס וסדרה 7 בעולם?

ברינג און דה סבבה

פורסם

ניחשתם נכון - הטוארג.

אריאל כמעט נגע בזה - טוארג הוא אכן שם של שבט צפון אפריקאי.

הפרט שהוא לא הזכיר הוא שהטוארגים היו סוחרי עבדים שחורים, ועקב כך השם קצת/קצת יותר לא נשא חן בעיני כולם, באמריקה הכל-כך מודעת-גזעית-חברתית-עבדותית וכו', ומיד לאחר הצגת הטוארג ביקשו נציגי מכירות לשנות את שמו, לפחות בארה"ב.

ו... זהו. לא הלך להם, אגב.

בטאמן

(-;

הרבה יותר קל להגיד קאיין. זה גם פלפל, וזה לא פוגע באף עדה...

ברינג און דה סבבה

פורסם
בגלל שהשקיע - אם זכרוני לא בוגד בי - לפחות שעתיים באייטם הזה, מצאתי לנכון ברשותכם לצרף את הכתבה שפורסמה בערוץ לפני שנה בדיוק, פלוס-מינוס קצת, עם חשיפת השם הרשמי. הסבר יפה ומדויק על השם ועל השימוש שנעשה בו בעבר בעולם הרכב. אותי גם שעשעו מספר תגובות שם, אבל זה ענין אחר.

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-1411028,00.html

אני כבר לא קורא את הכתבות, רק את התגובות, זה הרבה יותר משעשע :wink:

ועכשיו ברצינות: אם הייתי מגיב בציניותי הידועה לכל תגובה טיפשית שאני רוצה להגיב אליה, אני לא חושב שהיה לי זמן לנשום...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ניחשתם נכון - הטוארג.

אריאל כמעט נגע בזה - טוארג הוא אכן שם של שבט צפון אפריקאי.

הפרט שהוא לא הזכיר הוא שהטוארגים היו סוחרי עבדים שחורים, ועקב כך השם קצת/קצת יותר לא נשא חן בעיני כולם, באמריקה הכל-כך מודעת-גזעית-חברתית-עבדותית וכו', ומיד לאחר הצגת הטוארג ביקשו נציגי מכירות לשנות את שמו, לפחות בארה"ב.

ו... זהו. לא הלך להם, אגב.

בטאמן

(-;

הרבה יותר קל להגיד קאיין. זה גם פלפל, וזה לא פוגע באף עדה...

הטוארגים כבר זכו ליצירה מוטורית על שמם באדיבות אפריליה (הדושי-מושי שלהם נקרא טוארג לפני למעלה מ-10 שנים).

GOD DAMN F**** POLITICALY CORRECT

לא מספיק הרגו את כל המכוניות מסוג הראלי למיניהן? מתי הם יעצרו ? :mad:

• תוכן חדש...