Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה - הטעות של פולקסווגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פולקסווגן עשו טעות שיווקית גדולה לאחרונה, או לפחות כך מספרים.

אחת ממכוניותיה החדשות ביותר נקראת בשם שעשוי להיות... פוגע, אם להודות על האמת.

עכשיו, בואו נראה... הוצגו שלוש מכוניות חדשות לגמרי של פולקסווגן שאני יכול לחשוב עליהן:

הטוראן, הטוארג והפיית'ון.

מי לדעתכם (ולמה, כמובן) היא המכונית עם השם הפוגע עד כדי כך שנציגי שיווק של פולקסווגן ביבשת גדולה ומסומנת היטב, ביקשו לשקול מחדש את הענקת השם למכונית?

בין הפותרים יוגרל שם חדש - נחשו בהמוניכם...

בטאמן

(-;

אני הייתי משועשע למדי כשגיליתי את זה, אני חייב להודות.

ברינג און דה סבבה

פורסם

טוארג זה שם של שבט צפון אפריקאי כך שזו לא נראת לי פגיעה כלשהי אלא התאמה בין יכולת ההשרדות של השבט לבין היכולות של הרכב...

טוראן זה מדבר בתורכמניסטן...

פייט'ון "במקביל הביע איגוד סוכני פולקסווגן בארה"ב התנגדות מקורית, תוך שהוא קובע כי הלקוח האמריקני יתקשה להגות את השם המוזר. "פייטון" (PHAETON) היה כינוי לכלי רכב פתוחים באירופה של תחילת המאה, ולאמריקנים די בעיות גם כך, עם מורשת היבשת הישנה." זה ציטוט מהאתר NFC... אולי זו הבעיה...

:-)

פורסם
חיפוSHIT או פולו

מהההההה ? :shock:

לדעתי כוונת המשורר מהפורום הייתה לbeetle (חיפושית) מלשון חיפו-שיט או הפולו מלשון פה- לא! ...

למרות שאני בספק ענק אם לזה הייתה הכוונה של בעל ההודעה המקורית אבל נסיון חמדמד.

רון, מנסה להבין אנשים :roll:

L'amour Toujours

פורסם
חיפוSHIT או פולו

לדעתי כוונת המשורר מהפורום הייתה לbeetle (חיפושית) מלשון חיפו-שיט או הפולו מלשון פה- לא! ...

יפה יפה

מישהו הבין את הכוונה ...

מה עם הבו-רע ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

"אחת ממכוניותיה החדשות ביותר נקראת בשם שעשוי להיות... פוגע, אם להודות על האמת"

חיפושית היא מכונית חדשה...וגם פולו....אבל השמות שלהן לא חדשים... מה גם שמדובר על יבשת גדולה... וישראל היא לא יבשת...נדמה לי...(אולי החבר'ה עם הבגרות יידעו...) :roll:

:-)

פורסם

ובכן, פייטון שעל שמו נקראת המכונית, היה עפ"י המיתולוגיה בנו של אפולו.

אפולו הבטיח לבנו למלא לו בקשה אחת, והבן (כמובן) ביקש לעשות סיבוב על מרכבת-השמש של אפולו, שהייתה כנראה המקבילה המקומית של הונדה S2000.

אפולו התחנן מהבן שיוותר, ואמר לו שייזהר כי הסוסים של מרכבת-השמש מאוד חזקים (וככל הנראה גם לא היתה להם בקרת יציבות דינמית, והמרכבה היתה זורקת זנב חזק).

אבל פייטון הילד לא ויתר ולקח את המרכבה לסיבוב, וכמובן שהוא איבד שליטה, איפשהו בין כוכב-הצפון למזל עקרב, המרכבה התרסקה והוא מת.

הקיצור, פייטון זה היה שותף לאחת מתאונות הדרכים הראשונות בהיסטוריה, ויירשם לעד כנהג הראשון (אך לא האחרון) שריסק את האוטו של אבא.

לא בטוח שזה שם מתאים למכונית... :D

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
חיפוSHIT או פולו

יפה יפה

מישהו הבין את הכוונה ...

מה עם הבו-רע ?

אני חושב שכולם הבינו שמישהו כאן לא מבין.

יש כאן בעיה קטנה... במיוחד בגלל שבשפות שבהן אומרים

חיפושית (עברית, יענו), למילה "שיט" אין שום משמעות.

פורסם
ובכן, פייטון שעל שמו נקראת המכונית, היה עפ"י המיתולוגיה בנו של אפולו.

אפולו הבטיח לבנו למלא לו בקשה אחת, והבן (כמובן) ביקש לעשות סיבוב על מרכבת-השמש של אפולו, שהייתה כנראה המקבילה המקומית של הונדה S2000.

אפולו התחנן מהבן שיוותר, ואמר לו שייזהר כי הסוסים של מרכבת-השמש מאוד חזקים (וככל הנראה גם לא היתה להם בקרת יציבות דינמית, והמרכבה היתה זורקת זנב חזק).

אבל פייטון הילד לא ויתר ולקח את המרכבה לסיבוב, וכמובן שהוא איבד שליטה, איפשהו בין כוכב-הצפון למזל עקרב, המרכבה התרסקה והוא מת.

הקיצור, פייטון זה היה שותף לאחת מתאונות הדרכים הראשונות בהיסטוריה, ויירשם לעד כנהג הראשון (אך לא האחרון) שריסק את האוטו של אבא.

לא בטוח שזה שם מתאים למכונית... :D

LOL!!!! :lol:

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

במידה וזה לא הובן - הסיפור שרשמתי למעלה אמיתי (זאת אומרת, אני לא יודע אם אפולו ופייטון אמיתיים, אבל הסיפור הוא באמת מהמיתולוגיה היוונית) וזה באמת המקור לשם פייטון. וקראתי שבפולקסוואגן היו מודעים לזה בדיעבד, והיו כמה שהוטרדו מכך - אם כי ללא ספק, יכולתו המוטלת בספק של מר ג'ון סמית' מכרמל, טקסס, לבטא את שם המכונית הטרידה אותם יותר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...