Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי דייהו לאנוס 98 גיר רגיל יש לי בעיה שאחרי נסיעה של כ חצי שעה כשאני בא להתניע אין רעש אין כלום. מוסכניק כשראה אותי בדרך הסביר לי מה עשות כול פעם שזה קורה לי לקצר שם בין החוטים של הסטארטר וזה מסתדר אחרי זה הלכתי לחשמלאי רכב הוא אמר לי שהוא לא יכול לדעת מה הבעיה.. רק מתי שזה יקרה לי הוא יוכל לתקן.. וזה לא קורה תמיד רק בנסיעה ארוכה.. מה עלי לעשות ואים מישו כבר נתקל בבעיה כזאת שיעזור לי!! פליז!!!1

פורסם

מצא חשמלאי רכב טוב ובקש ממנו שיחבר לך נורה קטנה שתשמש אותך לבדיקה, בחוט היוצא ממתג ההצתה לכוון הפעלת המתנע (סטרטר).

בזמן שהתופעה קיימת (מתנע לא פועל), ראה אם הנורה נדלקת (מתג ההצתה תקין) או אינה נדלקת (מתג ההצתה לא תקין).

לאחר מסקנות בדיקה כזאת מתקינים את נורת הבקורת הלאה על קו ההתנעה ומצמצמים את האפשרויות לאיתור התקלה.

אם יש ממסר למתנע, יתכן שהוא פגום או שאחד מחיבוריו רופף.

צריך גם לבדוק שחוט פיקוד ההפעלה אינו רופף בחיבורו למתנע (סטרטר).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תשאל את אותו חשמלאי שייעץ לך - אילו רכיבים עוקף הקצר אותו אתה עושה בחוטים (את הסטרטר ?).

סביר להניח כי הבעיה נמצאת שם (אם כל פעם כשיש בעיה היא נפתרת כמו שתארת).

alfa 156 2.5.

פורסם

ניתן לעשות בדיוק כפי שרפי לין המליץ, או הימור קטנטן, באם אין ממסר התנעה מקורי, כדאי להתקין ממסר עזר שכזה, את החוט שמתחבר לפיקוד הסולונואיד לחבר לפקודה לממסר (ולחבר לו סופית חדשה) והממסר יפקד על הסולונואיד. סיכוי הצלחה טוב, אם כי, יתכנו בעיות שהוספת הממסר לא תפתור את הבעיה.

באם החשמלאי לא מוצא את הבעיה, הייתי הולך על האפשרות שרשמתי.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בעיית חיוט, או שיש לך חיבור לא טוב שמתחמם או שהחוטים כבר ישנים.

סביר שממסר יפתור את הבעיה, היתה לי בעיה כזו ונפתרה בדרך הזו.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אם אפשר יותר פירוט מזה ממסור כדי להסביר לחשמלאי ואם זה בעית חשמל או בעיית מכניקה ואים זה הורס תאוטו אם כול פעם אני מקצר כדי להתניע

• תוכן חדש...