Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

תקלה מוזרה ביותר. התקנתי שלשום מגבר SRX 4 של אודיסון. מניע סאב וופר 300 וואט של הרץ, קומפוננט (וופר של JBL סידרת פאואר, טוויטרים ספייס של הרץ). המגבר נשמע טוב, ניטרלי.

בלילה קמתי והתחלתי לחפש ברשת על ההבדלים בין ה SRX ל LRX 4.5. החלטתי לשדרג. התקשרתי לתומר (תום קאר-אחלה שירות) והלכתי אליו אתמול לשדרג.

המגבר הראשון שהתקנו, השמיע טוב את הערוצים הקדמיים (הקומפוננט) אבל הסאב חרחר, לא היה דרייב. זה לא היה זה.

היבואן סיפק לנו עוד מגבר כזה, וגם שם הייתה אותה הבעיה. בדקנו 1000 פעם את החיבורים, הכניסות והיציאות, ותומר ניסה אפילו לבצע את הגישור בשיטה אחרת. זה לא עבד. הסאב פשוט לא נשמע טוב ולא זז.

לא נראה הגיוני ששני מגברי אודיסון ברצף פגומים ב-2 הערוצים האחוריים שלהם. ה LRX חזקים יותר ב 35W מה SRX. לא הבנו מה קורה. בלית ברירה החזרנו את ה SRX, ובפירוש הרגשנו את ההבדל לטובה.

האם יש למישהו רעיון לבעיה, או שפשוט הבלתי יאומן קרה ו-ניסינו להתקין 2 מגברים פגומים?

תודה מראש

רן

פורסם

ניסיתים סאב שונה?...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רוני אל תתקוף חזק מידי :-D

הבעיה מצביעה כאן לכוון התאמה לסאב כמו שזה נראה.

כשאין ציפור שיר, גם עורב יחשב כזמיר :-P

עלה לי עכשיו עוד רעיון לראש - והיה כדאי לנסות את זה.

האם הקרוס של הSRX והקרוס של הLRX חותכים באותו הסלופ?

כי אם למשל אחד מהמגברים חותך בסלופ תלול יותר או פחות ב12 דיבי - הרי שיש כאן היפוך פאזה ואז יכול להיות שהסאב יבטל את המידבאסים ולכן המערכת תשמע גרוע יותר.

פתרון - לנסות להפוך חוטים לסאב לרגע...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פאזה לא תגרום לסאב לחרחר. חיתוכים וגיינים כן.

רוני, קמת על רגל שמאל היום?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אז להנמיך את הגיינים ולנסות להפוך את הפאזות ולראות עם מסתדר ולא לקחת איתך את רוני לבית ההתקנות :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

רוני, מה קרה באמת?:-D

בדוק שאתה מת לקפה ועוגה עכשיו. יאללה תקפוץ. קפה עליי, עוגה עליך..

2608200811323936614148.jpg

אני הייתי בודק עם LRx נוסף, שלישי במספר.

פורסם

אלכסנדר ביש מזל

"למה לא אמרו לי שיש כאן עוד בור?!?" :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

כדי לפתור את הבעייה יש לחבר תקע שמסופק בתוך האריזה של המגבר לשקע ה - SUB VOL( כדי שתוכל לזהות את התקע יש בתוכו נגד) , פעולה זאת תעקוף את האופציה לחיבור שלט חיצוני לשליטה על הסאב.

בהצלחה!

פורסם

תודה רבה לכל העונים.

היפוך הפאזה - ניסינו.

התקנת התקע (עם הנגד) - ניסינו.

הכיוונים ב LRX נבדקו מול היבואן ישירות בטלפון, וכן נעשה שימוש בכרטיסים להתקנה מהירה, המלמדים איך לכוון כל כפתור.

אגב, היבואן הגיע לרכב שלי, כשההתקנה לא צלחה במגבר הראשון. בדק הכל, והחליט להביא מגבר שני.

בנוסף, נבדק ה קלריון 786, כדי לראות שלא התאפס למצב בסיסי (איבדנו מצבר במהלך ההתקנה:-)).

גם תומר וגם אני בדעה שמדובר פשוט בשני מגברים דפוקים. בינתיים, קצת התקדמתי עם ה SRX ואין ספק שהוא מגבר מעולה, לפחות בסטנדרטים הצנועים של מי שצמח על JBL 75.4:-). אני מאמין שעם עוד קצת חיתוכים בקלריון, אוכל להגיע גם איתו לביצועים טובים. כנראה, שבינתיים אשאר איתו כי פשוט נגמר לי הזמן להתעסק עם זה כרגע(אולי אנסה בי אמפ בהמשך).

ועם זאת...2 מגברי היי אנד(?) דפוקים מיצרן איטלקי שמיוצרים באיטליה....ועוד אותה תקלה? אם זה באמת המצב,

אז כדאי לבדוק טוב טוב מה הולך עם המגברים מהסידרה הזו לפני שקונים בארץ...

פורסם

מה עם לנסות סאב אחר? ניסיתם?

Pioneer TS-X150

פורסם

במקומך הייתי עושה double chack על עניין הנגד , אני סמוך ובטוח ששם ימצא הפתרון , לא יתכן ששני מגברים לא תקינים , הפלג יכול להכנס למספר שקעים שונים , מספיק שלא הוכנס כראוי או הוכנס לשקע הלא נכון , ודא כי הוא נכנס לשקע ה-SUB VOL

• תוכן חדש...