Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה עם לנסות סאב אחר? ניסיתם?

למה להחליף סב אחר?

הם בדקו את כל המגברים על אותו סב כדי שתהיה להם את אותה נקודת השוואה.

פורסם

היה לי מגבר כזה.

כאשר אתה עובד עם סאב באמצעות פילטר 24db אתה צריך לחבר את הנגד המסופק (מודול מוכן )

(כתוב הוראות מפורטות בחוברת ההתקנה של המגבר)

כאשר עובדים במצב שאתה עובד בו יש שתי אפשרויות - לרכוש גם את שלט העוצמה של הסאב או להתקין את הרכיב שעליו דיברתי מעלה.

לא צריכה להיות לך בעיה המגבר מאוד חזק.

Sound Monitor DTA-500X + CDT-450X

Audison THESIS HV VENTI @ High-End Custom X-over

Audison THESIS THX3 @ Audison THESIS Sax & Voce & Violino

Audison THESIS Uno @ 2X Audison THESIS Basso

פורסם
למה להחליף סב אחר?

הם בדקו את כל המגברים על אותו סב כדי שתהיה להם את אותה נקודת השוואה.

מנסיון חיים שהוכיח לי כמה פעמים ששילוב של רכיב אחד עם רכיב אחר לא תמיד מוצלח וזו גם עוד נקודת אינדיקציה לבידוד של בעיה.

עם גם עם סאב אחר זה היה קורה - ברור שמדובר במשהו בדגם הספציפי של המגבר.

אבל עם סאב אחר התופעה לא היתה מתרחשת ודבר כזה כבר קרה לי כמה פעמים - אז יש כאן חוסר התאמה של הסאב למגבר.

אני נוטה לסמוך על הדיעה של לאון אפרופו - יש לו "קצת" נסיון עם אודיסון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה לשבור אשליות :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
היה לי מגבר כזה.

כאשר אתה עובד עם סאב באמצעות פילטר 24db אתה צריך לחבר את הנגד המסופק (מודול מוכן )

(כתוב הוראות מפורטות בחוברת ההתקנה של המגבר)

כאשר עובדים במצב שאתה עובד בו יש שתי אפשרויות - לרכוש גם את שלט העוצמה של הסאב או להתקין את הרכיב שעליו דיברתי מעלה.

לא צריכה להיות לך בעיה המגבר מאוד חזק.

1+

אני ממש מסכים עם החברים פה,

תנסה שוב את הנושא של הנגד מאחר ואני מכיר מישהו שזה היה הפיתרון עבורו.

קרוב לוודאי שזה המצב..

בהצלחה

ומחכים לעדכון.

ואגב, ביחס לשאר המגברים בעולם הם לא ממש נופלים מהרבה מגברי היי אנד, אילו מגברים מעולים!

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

רוני,

היי-אנד משמעו קצה עליון.

זה יכול מאוד להיות שמבחינת סאונד הם לא ממש נופלים ממגברים שנחשבים כהיי אנד אבל הם ממש לא היי אנד.

היי-אנד או סטייט או דה ארט - איך שלא תקרא לזה זו קטגוריה שיכולה להיות בה או סדרה אחת או מוצר אחד של כל יצרן.

ההיי-אנד של היום יכול להיות המיינסטרים של מחר, ברגע שהוא הופך למוצר סדרתי בייצור המוני או ברגע שנוצר מוצר יותר מתקדם ממנו - זה כבר לא היי אנד.

יש VRX אחרי הLRX ויש תסיסס אחרי הVRX - תסיסס היא סדרת ההיי-אנד של אודיסון.

Pioneer TS-X150

פורסם

עדכון היישר מן השטח:wink:

אכן, זה היה הנגד. היבואן, תומר מתומקאר ואנוכי נפגשנו ברינתיה, הרכיבו את העניין שוב, והפעם הוכנס הנגד עד הסוף...

והסאב התחיל להשתולל (להשתולל במונחים שלי...אני מתכוון:)).

סוף טוב, הכל טוב. יש לי LRX ברכב.

בקשר להיי אנד, ככל שמדובר על מינוחים, אפשר לומר שבאמת זה לא היי אנד של אודיסון, שהרי יש סדרות גבוהות יותר, אבל אין ספק שביחס לממוצע בשוק, מדובר במגבר מהרמה הגבוהה יותר.

בתור מישהו שמנגן ומודע לדקויות של פירוט מהרבה שעות הקלטה באולפנים, אני תוהה כמה אנשים באמת מסוגלים להבחין בהבדל שבין מגבר מעולה למגבר היי אנד, בהנחה שהם מחוברים לאותם רמקולים באותה רמת חיווט. לדעתי, מי ששומע מוזיקה שאין בה הרבה רבדי הקלטה ופירוט, בכלל לא צריך היי אנד של SQ.

אני יכול לומר, משעה של השוואה בין SRX ל LRX שההבדל הוא לא בשמיים מבחינת פירוט הצליל. ניכר ש LRX יותר ניטרלי (מנצח בנקודות) וגם יותר חזק. מעניין לאיפה אצליח להגיע עם הכיוונים....

בכל אופן , תודה רבה לכולם על העזרה.

רן

פורסם

באמת תקחו בחשבון שבהרבה מקרים ההיי-אנד של אתמול הוא המיינסטרים של מחר.

המגברים הממוצאים ואפילו המגברים הממוצאים מינוס שאפשר למצוא היום בשוק הם סה"כ מוצרים טובים מאוד אפילו נהדרים בחלק מהמקרים.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...