Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לפז'ו 306. 1995

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום!

ברצוני לקנות רכב בתקצי של עד 12 אלף. בזמן האחרון פזלתי בעיקר לכיוון יפן קוריאה אבל עכשיו גם פז'ו בתמונה.

מה אתם אומרים על 306 שנת 95,1400סמ"ק שלא עברה הרבה (115000-135000), ידנית? אנה התייחסו לאמינות, צריכת דלק, בטיחות, תקלות.

תודה.

"כל מעשנו בחיים נובעים רק מאינטרסים"

פרידריך ניטשה

האינטרס שלי הוא להעזר באנשים ולעזור להם.

:lol:

פורסם

בחירה טובה לדעתי , בדוק נזילות שמן מהמנוע ומהגיר. כך בחשבון שזהו רכב ישן ותמיד יש מה לתקן ומה לשפר.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

תודה. יש עוד מישהו שיכול לתת לייעץ?

אשמח לכל תגובה

פרידריך ניטשה

פורסם

עד כמה שזכור לי ה 1600 עדיפה גם מבחינת גימור וגם המנוע הוא מברזל ולא אלומיניום.

בצע חיפוש.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

או קיי. ואם נשווה אותה לדייהו לאנוס 98. יד שניה. 85,000ק"מ (כן,זה נכון), צמיגים חדשים, רדיאטור חדש?

ענו בהמוניכם!

תודה!

פרידריך ניטשה

פורסם

לטעמי ה 306 היא אחת הבחירות הטובות בתקציב הזה.

בטח ובטח מול דייהו.

שכן שלי קנה בשבוע שעבר 306 1.4 ידנית, מודל 2001 ב 12.5 אש"ח. (זו לא שגיאה) כך שסביר שאתה תוכל למצוא שנתון גבוה יותר.

סער.

• תוכן חדש...