Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

ברשותי פיג'ו 205 שנת 97 הזרקה חד נקודתית האוטו עשה 97 אלף ק''מ נוע מקורי הכל מקורי באוטו .

התחלתי להרגיש לפני כמה חודשים טובים, שיש לי בעיות בסל''ד בהתנעה , ובהלך נסיעה פתאום הטורים עולים עד כדי כך שאני צריך לכבות את המנוע ולהניע מחדש כדי שהבעיה תסתדר.

לפי מה שקראתי ומה שאנשים אמרו לי בעלי מקצוע אמרו לי שזה מנוע צעדים , אז החלטתי להחליף את כל יחידת ההזרקה קומפלט.

חיפשתי הרבה זמן ומצאתי מקום שמוכרים משופץ לא משומש הרכבתי, ועדיין המשיכה לי הבעיה .

שמתי לב גם בתקופה האחרונה שהוונטה עובדת הרבה לאחר שאני מסיים נסיעה ואפילו נסיעה מאוד קצרה שהרכב לא מתאמץ .

לקחתי את האוטו למוסך חיברתי אותו למחשב, הראה לי שהחיישן חום מנוע הזרקה תקול החלפתי אותו בחדש והיה קצת שקט מהוונטה יש לציין שהייתי עם היחידת הזרקה משופצת היה שקט מהוונטה והיא כמעט לא עבדה בכלל , אבל עדיין נמשכה לי הבעיה של הסל''ד בהנעה ובהמלך נסיעה .

חזרתי ליחדית הזרקה שלי שהיתה לי באוטו המקורית ואני לא מרגיש שינויי בסל''ד אותון הדבר כמו שהיה עם המשופץ מה שכן הוונטה שוב פעם מתחרפנת ועודת איזה חמש דקות לאחר שאני מכבה תמנוע ואפילו לנסיעות ממש קצרות ולא מאומצות .

הדבר הזה לא דבר תקין כי אני יודע שזה לא אמור להיות ככה אני כמעט לא שמעתי אותה עובדת כלל .

לגבי הסל''ד הייתי רגיל שהמנוע קר אני מניע תרכב הטורים גבוהים כי הצ'וק אוטומטי עובד ואז לאחר 20 שניות ככה הטורים יורדים משמעותית והטורים יורדים כעת רק שהרכב במצב של נסיעה אחרי כמה דקות .

בבקשה אני חייב תעזרה שלכם אני כבר משתגע מזה זרקתי על החלק הזה כ''כ הרבה כסף אנילא יודע כבר למי ללכת כי המוסך המרכזי רוצה 300 ש''ח רק על בדיקה של מחשב .

אני מאיזור חיפה אם מישהו מכיר אדם מקום משהו אמין שיתן תכתובת בבבקשה .

קראתי שרשור פה בפורום לאחר חיפוש בקשר לאותה בעיה של סל''ד מחורפן והיה אדם בשם דני זומרשטיין שעלה על התקלה וסידר תבעיה באותו זמן הוא עבד ב ''מצת-אור'' בחיפה כרגע הם כבר לא קיימים ויש שם את מלמד השאלה שלי איך אנימשיג את דני ומי יכול לעלות לי כבר על התקלה.?!

פורסם

אני כאן בפורום, בדיוק כפי שרשם לך קודמי לתגובתי זו.

את הכותרת ערכתי, אנא קרא את הכללים בקישור בחתימתי לכתיבת כותרת.

ראשית, לבדיקה עצמית מהירה, טרם הוצאת כספים נוספים, יש לנסות לנתק את חיישן החמצן. זה אומנם ירשום קוד תקלה, אבל זו בדיקה מהירה שאתה יכול לבצע בעצמך. שים לב, טרם ניתוק שני המחברים שלו, סמן כל אחד באופן כלשהו, שכן, ברגע שתרצה לחבר חזרה, יש אפשרות שם להתבלבל ולחבר לא נכון, זאת מכיוון, שהתקעים זהים בד"כ בדגם זה.

לאחר הניתוק, בדוק אם סיבובי הסרק יציבים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בוקר אור לך ,

תאמת שאני ממש לא יודע להיתעסק בדברים האלה ואני משאיר תעבודה למומחה בתחום .

יש מב שאני יכוללהגיע אליך איכשהו לבדיקה של האוטו ?

יש לי הרגשה שאתה היחידי שיכול לעזור לי אחרי כל הבלאגן שעברתי עם הבעיה הזאתי ?

פורסם

היכן שעבד דני,במצת אור יש אדם שמחליף אותו ויתכן שמתעסק עם הזרקות דלק,דני כבר פרש מהתחום.

אם לא,גש לאורי מלמד ליד אצטדיון ק.אליעזר לאבחון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...