Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב , אני מתעניין לגבי החלפת המערכת המקורית במונדאו רציתי לדעת אם זה אפשרי לשים רדיו דיסק אחר בניגוד למקורי שנמצא.

( בדרך כלל הייתי אומר לעצמי שזה לא הגיוני , אבל ראיתי שנמכרות ביד 2 מסגרות לרדיו וחשבתי שאולי זוהי המטרה)

תודה.

תהליכי שיפוצים

פורסם

נכון זוהי המטרה..רק בעת הקנייה תוודא שהמתאם מאים לאוטו שלך לפי שנתון הרכב ורמת גימור..לפעמים יכולים להיות שינויים קלים.

סתם נקודה כדי להמנע מקנייה לא טובה ואי נעימות למרות שתמיד אפשר להחליף/להחזיר.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

וואו , מעולה תודה ! ממש תיסכל אותי הנושא הזה , עוד שאלה קטנה , אמרתה שהמסגרת היא בישביל להושיב מכשיר של אחד דין , ובמקרה יש לי את הדיו דיסק ועוד איזה מסך נשלף ( רק מסך המכשיר עצמו בגודל של 1 דין )אני יכול לשים את שניהם ולחסוך לעצמי את המסגרת או שזה עדיין יהיה חסר צורה ?

תהליכי שיפוצים

פורסם

לא הבנתי..

רדיו רגיל ובנוסף רדיו רגיל גם אבל עם מסך נשלף?

אם זוהי כוונתך תמצא מסגרת כמו זאת רק 2 DIN (דאבל דין) אני חושב שלא תיתקל בבעיה מיוחדת.

רק תשים את מכשיר עם המסך עליון ומתחתיו את מכשיר הדיוידי. (כדי שבעת פתיחת המסך לא תהיה בעיה של מקום)

השאלה היא->למה אתה צריך שני מכשירים?

פורסם

לא הבנתם אותי , התכוונתי שאם אני יכול לדלג על האופציה של קניית המסגרת אם אני מרכיב 2 מכשירים שימלאו את כל המקום החסר , או שחייב את הפאנל לצורך תושבות או כל מיני דברים מסביב למינהם? תודה חברים.

תהליכי שיפוצים

פורסם

הפלסטיק גם ממלא חור יותר נכון "פער" שיווצר בין המכשירים לדש עצמו. (כאשר אתה מוציא את הרדיו המקורי)

• תוכן חדש...