Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פיאט פונטו 2004 גיר רובוטי. קניתי אותה לפני כחודש וכבר עכשיו יש בעיה שמשום מה לא עלו עליה בבדיקה המקדימה.

אני תמיד נוסע על המצב של אוטומט וברבע השעה הראשונה הכל בסדר. אחרי זה, כשאני למשל נעצר ברמזור או בפקקים בעיקר, ז"א מביא את הרכב לעצירה מוחלטת, כשאני רוצה להמשיך לנסוע כל פעם כשאני לוחץ על הגז הרכב קופץ קדיהמ ואחורה בצורה נוראית, לא משהו שנורמלי למעבר בין עצירה לנסיעה בגיר רגיל (לדוגמא). היום יצאתי ממוסך מורשה של פיאט והמקום עשה לי טיפולים רציניים, החלפת קלאצ', מזלג וכו' ועדיין הבעיה תקפה. זה בלתי נסבל.

האוטו מטופל רק במוסך מורשה, אני בקושי נוסע איתו ואם כבר אז במצב של פקק הנסיעה היא סיוט מתמשך, מה גם שמדי פעם האוטו נכבה לי אחרי כמה קפיצות כאלה. חוץ מזה , במהלך נסיעה , כלומר מהילוך 2 עד 5, הכל בסדר גמור, אין שום בעיות.

מה יכולה להיות הבעיה ?

תודה,

לירן

• תוכן חדש...