Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי סוני פלייסטיישן 2 שאני לא משתמש בו, וברצוני לחבר אותו לרכב.

יש לי 2 שאלות:

1. איך אני יכול לחבר אותו למתח באוטו?

2. האם במסכי LCD לרכב כמו המסך הנ"ל יש כניסה לRCA של הפלייסטיישן? אם לא אז איך אני יכול לחבר?

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JIASTRA

תודה מראש לעונים, שבוע טוב.

פורסם

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=4683

בעקרון, צריך המרת מתח מ12 ל220, יש כאלו ממירים. את הממיר אתה מחבר ישירות למצבר (אם אני זוכר נכון) סולל כבל מהמצבר לממיר שבתוך הרכב, ממנו מוציא כבל לPS שלך. את הPS מחבר למסך דוגמת זה שקישרתי (אין מושג בקשר לאיכות שלו), לשם הוידאו הולך. את הסאונד, אתה מחבר לHU. זה נראה לי הדרך הכי פשוטה. יותר מזה, כנס לגוגל, ותתחיל לחפש.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

איזה יש לך את המכשיר הדק או העבה?

במקרה שיש לך את הדק אין צורך להמיר ל220V

הדק עובד על מתח נמוך יותר 8V לפי מה שאני זוכר

אין בעיה לחבר את היציאה של הפליסטישן למסך שבקישור

פורסם

כן בכניסת הAUX של המכשיר שלך.

תקנה מעביר מRCA (אדום ולבן) לחיבור כמו של אוזניות 2.5 וזהו. עלות של שקלים בודדים.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

תודה.. לאט לאט כל החלקים מתחברים :)

שאלה נוספת: כמה זמן אוכל לשחק לפני שהמצבר יהיה בסיכון, במידה ואני מחליט על הגרסא העבה ובמידה ואני מחליט על הגרסא הדקה.

תודה מראש!

• תוכן חדש...