Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רק שוטים שותים ונוהגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפקידו של בית המשפט הוא בדיוק לפתור את הבעיה שתיארת. אלא, כפי שציינתי, בית המשפט אינו עושה את תפקידו, שהוא קשה, אלא מרשיע אנשים בסיטונות, שזה קל.

כך גם השוטרים: לבדוק את המקרה ביסודיות, לכתוב דו"ח ברמה גבוהה - זה קשה. להטפל לפרט טכני קטנוני - זה קל.

מדוע לא התייחסת להקבלה שהקבלתי עם נושא המהירות?

דני

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוא אסביר לך את עמדתי בנושא מהירות

בבסיס הגבלה כמותית היא תמיד שרירותית. לכן 50 , יבוא אחר למה 50? 60 וכך הלאה. אין לדבר סוף

בוא נסכים שפרמטר טוב למהירות היא איכות הכביש. כביש 431 בנוי למהירות גבוהה יותר מכביש 38

בוא נסכים שפרמטר טוב למהירות היא איכות הרכב שאתה נוהג בו .סובארו שנת 1985 לעומת אלפא 159 2009

בוא נסכים שפרמטר טוב למהירות הוא איכות הנהג הנוהג ברכב. אני מול מייקל שומאכר, כמובן אני לוקח.

בוא נסכים שפרמטר טוב למהירות הוא מצבו של הנהג הנוהג ברכב, האם הוא ערני או עייף, או אולי שתוי או אולי מסומם.

מכל זה תבין כי אין קריטריון אחד ולא מניתי אלא חלק מהם.

ואז בא המחוקק עם מומחיו ועושה סלט מהכל ומקבלים חוק.

החוק חלקו בנוי על ערכים מוחלטים, כמו מהירות רמת שיכרות חלקו על ערכים יחסיים כמו נהיגה שלא בהתאם לתנאי הדרך, ערך אותו קובע השוטר, ואתה יהיה לך קשה מאוד להתמודד עימו בבית משפט.

כמה שזה לא נעים עדיף חוק כמותי על חוק יחסי.

הויכוח הוא אם ההגבלה צריכה להיות ברמה זו או אחרת. זה ויכוח מסוג שונה לחלוטין. כל עוד יש רמה , בין אם אנו אוהבים אותה ומסכימים לה בין אם לאו. זה מה יש.

לכן גם אם לדעתך המהירות או רמת השיכרות היא לא הבעיה , היא כן בנתונים הקיימים.

ומכיוון שבשיכרות היא כל כך ספציפית , מתי שתית כמה שתית מה משקלך ועוד אלף ואחד משתנים , וכדי לא להסתכן , באיבוד הרישיון במקרה הטוב, עדיף לא לשתות .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפי דעת החוק הזה של X מ"ג אלכוהול בדם הוא סתם בולשיט.

או שנוהגים או ששותים אין באמצע.

וכבן אדם ששותה באופן יחסית קבוע... אני לא מבין בשביל מה לשתות אם זה לא משפיע עליך.

פורסם

יפה אמרת, ובזה אני מסכים איתך. מה זה נותן לאותם האנשים לשתות חצי בקבוק בירה\בריזר\כל חירטוט אחר, אם זה לא משפיע עליהם כלל (והכוונה בתפיסת ראש כמו שנהוג להגיד בארצנו הקטנה)? אז למה הם שותים בכלל ואחר כך עולים להגה (כשפה זה כבר כן משפיע)? כדי לסכן אחרים? כדי לקבל שלילה? מאיפה מגיעה המחשבה המטופשת הזאת?! :x

בכל אופן, כמו שאמרו לפניי ועוד יגידו אחריי, או ששותים או שנוהגים. אין לשלב בין השניים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נהיגה בקלות ראש הוא סעיף שבו לשוטר בלבד יש 100 אחוז שיקול דעת אישי האם הנהג נהג בקלות ראש אם לאו.

מכיוון שמדובר על שיקול דעת, מן הסתם ידוע ששיקול דעת הוא ענין סובייקטיבי ולא אובייקטיבי.

אפילו שופט יתקשה לקבוע עד כמה הסובייקטיביות של השוטר משקפת את המציאות.

כל שנותר זה לבדוק כמה נהגים בחרו להשפט על סעיף זה וכמה מהם זוכו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

סע להונגריה ותנהג שם.

החוק שם מתיר 0% של אלכוהול בדם, קרי הנהגים שם פוחדים לנהוג אחרי שאכלו שוקולד עם מעט אלכוהול.

פורסם

אני למזלי לא שותה אך יש לי חבר שאוהב מעאוד לשתות ואנחנו בדרך כלל נוסעים עם הלנד קרוזר שלו למסיבות וחברים וכל פעם שהוא שותה אפילו בירה אחת ישר הוא מעביר לי את המפתחות של האוטו בלי לחשוב אפילו:-) אז עכשיו אנחנו רק צריכים לנהוג בקשר לנהגים שיכורים אחרים שעלולים ל"היתקל" בנו.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם
אדון TOOL יקר

זה בכלל לא משנה מה אתה אומר. ממש לא.

מה שקובע זה מה אומר המכשיר הידוע בכינויו "ינשוף"

כאשר זה יתן קריאה מעל 240 אולי אז תבין את הקריעה שתבוא אח"כ

בקבוק בריזר לא יגרום לאף אחד להתקרב לרמה החוקית, שלא לדבר על לעבור אותה.

אתה טועה ומטעה !!

כל כמות משפיעה, החל מהטיפה הראושונה.

דני G.

ברור שאם תתחיל לבדוק את רמת האלכוהול בדם במקרה כזה אז יש השפעה אבל תסכים איתי שאפילו אם תתן לאדם ששוקל 50ק"ג בקבוק בריזר, אפילו אז הוא לא יתקרב לרמה המותרת.. זה סכה"כ 4% אלכוהול ו200מ"ל שתייה אם זכרוני אינו מטעני.

פורסם

מה אתה לא מבין במשפט "כל טיפה משפיעה"?! :roll:

לא אומרים שתהיה שיכור כלוט, אלא תהיה לכך השפעה (ולו המזערית ביותר, אבל תהיה!) בעת נהיגה. עכשיו יש הבנה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה היבול של אתמול בלילה בצפון בלבד

http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-3751874_184,00.html

פחות 50 סכנות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בהונגריה יש תרבות נהיגה?

אתה רציני? :shock:

סבב ה F1 מגיע כל שנה להונגריה.

במדינה שיש בה מסלול ברמה שמחזיקה תחרות בסבב ה F1 יש אחלה תרבות מוטורית שבעולם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...