Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רק שוטים שותים ונוהגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

dorki,

ההתייחסות שלי לענין נהיגה בקלות ראש, כלל אינה קשורה לאלכוהול, היא מתייחסת לדיון בין ישה לדני ומצביעה על כך שבאין כלים אובייקטיביים לבחינת עבירה, הרי ששוטר יכול לתת דו"ח סובייקטיבי לחלוטין על סעיף קלות ראש.

את הונגריה הבאתי בזמנו כדוגמה, אך יש עוד מקומות בעולם שמחמירים כך.

ההבדל נעוץ באופן הבדיקה - אצלנו אמורים לחכות 15 דקות עד לבדיקה, כך שאם יש שאריות משמעותיות בחלל הפה, הן יעלמו בזמן זה וימהלו בכלל האויר ומחזור הדם שבגוף/ראות.

לעומת זאת בהונגריה הבדיקה היא מיידית ולכן בונבוניירה עם אלכוהול שנאכלה דקה קודם לכן עלולה להטות את הבדיקה.

למה אצלנו מחכים ואצלם לא - כנראה שעדיין מרחמים עלינו או שלחילופין אצלנו השוטר צריך לבדוק 10 אנשים בלילה שיקחו מעל 3 שעות בדיקה בעוד שבהונגריה הוא יכול לבדוק בזמן הזה 100 נהגים.

אני לא צריך לנסוע עד לשם בכדי לנהוג, אני נוהג עם אפס אלכוהול בדם - תמיד.

מבחינתי זאת בכלל לא שאלה ולא ספק. אם נסעתי עם רכב, יש רק אפשרות אחת - אני לא שותה לחלוטין שום דבר אלכוהולי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה רציני? :shock:

סבב ה F1 מגיע כל שנה להונגריה.

במדינה שיש בה מסלול ברמה שמחזיקה תחרות בסבב ה F1 יש אחלה תרבות מוטורית שבעולם.

בפורום ספורט מוטורי שאלתי מספר פעמים , איך קרה שמשרד החינוך התרבות המדע והספורט אחראים לנושא הספורט המוטורי, ולא משרד התחבורע.

אז אחרי שיהיה לנו כאן מירוץ פורמולה 1:shock: יהיה לנו תרבות מוטורית:shock::shock: , ולאחריה גם תרבות:shock::shock::shock: ואחריה גם חינוך:shock::shock::shock::shock:.

אולי גם המשיח יגיע עד אז על הפרארי הלבנה שלו.נגמרו האייקונים במחסן.:-)

אז סוף סוף קיבלתי את התשובה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אתה רציני? :shock:

סבב ה F1 מגיע כל שנה להונגריה.

במדינה שיש בה מסלול ברמה שמחזיקה תחרות בסבב ה F1 יש אחלה תרבות מוטורית שבעולם.

סקול אותי באבנים וקרא לי כסיל.

לא ידעתי - זו הסיבה ששאלתי. :?:?:

Twincharger Stratified Injection

פורסם

האחד,

גם אם לרגע היה נשמע שהנימה של ההודעה שלי הייתה נוזפת, היא לחלוטין לא הייתה כזאת.

יש בהונגריה (כמו בכל מדינות אירופה) עושר אדיר של תחרויות מוטוריות, סבבים של ראלי,ראלי קרוס, מרוצי מסלול, דראג, אפילו ליגת דריפטים.

והכל בסבבים מקומיים ואירופאים (וכמובן F1 העולמית).

יאשה,

מעכשיו אתה משלם 5 ש"ח על כל שימוש בסימלון שלא לצורך.

נא להכניס לחשבון הבנק של הפורום 55 ש"ח על הודעתך האחרונה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה אתה לא מבין במשפט "כל טיפה משפיעה"?!

לא אומרים שתהיה שיכור כלוט, אלא תהיה לכך השפעה (ולו המזערית ביותר, אבל תהיה!) בעת נהיגה. עכשיו יש הבנה?

טוב בסדר תהיה השפעה של רבע מילי שניה בזמן תגובה נו באמת איזה קטנוניים אתם, הרי ברור שיש השפעה אבל היא מזערית ביותר

הרי לכל דבר שאנחנו אוכלים או שותים יש השפעה על הגוף, אם מבחינה פיזית ואם מבחינה מנטלית ולכן טכנית, להגיד שקולה לא משפיעה על הנהיגה זה גם לא נכון, אבל אם הייתי טוען את זה אף אחד לא היה תוקף אותי על זה..

הכוונה שלי הייתה שאין לבקבוק בריזר אחד כל השפעה ממשית וגם לא תגיע אפילו לא לחצי מהרמה החוקית המותרת אפילו על בנאדם קטן.

יודעים למה יש הכי הרבה השפעה על הנהיגה? המצב רוח של הבנאדם. אם הבנאדם עצבני, לחוץ ומתוח הסיכוי שלו לעשות תאונה גדול מבנאדם שמצב רוחו טוב, במיוחד אצל אנשים שלא יודעים להשתלט על העצבים שלהם, ויש כאלה הרבה בישראל.

למנהל ששלח לי הערה (שאני לא מבין על מה), אם תתן לאמא שלך בריזר מבלי שהיא תדע שזה משקה אלכוהולי, אני משוכנע שזה לא ממש ישפיע עליה (כל עוד היא לא בת 70 או עם רגישות לאלכוהול או משהו)

פורסם
טוב בסדר תהיה השפעה של רבע מילי שניה בזמן תגובה נו באמת איזה קטנוניים אתם, משהו)

לפעמים זה מה שמפריד בין חיים ומוות. לא קטנוני, זו האמת. זה הכל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...