Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רק שוטים שותים ונוהגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בית המשפט העליון מתריע ולא בפעם הראשונה על קולת העונשים הנגזרים על נהגים שיכורים.

בשנים האחרונות ניסו שופטי תעבורה לבצע מדרג ענישה לפי רמת השיכרות, ותוך התחשבות בסיבות מיוחדות של הנאשם.

כידוע קיים עונש שלילה מינימום של שנתיים לנהג שיכור.

מצ"ב פס"ד מהימים האחרונים של בית המשפט העליון וכמדומני שהנורמה של הקלה בענישה תיפסק.

http://www.nevo.co.il/Psika_word/elyon/09056130-o01.doc

חלק מישומה של הנחיה זו ראו בקטע הבא

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3751392,00.html

חברים שותים , הרשיון בסכנה., ונעזוב כרגע את הסכנה הבטיחותית, הנובעת מנהיגה בשיכרות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא אוהב לנהוג בלילות שישי.

כשחוזרים הביתה בשעות הקטנות אז הכביש ריק ומספק תנאים שאין אותם בשאר ימות השבוע, אבל אני לא אוהב לנהוג בימי שישי.

הסיבה לכך היא ריבוי השיכורים מיין או ממוסיקה מחרישת אזנים ששומעים אותה היטב גם אצלי בתוך הרכב.

הנהגים הללו נוהגים בתנוחה של חצי שכיבה ואיכות הנהיגה שלהם היא כמו של אדם ישן.

כל אחד כזה שהמשטרה מורידה אותו מהכביש זו ברכה.

וכן, החוק בישראל הנוגע לנהיגה בשכרות הוא ליברלי מידי - צריך להחמיר אותו בהרבה.

פורסם
אם זוהי עמדתך, אזי אינך ראוי אלא לזלזול.

אתה ממש טועה.

אני יכול להגיד לך שרוב מוחלט של אנשים יכולים לשתות יותר מהמינימום המותר ולהיות מסוגלים לנהוג. למה ? כי זה תלוי בהרבה גורמים אישיים - משקל, אוכל, ובכלל איך אלכוהול משפיע עליך. הרבה יודעים את זה ומי שלא יודע יכול לנחש.

בגלל זה כשאתה שותה, הדבר הראשון שרוב הסייכויים יכול להפגע זה הרשיון שלך. מי יודע אולי אחרי ששתית אתה יותר פיקח מאשר היית בבוקר ו10000 אחוז שהיית מגיע הביתה בשלום ועוד נמנע מתאונה שהיתה יכולה להיות בגלל מישהו שיכור אחר.

פורסם
אתה ממש טועה.

אני יכול להגיד לך שרוב מוחלט של אנשים יכולים לשתות יותר מהמינימום המותר ולהיות מסוגלים לנהוג. למה ? כי זה תלוי בהרבה גורמים אישיים - משקל, אוכל, ובכלל איך אלכוהול משפיע עליך. הרבה יודעים את זה ומי שלא יודע יכול לנחש.

בגלל זה כשאתה שותה, הדבר הראשון שרוב הסייכויים יכול להפגע זה הרשיון שלך. מי יודע אולי אחרי ששתית אתה יותר פיקח מאשר היית בבוקר ו10000 אחוז שהיית מגיע הביתה בשלום ועוד נמנע מתאונה שהיתה יכולה להיות בגלל מישהו שיכור אחר.

אתה בכיף יכול לחשוב שאתה גם סופרמן...כל עוד יש בגוף שלך סם שמטשטש ומאט את התגובות אתה לא צריך לעלות על הכביש נקודה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אתה ממש טועה.

אתה יכול להגיד? באמת? אפשר לראות את התעודה שמסמיכה אותך להגיד שטויות כאלה? בדיוק בגלל אנשים כמוך שחושבים שהם כשירים לנהיגה נגרמות תאונות.

אם שותים - לא נוהגים,מה לא ברור???

פורסם
אתה בכיף יכול לחשוב שאתה גם סופרמן...כל עוד יש בגוף שלך סם שמטשטש ומאט את התגובות אתה לא צריך לעלות על הכביש נקודה.

אמרתי לשתות ולעלות על הכביש? לא. עודדתי לשתות ולנהוג? גם לא.

אתה יכול להגיד? באמת? אפשר לראות את התעודה שמסמיכה אותך להגיד שטויות כאלה? בדיוק בגלל אנשים כמוך שחושבים שהם כשירים לנהיגה נגרמות תאונות.

אם שותים - לא נוהגים,מה לא ברור???

לא צריך תעודה בשביל להגיד את מה שאמרתי. אלא קצת ידע בסיסי ונסיון.

בנוסף לכך אני יכול להגיד לך בוודאות בחיים שלי לא שתית ונהגתי, ולא קצת ולא טיפה ולא משחקים המטומטמים האלה ששליש מותר וכל הבולשיט. או ששתיתי או שנהגתי. והלוואי שכל הנהגים יהיו כמוני.

פורסם

חשבתי שכתבת רק שוטרים שותים ונוהגים, שזה אגב נכון, שוטרים באמת שותים ונוהגים, ראיתי כבר.

בנוגע לנושא השרשור, שתייה מתונה לא ממש משפיעה על הנהיגה, לדעתי.

כמעט כל נהג שיצא לו לנהוג אחרי בקבוק בירה לא ירגיש שום השפעה ואני מאמין שההשפעה על זמן התגובה שולית ביותר

דיברתי עם חבר שהשתמש במשקפיים האלה שמדמות מצב של אחרי שתייה, יצא לו להתנסות במשקפיים שמדמים שתיה של בירה אחת והוא אמר לי בפירוש שזה אפילו לא דומה,

במציאות שתייה של בירה אחת לא משפיעה כמעט בכלל, אבל במשקפיים זה ממש הפריע, הם גרמו לדיליי גדול בזמן התגובה.

ואלה שנוהגים בפראות ועם ווליום גבוה, זה לא בהכרח קשור לשתיה יש אנשים שאוהבים לנסוע עם ווליום גבוה ואין בכך כל פסול לדעתי (כל עוד שזה לא בשכונת מגורים ב3 בלילה), לגבי מי שמתפרע בלי טעם זה כבר סיפור אחר..

פורסם

שלום לכם אני איני שותה כלל, ולאחרונה יצא לי לשתות בקבוק בריזר (4%)-לא נהגתי באותו יום.

רציתי לדעת האם גם כמות קטנה כזאת יכולה להשפיע על הנהיגה שלי? (גם לאחר זמן מסויים)

אני יודע שזה תלוי במשקל ובגורמים נוספים...ועל כל אחד זה משפיע בצורה אחרת אך למרות שלא הרגשתי כלום לא רציתי לקחת שום סיכון ונסעתי עם חבר.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

אני יכול להגיד לך ללא שום ספק שבקבוק בריזר\סמירנוף ICE לא ישפיע על הנהיגה שלך בשום דבר, אפשר לשתות ולנהוג מייד ללא חשש מכלום.

בריזר זה לא ממש אלכוהול, זה משקה קל :wink:

פורסם

אדון TOOL יקר

זה בכלל לא משנה מה אתה אומר. ממש לא.

מה שקובע זה מה אומר המכשיר הידוע בכינויו "ינשוף"

כאשר זה יתן קריאה מעל 240 אולי אז תבין את הקריעה שתבוא אח"כ

אז אל תמליץ לשתות ולנהוג

ראשית זה לא נכון בטיחותית ושנית זה יכול לפגוע בך חוקית.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אני יכול להגיד לך ללא שום ספק שבקבוק בריזר\סמירנוף ICE לא ישפיע על הנהיגה שלך בשום דבר, אפשר לשתות ולנהוג מייד ללא חשש מכלום.

בריזר זה לא ממש אלכוהול, זה משקה קל :wink:

אתה טועה ומטעה !!

כל כמות משפיעה, החל מהטיפה הראושונה.

מידת ההשפעה היא זו שקובעת האם רמת הפגיעה ביכולות שלך מהווה סיכון לנהיגה או לא.

תבין, שמבר ממצב פיכחות למצב שיכרות חולף על פני דרגות שונות - שחרור מעצורים פנימיים, תחושת קלילות, ירידה בכושר הראיה, פגיעה בשיווי המשקל ........ וכן הלאה עד לאבדן הכרה.

נכון, על כל אחד זה משפיע אחרת, אבל בשלבים הראשונים אינך מסוגל לדעת את מידת ההשפעה, עד לרגע שיכולותיך נדרשות להיות במיטבן במצב חירום.

דני G.

פורסם
נכון, על כל אחד זה משפיע אחרת, אבל בשלבים הראשונים אינך מסוגל לדעת את מידת ההשפעה, עד לרגע שיכולותיך נדרשות להיות במיטבן במצב חירום.

דני G.

+1

אוסיף ואומר שהחוק במתכונתו הנוכחית מזכיר לי את שיטת הסלאמי, שתיית שתי מנות של אלכוהול זה בסדר וחוקי (לאחד כמוני 185/85), אז למה לא שלוש? ואם שתיתי שלוש אז עוד קצת לא יזיק - נכון? לא נכון!

המדרון הוא חלקלק והירידה בכושר איננה חדה אלא הדרגתית, לכן אני סבור שלא צריכה להיות שום סובלנות לגבי שתיה ונהיגה.

שתית - סע במונית.

פורסם
אני יכול להגיד לך שרוב מוחלט של אנשים יכולים לשתות יותר מהמינימום המותר ולהיות מסוגלים לנהוג. למה ? כי זה תלוי בהרבה גורמים אישיים - משקל, אוכל, ובכלל איך אלכוהול משפיע עליך.

נכון מאד. כמו בענין של מהירות, המשטרה / מערכת המשפט נטפלים למה שנוח להם ולא למה שצריך. הסבר:

יש שני סוגי מהירות מופרזת - מהירות שמעל למגבלה הקבועה (50 קמ"ש בדרך עירונית לדוגמה), ומהירות מופרזת בהתאם לנסיבות. המהירות המסוכנת היא השניה, את הדו"חות נותנים על הראשונה. למה? כי זה קל ונוח.

וכך גם בענין השכרות: כבר יש חוק ברור שאומר שאסור לנהוג במצב של חוסר יכולת לשלוט ברכב. גם יש חוק שאוסר על נהיגה בלי התחשבות בשאר הנהגים. כך שאפשר בהחלט לתת דו"חות לאותם נהגים שיכורים שמפריעים לכולם ומסכנים אותם - בלי כל מיני גזירות דרקוניות. אבל מה - בשביל זה השוטרים ובתי המשפט צריכים להתאמץ. אז מחפשים מתחת לפנס: "הנאשם נסע במהירות של X קמ"ש במקום שבו התמרור אמר Y", ועל אותו משקל - "הנאשם נהג כשבדמו X מ"ג אלכוהול כשהחוק אומר Y". בשני המקרים אין בהכרח קשר בין העבירה לבין בעית נהיגה.

אני חושב שהשיטה הנהוגה (עדיין?) בארה"ב, של לדרוש מהנהג ללכת בקו ישר ולהראות שיווי משקל וכדומה, היא הרבה יותר מוצלחת.

דני

פורסם

דני יקר

לוגיקה ותשובתך לא דרים בכפיפה אחת ואדגים

ראשית בארה"ב הולכים גם על הינשוף, וגם על בדיקת מאפיינים. וגם בארץ הקודש. בדיקת מאפיינים צריכה להיעשות לפני בדיקת הינשוף, כדי שתוצאות הבדיקה בינשוף לא יטו את תוצאות בדיקת המאפיינים.

אתה צודק שהחוק נותן כלים בידי המשטרה להוריד אותך מהכביש בחקיקה שתיארת.

ואז היה קם דני וצועק בקולי קולות איך זה אפשרי לסמוך על שיקול הדעת של השוטר ועל אבחנותיו. אני רוצה משהו אובייקטיבי כמו מכשיר שימדוד אם אני שיכור, ולא סובייקטיבי כמו חוות הדעת של השוטר . והרי קיבלת אותו.

בהרבה מקרים ניתנים דוחות או נשפטים נהגים על עבירות מהירות בהתאם לנסיבות. אתה יודע מתי בעיקר , בזמן של תאונה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...