Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שאתה הולך למוסך, תנסה לראות אם אורות הבלימה נדלקים בלחיצה על הברקס.

אם האורות בלימה נדלקים?

פורסם

אז גש למוסך, אם לא, תודיע לנו.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
אם האורות בלימה נדלקים?

אם אין אורות בלם זה אומר שיכול להיות שהמתג על הדוושה תקול והרכב פשוט לא מזהה את הלחיצה על הדוושה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בקסנטיה שהיתה לנו היתה בעיה דומה.

הסיבה היא שעל דוושת הברקס יש כפתור (קראו לו פה מיקרו-סוויץ') שאותו היה צריך לכוון או משהו כזה. בכל אופן התיקון היה פחות מ-3 דקות במוסך.

פורסם

אוקיי.

לצערי לא מצאתי מישהו שיבדוק איתי את האור ברקס (קצת בעיה לבדוק את זה בן אדם אחד).

אבל מסתבר שאני יכול להעביר הילוכים, גם ממצב P, כשאני לא לוחץ על דוושת הברקס בכלל.

אז זו בעיה ב מיקרו-סוויץ אני מניח?

ובכלל, יש טעם לסדר את זה חוץ מסיבה בטיחותית שמישהו לא יעביר בטעות הילוך לפני שהוא לוחץ על דוושת הברקס?

פורסם

בשעות החושך תוכל די בקלות להבחין באור האדום מאחור בלחיצה על הבלם.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
אוקיי.

לצערי לא מצאתי מישהו שיבדוק איתי את האור ברקס (קצת בעיה לבדוק את זה בן אדם אחד).

אבל מסתבר שאני יכול להעביר הילוכים, גם ממצב P, כשאני לא לוחץ על דוושת הברקס בכלל.

אז זו בעיה ב מיקרו-סוויץ אני מניח?

ובכלל, יש טעם לסדר את זה חוץ מסיבה בטיחותית שמישהו לא יעביר בטעות הילוך לפני שהוא לוחץ על דוושת הברקס?

מהנדסי הרכב טרחו להכניס את זה לרכב לאחר שאירעו לא מעט תאונות בהם נהרגו אנשים עקב תזוזות הרכב , בעיקר נמחצו אנשים בתוך מקום חניה מקורה.

לכן לטובתך לך וסדר את זה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...