Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רכשתי אסקורט 94' ונכנסתי למוסך ש.ר.ד בבאר שבע למטרה של בדיקה והחלפה של בלאי אם נמצא.

החליפו לי מלא דברים ובנו לי אטם לאזור העליון של המנוע (כל החלק של הטורים). שהחזירו אותו הטורים היו נמוכים ולכן שיחקו עם הבורג השטוח עד שהטורים עלו למצב נורמלי.

בסוף העבודה הבחנתי שחלק שהבנתי לאחר כך שהוא מייצב טורים אלקטרוני, מנותק!

שניסו לחבר את מייצב הטורים, הטורים קפצו ל2000 סל"ד קבוע.

ניתקו אותו ואמרו לי שהכל עובד ושהמייצב היה מנותק מלכתחילה.... ושבדיקה ממוחשבת תעלה 450 ש"ח.

גם את החשבון הביאו לי בהפתעה בלי להגיד לי מהתחלה מה לא בסדר ומה תהיה בערך עלות החלפת כל הבלאי.

טענתי בפני מנהל המוסך שזה לא בסדר, והוא פשוט אמר לי תשלם ואל תבוא עם האוטו שלך לפה יותר, הוא ישן ואני לא מעוניין לראות אותו פה יותר (זה מוסך מורשה מזדה פורד).

לאחר זמן מכונאי ממוסך אחר אמר לי שכנראה הם לא צודקים והמייצב טורים היה מחובר כי הוא נקי לגמרי ושאר אזור המנוע מאד מלוכלך מפויח ומאובק, לכן סביר שהוא היה מחובר לפני שנכנסת למוסך.

פניתי לאיגוד המוסכים ופשוט שם אמרו לי שאין לי הוכחות וניסו להתחמק מלטפל בתלונה שלי כנגד המוסך כשברור שנגרם לי שם נזק.

שאלתי היא מה יכול לגרום למייצב הטורים להקפיץ את הטורים ל-2000 סל"ד וכאשר הוא מנותק הטורים בסדר, והאם יכול להיות לזה קשר לכך ששעון החום מנוע לא עובד בלוח שעונים (גם אחרי שהחלפתי חלק אלקטרוני שבודק את החום)..

שאלה שנייה מה אני יכול לעשות נגד המוסך המורשה שקיבלתי שם יחס מזעזע ולדעתי נגרם לי נזק, וכאשר איגוד המוסכים לא סופר אותי ממטר?

הקלטתי אפילו את המכונאי ובעל המוסך מודים שנגעו בבורג טורים שלא היה צריך בכלל לגעת בו ובאיגוד המוסכים אמרו שהקלטת זה לא הוכחות... זה פשוט אבסורד...

פורסם

עוד בעיה שיש לי מאז הביקור/סיוט במוסך מורשה, החום מנוע בלוח שעונים לא עובד למרות שהחלפתי חיישן.

מה זה יכול להיות אם לא חיישן?

• תוכן חדש...