Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה לדגם 1.4 GL שנפוץ בחברות הליסינג , ולרכב שמזמינים עכשיו מהחברה. מחיפושים שערכתי עולה, כי משנת 2008 יונדאי טוענים שכל הרכבים שלה מגיעים עם ESP. מצד שני עיון במפרט הטכני של האקסנט באתר יונדאי מעלה שאין ESP. מצד שלישי התאריך על הדף אפריל 2006 ככה שזה לא מעודכן. האם למישהו יש תשובה?

פורסם

מרוב שהאוטו הזה חרא, נראה לי אפילו שאין לו מנוע.

זה רק הרעש של המנוע אבל אין באמת שם משהו. נו טוב יש משהו.

באמת למה אתה חושב לקנות את הרכב הזה? רק בליסינג ובצבא משתמשים ברכבים האלה. ( משמע גם רק הכי זול כי לא צריכים לקבל יותר מדיי מהרכב.)

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

לא מתכוון לקנות, הציעו לאישה מהעבודה ואין אפשרות בחירה. אמור לשמש כרכב שני ולא הייתי לוקח רכב בלי ESP, בלי קשר לשיקולים האחרים שאותם כבר עשיתי.

רוני אתה בטוח ב100%?

פורסם

יש אקסנטים עם ESP (אולי רק ה-1.6?) ואני כמעט בטוח שראיתי אחת עם ESP ששייכת לצי רכב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

רק המוות בטוח ב-100%. רוצה להיות בטוח? תתקשר לסוכנות ותברר. למרות שלך תדע, אולי גם הם לא יודעים :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפי אתר היבואן, אין בקרת יציבות.

6 כריות אויר, ABS ועוד איזה קישקוש על הגדלת קוטר של דיסקים קדמיים.

http://www.hyundaimotors.co.il/content.aspx?id=325

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמו שכתבתי למעלה ,המפרט באתר היבואן מעודכן לאפריל 2006. לפי מפרט זה לכל רמות הגימור של האקסנט אין ESP אבל זה בוודאות לא נכון, לדגם 1600 GLS יש ESP כפי שאפשר להווכח בשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=224476&highlight=%D7%90%D7%A7%D7%A1%D7%A0%D7%98+ESP

לא מובן לי מדוע חברה רצינית כמו יונדאי אינה מפרסמת פרט כזה באתר שלה שעשוי להיות שיקול ברכישה של רכב.

פורסם

גם בגולף דור 4 ו-5 לא בכול רמת גימור או נפח מנוע יש ESP. ייתכן שגם ביונדאי אקסנט יש ESP תלוי ברמת האביזור.

אולי בכלל התבלבלו בין EPC ל-ESP ...

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...