Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לילה טוב לכולם

דיי בא לי לקנות איזה סט של סייגט וממה שראיתי מוכרים רק בשזר והמחירים אצלהם קצת גבוהים, איפה יש חנות באיזור חיפה קריות שאפשר לקנות כלי עבודה כגון בוקסוט ידיות מאריכים וכ'ו במחירים שפויים, כמו כן הייתי שמח לדעת איפה אפשר לקנות זוג בוקים, בדקתי בשזר וזוג בוקים 2 טון עולים 180 ש"ח, אולי יש אפשרות לקנות יד שניה איפשהו.

תודה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

תראה לאן הגעת מכך שרצית לעשות טיימינג לרכב :wink: .

לא מכיר בחיפה אבל אם תעשה עליה לתל אביב תשיג ביותר זול כאן לא חסר מהיכן לקנות ויש תחרות, אני אישית יכול לשלוח אותך למקום שאם אתה אוהב כלים אתה עובר לגור שם :lol:

זה ליד בית חולים אסף הרופא בצריפין.

פורסם

ניסן זה לא שאין לי כלי עבודה, יש לי והרבה מפתחות פתוחים סגורים בוקסוט ראצ'טים ועוד כלים רבים למינהם אבל בא לי להשתדרג ואני דיי חם על איזה סט טוב ואיכותי של סייגט.חימושניק תמיד ישאר חימושניק.

הייתי שמח לקפוץ לת"א אבל אני לא ממש מגיע לאיזור.

בבורג המפרץ יש כלי עבודה? הייתי באיזור היום, פעם הבאה אקפוץ לביקור

פורסם

בורג המפרץ , צומת קריית אתא.

חנות מספר 1 בארץ.

מחירים ללא תחרות.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

טוב כנראה באמת שווה קפיצת ביקור, איזה באסה בידיוק אתמול הייתי באיזור קפצתי לזשר לפני העבודה ואז נסעתי דרך צומת קריית אתא לכיון 22 ועוד היה לי הרבה זמן עד העבודה , בסוף הקדמתי.

פורסם

באיזה שזר היית?

ישנם 2 חנויות, האחת בקריון ואחת במפרץ עצמו.

החנות במפרץ יותר זולה בד"כ.

ובאופן כללי חלק מהמוצרים בבורג המפרץ זולים יותר וחלק בשזר זולים יותר, כל מקרה לגופו.

בשזר המפרץ מבחר המוצרים בהחלט גדול יותר מבורג המפרץ, החנות עצומה בגודלה.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

בשזר המפרץ הייתי , שזר בקריון חנות מביישת ומזכירה לי מאד את ACE ודומייהם.

פורסם

בורג המפרץ - הייתי בשבוע שעבר בחנות. ניתן לרכוש כלים טובים במחירים מפתיעים.

לא יודע אם ניתן לקנות שם בוקים.

חפש בוקים בחנויות לחלקי חילוף לרכב.

בוקים 2 טון קניתי תוצרת ספרד בחנות לחלקי חילוף לרכב - 150 שקל (מרכז החלקים במעיליא ליד מעלות).

כמובן שלא סומך על הבוקים ומשאיר גם את הג'קים להחזיק את הרכב.

אם אתה מזדמן לכרמיאל - ממליץ על "טכנו שלמה" אספקה טכנית.

פורסם

הייתי היום בבורג המפרץ אחלה של חנות הרבה יותר טוב משזר.

התחדשתי לי בג'ק עגלה של אמריקן איגל ב 120 ש"ח

זוג בוקים ב 130 ש"ח

ובידית ראצ'ט ב 80 ש"ח חצי אינץ שאני לא זוכר את השם.

בדקתי סטים של PROFXENE והם משום מה ממש יקרים אצלהם 200 + ש"ח שבאפ ראיתי עולים 130 -150 ש"ח.

• תוכן חדש...