Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה ואן פלוס - דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות סקודה ואן פלוס 1.9 דיזל שנת 99

הבנתי שזה רכב מסחרי על בסיס דגם של סקודה ניו פליסיה.

מישהו יודע מידע על האוטו ? תקלות, דברים מיוחדים

תודה.

פורסם

זה סקודה פליסיה סטיישן, שהוסיפו לה ארגז פלסטיק מאחורה. כל השאר זהה, זה לא רכב מסחרי על בסיס פליסיה, זה פשוט סקודה פליסיה בגירסת מרכב קצת שונה.

מנוע דיזל הוא של פולקסווגן, קיים בעוד הרבה מכוניות אחרות של פולקסווגן וסיאט. נחשב למנוע אמין, חסכוני, ובעל אורך חיים גדול.

חוץ מזה, למה דווקא בחרת באוטו הזה, וכמה כסף אתה מעוניין להוציא ?

פורסם

אני צריך רכב לא יקר שישמש אותי לעבודה בתור רכב שני במשפחה. נסיעה של כ30 ק"מ ביום. יש לו ארגז גדול וזה מתאים לי לעבודה למרות שהייתי יכול גם להסתדר עם רכב יותר קטן פשוט דרך מכרים הציעו לי את האוטו ואני יכול לקבל אותו ב6K.. שזה משהו כמו חצי עלות. אז ניראה לי שזה משתלם..אין לאוטו בעיות חוץ מדליפת סולר ממש ממש קטנה.. אני מכיר את ההיסטוריה של הרכב . מה שכן אני מעוניין לדעת כמה יעלה להחליף מנוע שזה הדבר הכי חמור וכך אוכל לדעת אם עדיין זה יוצא משתלם

פורסם

6000 זה לא חצי עלות, זה המחיר של הרכב, המכוניות האלו לא נמכרות במחירון אף פעם, אלא ב 50-60% ממנו במקרה הטוב.

אם הנזילה היא ממשאבת סולר, זה לא טוב, והתיקון יכול להגיע לכמה אלפי שקלים.

חוץ מזה, אם הרכב מוכר לך,הוא שלם וותקין פחות או יותר, זה יכולה להיות אופציה לא רעה, ועדיפה על רכב אחר ולא מוכר באותו תקציב.

על החלפת מנוע אני מציע לך לא לחשוב, יעלה הרבה יותר מהרכב עצמו, אם חלילה תגיע למצב הזה, לא יהיה משתלם לתקן.

אגב, כמה קילומטרים יש לרכב ?

פורסם

כרכב עבודה + משפחה הוא מצויין מכמה סיבות :

המון מקום הטענה ודלת גדולה שנפתחת למעלה לגישה נוחה.

יש לו 4 דלתות אמיתיות כמו פרייבט ולא דלתות הזזה.

הוא די נוח וחסכוני.

כפי שכתבו לך ה"נזילת סולר קטנה" יכולה להיות תקלה (במשאבה המסריחה לוקאס שיש שם) שעולה לתקן יותר מהאוטו וסביר להניח שאתה פשוט תמשיך לנסוע עם התקלה. אם האוטו נוסע בצורה סבירה ועם טסט אז 6 אלף שקל זה מחיר סביר וריאלי, לא מחיר הנחה מטורף. אם אתה רוצה הערכה להחלפת מנוע דבר עם "מוסך רון" חבר הפורום בעל מוסך מומחה לפולקסווגן.

להערכתי המנוע לא יהיה הבעיה שלך , הם חיים לנצח כמעט. הדרעק הוא משאבת הסולר ומערכת התזמון הזרקה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...