Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morel HYBRID OVATION 6 Vs Morel HYBRID OVATION 6 II השווה בבקשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הייתי הולך על הרוקפורדים האלו , לא הצלחתי להתרשם מהסדרות האחרונות של רוקפורד , וגם לגבי האנדרייטד שלהם אני לא ממש סגור . אני אומנם לא בעלים של מגבר כזה אבל מהתרשמות ברכבים שונים לא קיבלתי את הרושם שמדובר במגבר שנותן הספק כמו שהוא מתיימר לתת בתעודת לידה. כמובן שהספק אפשר למדוד בכל מיני דרכים ותקנים כך שאין לזה משמעות . אבל לא בדקתי ומדדתי בצורה טכנית כך שזה רושם בלבד ולכן אני מדגיש זאת.

מעבר לזה אם התקציב לא בעייתי אז יש ים מגברים מעולים שיתאימו לך כמו גנסיס , טרו , סינפוני , אודיסון וכו . הרושם הוא שזה לא התקציב אז תציין מה הגבול אחרת אין טעם להמליץ סתם.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה לי סט של אילייט לימיטד אדישן שהוא פחות או יותר כמו האילייט עם כמה שינויים.

הסטים האלו דורשים הגברה חזקה ואיכותית לכן במידה ותחליט על האילייט ממליץ לך לוותר על 4 הערוצים וללכת על מגבר 2 ערוצים איכותי (אישית הכי אהבתי את הזטק שהיה לי)שמוציא לפחות מינימום 150 וואט לערוץ רצוי 200 וואט עם עיוות קטן ככל הניתן.ולגביי הרוקפורד הנל מסכים עם התגובה מעליי.

בהצלחה.:wink:

פורסם
אני לא הייתי הולך על הרוקפורדים האלו , לא הצלחתי להתרשם מהסדרות האחרונות של רוקפורד , וגם לגבי האנדרייטד שלהם אני לא ממש סגור . אני אומנם לא בעלים של מגבר כזה אבל מהתרשמות ברכבים שונים לא קיבלתי את הרושם שמדובר במגבר שנותן הספק כמו שהוא מתיימר לתת בתעודת לידה. כמובן שהספק אפשר למדוד בכל מיני דרכים ותקנים כך שאין לזה משמעות . אבל לא בדקתי ומדדתי בצורה טכנית כך שזה רושם בלבד ולכן אני מדגיש זאת.

מעבר לזה אם התקציב לא בעייתי אז יש ים מגברים מעולים שיתאימו לך כמו גנסיס , טרו , סינפוני , אודיסון וכו . הרושם הוא שזה לא התקציב אז תציין מה הגבול אחרת אין טעם להמליץ סתם.

התקציב הוא באזור ה2000 ש"ח

ויש לי עדיפות לרוקפורד, וניסיון טוב איתם.

יש לי את הRockford P600.1BD (מונו בלוק) שעושה עבודה נהדרת.

לא מאכזב.

לכן אם כבר לוותר על ה4 ערוצים שרשמתי קודם לכן וללכת על ה2 ערוצים אז עדיפות לרוקפורד.

ולא המונו בלוק שיש לי ולא ה4 ערוצים שדברתי עליו אף אחד מהם לא מהסידרה האחרונה :-)

היה לי סט של אילייט לימיטד אדישן שהוא פחות או יותר כמו האילייט עם כמה שינויים.

הסטים האלו דורשים הגברה חזקה ואיכותית לכן במידה ותחליט על האילייט ממליץ לך לוותר על 4 הערוצים וללכת על מגבר 2 ערוצים איכותי (אישית הכי אהבתי את הזטק שהיה לי)שמוציא לפחות מינימום 150 וואט לערוץ רצוי 200 וואט עם עיוות קטן ככל הניתן.ולגביי הרוקפורד הנל מסכים עם התגובה מעליי.

בהצלחה.:wink:

המגבר הנ"ל:

http://ampguts.realmofexcursion.com/Rockford_Fosgate_P450.4/

יתן מעל 200RMS ב4אום (בגישור כמובן) זה לא יספיק? (במידה ולקחתי את האליט כמובן)

חשוב לציין נקודה: אם אני יקח את האליט זה יהיה בגירסת ה2 חלקים ולא השלושה.

פורסם

גם אצלי האילייט לימיטד היה 2 חלקים.

אני אישית לא כלכך מתלהב מרוקפורד ובמיוחד מסדרת הP שהם מייצרים בסין.

אבל אם אתה כלכך נעול על רוקפורד ממליץ לך על הבא:

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=2&series_id=7&family_id=23&item_id=95243&locale=en_US

לדעתי הוא יעשה את העבודה יותר טוב בהרבה מה4 ערוצים שהצעת.

פורסם

לא רק שהוא יקר מידי (יעבור לי את התקציב ואני מאמין שגם את אזור ה3 אלך ש"ח)

הוא גם חזק מידי בשביל להגביר סט קומפוננט...

תעודת לידה:

http://aycu29.webshots.com/image/15588/2005875140388966980_rs.jpg

לכן לא רק שהוא חזק מידי הוא גם יקר מידי.

ושאלה נוספת:

המגבר 4 ערוצים שציינתי קודם לכן לא יתן בגישור ביצועים טובים?

פורסם

לא יודע למה אתה מתייחס יותר מידי לתעודות לידה שהיצרנים נותנים.המגבר שנתתי לך בלינק לדעתי מוציא נקי 175-200 וואט ב13.8 וולט והוא מתאים לסט של האילייט(למרות שהוא לא בחירה ראשונה שלי).

לגביי המגבר שהצעת לא ניסיתי אותו לכן לא יודע אבל הוא לא מסדרה גבוהה של רוקפורד.

לגביי המחיר נראה לי שאפשרי להשיג מגבר 2 ערוצים כזה ב2000 שח ואף קצת פחות מיד שניה במידה ויש.

פורסם

אם אתה לא מתייחס לתעודת הלידה אז למה כן?

ולפי מה שאני יודע (ותקן אותי אם אני טועה) כמעט כול מגברי רוקפורד מוציאים יותר ממה שמוצהר עלהם.

ועוד דבר קטן:

המגבר ביצור USA ולא סין, זה מה שרשום על האריזה :wink:

פורסם

סדרת הפאנץ' ככל הידוע לי מיוצרת במזרח הרחוק.סדרת הT בארהב.

אם תשים לב לתעודות הלידה של היצרנים תראה שהנתונים הם במצב 14.4 וולט וגם לדעתי יש הגזמות בוואטים.

אבל חבל על הויכוח אם יש לך את האריזה אזי יש לך את המגבר גש למתקין תחבר לסט שאתה רוצה ותשמע את התוצאה.

פורסם

אתם מייחסים יותר מידי חשיבות לנתוני RMS. גם לאילייט למי שאמר שצריך 200 יספיקו גם 100. מי פה שומע על פול ווליום כל היום? אם מישהו כן עושה את זה בקרוב הוא ייאלץ להמשיך עד שאפילו זה לא יספיק.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

זה נכון אבל איזה 100 וואט?

האילייט הוא סט של 88 DB וחייבים מגבר חזק להניע אותו בשביל שיפיק את מה שמורל התכוונו אליו.

קח דוגמא את הסופרימו תנסה להניע אותו עם 100 וואט מבטיח לך תוצאה לא טובה.

פורסם
סדרת הפאנץ' ככל הידוע לי מיוצרת במזרח הרחוק.סדרת הT בארהב.

אם תשים לב לתעודות הלידה של היצרנים תראה שהנתונים הם במצב 14.4 וולט וגם לדעתי יש הגזמות בוואטים.

אבל חבל על הויכוח אם יש לך את האריזה אזי יש לך את המגבר גש למתקין תחבר לסט שאתה רוצה ותשמע את התוצאה.

לא הבנת, דברתי על המונו בלוק שהוא יצור של USA.

מבחינת ה4 ערוצים אין לו אותו מולי שאני יכול ללכת ולבדוק מחר.

אבל הם אותה סידרה ואפילו אותו עיצוב לכן אני מאמין שגם הוא USA יתקנו אותי אם אני טועה.

בכול אופן אני מאמין שאני יקנה את האליט 2 חלקים, ואני שוקל ברצינות לחבר אותו בגישור.

רק אני לא בטוח בתוצאות שאני יקבל.... :roll:

פורסם
זה נכון אבל איזה 100 וואט?

האילייט הוא סט של 88 DB וחייבים מגבר חזק להניע אותו בשביל שיפיק את מה שמורל התכוונו אליו.

קח דוגמא את הסופרימו תנסה להניע אותו עם 100 וואט מבטיח לך תוצאה לא טובה.

אני את הטוויטרים של סופרימו הגברתי עם 50W, נשמע מצויין. גם ניסיתי עם 100 ועם 150, 50 היה די והותר למרות שמורל מצהירים שהם איזה 200 וואט. זה שיש יצרנים שאומרים 100 וואט אבל זה בעצם 30, זה כבר משהו אחר.. 88 זה ממש לא לא נציל, זה בסדר גמור. הנק' היא שאפשר פשוט לסדר את הגיין ככה שהדרייבר יינגן בעוצמה עם הספק נמוך ממה ש"צריך".

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

יש לך פה בפורום T4004 במחיר מצויין שחבל לא ללכת עליו.

יותר טוב פי כמה וכמה מהP.

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם
אני את הטוויטרים של סופרימו הגברתי עם 50W, נשמע מצויין. גם ניסיתי עם 100 ועם 150, 50 היה די והותר למרות שמורל מצהירים שהם איזה 200 וואט. זה שיש יצרנים שאומרים 100 וואט אבל זה בעצם 30, זה כבר משהו אחר.. 88 זה ממש לא לא נציל, זה בסדר גמור. הנק' היא שאפשר פשוט לסדר את הגיין ככה שהדרייבר יינגן בעוצמה עם הספק נמוך ממה ש"צריך".

למושו לא דיברתי על הטויטרים אלא על הוופרים.

לדיוס אתה צודק במאה אחוז הT עדיף בהרבה.

ולפותח השרשור המונו שלך כמדומני מסדרת הפאואר לכן מיוצר בארהב ולא במזרח.

פורסם

אבל הT4004 כמעט זהה בעוצמות שלו לP450.4

יש בדף קודם קישור לתעודת לידה.

ובכול מקרה גם אם אני יקח את הT4004 אני יצטרך לעשות גישור במידה ואני יקח את האליט ולא את ההייבריד.

השאלה מה הדעות כאן על הגישור בזוג המגברים.

• תוכן חדש...