Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 18 יש לי 9 חודשים על לגיוס ואני מתגייס לממר'ם לכן יש לי קורס קדם צבאי למשך חצי שנה בשלישות ברמת גן...

החלטתי שעלייי לקנות אופנוע (אני עובד בתור שליח בפיצרייה)

ולצערי חברה מטרו לא נותנת לי לקנות את האופנוע בגלל שאני חשבון חייל חדש...

אני מחפש דרך מימון שתאפשר לי לשלם בתשלומים על האופנוע (בלי ביטוח מקיף)

יש לי משכורת חודשים מינימום...

תודה לעוזרים :)

(אגב אני קונה VS125 אבל אני מתלבט בינו לבין הHD125)

פורסם

הלוואה בבנק זה אופציה

אולי תבדוק אופציה של קניית קטנוע משומש, כל מימון שתיקח בדרך כלל מחייב בביטוח מקיף אבל לא כולם.

עלות של קטנוע 125 הוא בסביבות 15 אלף שקל, תבדוק כלים בני שנה שנתיים שעולה בסביבות ה9-10 אלף, יש הרבה על הכביש וניתן למצוא קטנוע שמור עם ק"מ נמוך

פורסם

מה לעשות

אם אין כסף לא קונים, בשביל לקבל אשראי צריך להראות שיש לך מאיפה לשלם.

או שתחכה שיהיה לך היסטוריה בחשבון בנק, או שתקנה במזומן.

גם אני רוצה פורשה חדשה מהחנות אבל אין לי כסף לשלם עליה,אם אתה מבין למה אני מתכוון

פורסם

גם עם היסטוריה בנקאית הסיכוי שתקבל מימון הוא אפסי.

הסיבות לכך הן שאתה עדיין מאוד צעיר ועוד לא מרוויח שכר נורמאלי ולכן תיצטרך לווה נוסף מקירבה ראשונה.

אתה לפני צבא ואמור להיתגייס כך שיוצא שאתה נחשב סיכון מאוד גבוה.

רק לידע כללי: זה לא מטרו שלא רוצים לתת לך הלוואה אלה חברת המימון (מימון ישיר ככל הנראה מהמקרה שלך)

מטרו יישמחו מאוד עם תקנה את האופנוע ולהם ממש לא אכפת אם יש לך כסף להחזיר עליו או לא.

בכל מקרה קח בחשבון שכל עוד אתה לוקח מימון לאופנוע שלא בהלוואה לכל מטרה אתה תיהיה חייב לבטח ביטוח מקיף את כלי הרכב.

• תוכן חדש...