Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת.

כן כן, גם אני מתבגר ומזדקן! עד היום חייתי בשלום עם מקרר קטן וישן מרעיש ומגעיל שכל תכולתו הייתה אלכוהול,זיתים ובקבוק קטשופ בן שנתיים ולא הייתי צריך יותר מכך כי אני בדר"כ אוכל בחוץ.

כנראה שסיגנון החיים שלי הולך להישתנות דראסטית ואני יילך ויהפוך לאדם בייתי ומיושב בדעתי בזמן הקרוב :evil:

עקב כך נפלה ההחלטה שאני צריך מקרר נורמאלי ואחרי חיפושים נרחבים ביד 2 אני מגלה כי 99% מהמקררים בצבע לבן דיכאון וקצת שמנת בחילה :?

ישנה סיבה מיוחדת שאני צריך לדעת עליה למה כולם לבנים? אולי מבחינת לכלוך\קטמים וכו'?

חשבתי על לקנות מקרר שחור או כחול (מתאים למטבח החדש) מה החסרונות?

פורסם

החיסרון העיקרי הוא שכאשר תעבור שוב דירה, הוא לא יתאים לבית החדש.

לבן זה נוח ומתאים כמעט לכל דבר.

בכל מקרה, זה בכלל לא חשוב, במילא רוב המקררים מתמלאים תוך כמה חודשים

בשלל מדבקות צבעוניות. אם אתה ממש רוצה לשבור את הראש, אתה מוזמן לקנות מקרר בצבע שמנת

ב-450 ש"ח, ולהוביל אותו לצבעי רכב בשביל צבע ורוד-פנינה-עתיק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני קניתי מקרר בגימור נירוסטה, נותן לוק אחר למטבח...

אגב, העברתי את הקטשופ, הזיתים האלכוהול והחומוס מהישן לחדש.... (גם אני חשבתי שאני הולך להיות מיושב וכו' אבל זה לא הסתדר :)...)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
החיסרון העיקרי הוא שכאשר תעבור שוב דירה, הוא לא יתאים לבית החדש.

לבן זה נוח ומתאים כמעט לכל דבר.

בכל מקרה, זה בכלל לא חשוב, במילא רוב המקררים מתמלאים תוך כמה חודשים

בשלל מדבקות צבעוניות. אם אתה ממש רוצה לשבור את הראש, אתה מוזמן לקנות מקרר בצבע שמנת

ב-450 ש"ח, ולהוביל אותו לצבעי רכב בשביל צבע ורוד-פנינה-עתיק.

אני בן 25, רווק ללא ילדים+כלב.

עדיין לא הגעתי לשלב שיש לי מדבקות בבית :lol:

אייל- המטבח ככל הנראה יהיה ארונות לבנים עם שיש שחור אז מקרר בגימור שחור אמור לשבת מהמם.

דווקא הסיכוי שהמקרר יתמלא יחסית גדול, החברה אוהבת לבשל.

בכל מקרה, יש המלצה למקרר אמין? גם יד 2 יכול לבוא בחשבון.

פורסם

אני קניתי סמסונג חדש 580 ליטר עם פיקוד דיגיטלי, עלה לי בערך 4.5K לפני שנה וחודשיים

כיום המחיר 3K ומטה.

לאחר שעברתי הרבה משומשים והרבה צרות הגעתי למסקנה שבמחירים של היום -עדיף חדש וזהו. גם אם אתה גר בשכירות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עדיין לא בדקתי מחירים של מקררים חדשים, יותר קל להיסתכל ביד 2.

הדירה לא תיהיה בשכירות, סוף סוף לא יהיה בעל בית פלצפן שיגיד לי מה כן ומה לא לעשות בדירה :-P

פורסם

עידכון- דיברתי עם הפחח שלי והוא לא יכול לצבוע לי את המקרר בבית אלא רק להביא אותו אליו וזה כבר מסרבל את העניינים :lol:

(ברצינות, אפילו הוא שמכיר את השטויות שלי הופתע מהשאלה)

פורסם

יש כבר כמה חברים בפורום שעשו את זה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אנחנו נסחבים עם מקרר של GE ישן וחבוט. המקרר כמעט בגיל שלי ומעולם לא התקלקל. (אחרי שההורים מאסו בו הוא עבר לאחותי, אחרי שהיא מאסה בו הוא עבר אלי). אפילו גז לא מילאו בו.

כשנעבור דירה אולי באמת נצבע אותו (הוא בצבע בז')

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אני קניתי מקרר בגימור נירוסטה, נותן לוק אחר למטבח

(גם אני חשבתי שאני הולך להיות מיושב וכו' אבל זה לא הסתדר :)...)

תגיד תודה שזה עלה לך רק במקרר.

:lol:

פורסם

בגל לזה קוראים למקרר מוצר לבן?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...