Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא היה צורך במתאמים פיזיים (השאסי זהה) - כן היה צורך לבצע שינוי חשמלי, עובד פיקס בלי שום בעיות.

.

פשש תתחדש, חשבת אולי למכור את השאריות אמפרים שהאלטרנטור שלך מפיק לחברת חשמל? (היית פעם כתבה בערוץ אחת שהם ממש זקוקים לזה):-)

עתיד איזה שינוי חשמלי נדרשת לעשות בעקבות ההתקנה?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האלטרנטור המקורי של הגולף לא צריך הזנה, הוא ישר נכנס לעבודה.

האלטרנטור ששמתי הוא נכנס לפעולה רק ב1400 סיבובים של המנוע. או לחילופין נכנס לפעולה כאשר מזינים לו טריגר.

אז בעצם הבאנו לו מתח אחרי סוויץ' כדי להזין לו את הטריגר, שיכנס לפעולה מיד עם הדלקת הרכב, ולא רק לאחר נגיעה בגז.

ועכשיו אכן הכל עובד פיקס.

(האמת שצביקה ידע את זה עוד לפני ההתקנה, ככה שלא הופתענו)

פורסם

צביקה לא בעיה, בעיה זה יום חופש :-(

אני מת לשדרג אלטרנתור, מת לחופש בירושלים עם ידידי הצביקה, מת על הכותל המערבי. אין זמן :cry:

אתה יודע...

פורסם

תתחדש.

רק עכשיו יצא לי להכנס לפורום אחרי חופשה של שבוע :-P

אתה צריך לרשום את הרכב שלך כייצרן אנרגיה ולקבל החזרים מחברת החשמל :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
האלטרנטור המקורי של הגולף לא צריך הזנה, הוא ישר נכנס לעבודה.

האלטרנטור ששמתי הוא נכנס לפעולה רק ב1400 סיבובים של המנוע. או לחילופין נכנס לפעולה כאשר מזינים לו טריגר.

אז בעצם הבאנו לו מתח אחרי סוויץ' כדי להזין לו את הטריגר, שיכנס לפעולה מיד עם הדלקת הרכב, ולא רק לאחר נגיעה בגז.

ועכשיו אכן הכל עובד פיקס.

(האמת שצביקה ידע את זה עוד לפני ההתקנה, ככה שלא הופתענו)

תוכל לפרט קצת יותר? במיוחד מה זה טריגר וכו'.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

בוא נפשט את זה.

האלטרנטור הספציפי שהרכבתי, צריך לקבל פיקוד 12V (מתח), כדי "להדלק", אפילו שהוא מסתובב זה לא מספיק, לפני שהוא מקבל פיקוד הוא לא מייצר מתח.

בעיקרון ברגע שהסל"ד עולה מעל 1300 הוא מכניס את עצמו לפעולה בלי קשר לפיקוד, אבל זה לא מומלץ, כי אם הרכב הותנע ולא נגעו בגז, אין טעינה.

האלטרנטור הקודם שהיה לי - המקורי למעשה, לא היה בו צורך בפיקוד שכזה.

לכן היינו צריכים לאלתר (מאביזר אחר בתא המנוע) פיקוד בזמן הפעלת סוויץ',

זהו.

פורסם

אפשר לפשט את העניין,כפי שחשמלאי רכב אמר לי-לאחר התנעה של הרכב,אפשר לנתק את המצבר מהרכב ולהמשיך לנסוע...:shock:

ברור שאם יש דרישה פתאומית למתח,מה שנקרא פיק,תיתכן נפילת מתח ואז הכל יפול,קרי,הרכב יכבה.

אינני יודע אם זה נכון.מישהו יכול לאשר או לשלול את ההסבר הזה שקיבלתי?

פורסם

יש סייג אחד בכל הסיפור, המצבר משמש כמעיין מייצב מתח לכל הרכב.

זאת אומרת שהוא מיישר נפילות.

יש סיכוי שזה נכון והרכב לא יכבה, אבל זה סיכון שלא הייתי לוקח

למצבר תפקיד חשוב, הוא לא השחקן המרכזי, אבל גם קבוצת כדורגל לא יכולה להיות מורכבת מחלוצים בלבד.

פורסם

כן,זה ברור לי.אבל זה מחזק את מה שהבחור אמרלי.שהמצבר בסך הכל משמש כבנק.הוא זה שנותן את המתח להתנעה למשל או למערכות חשמליות כמו אורות פנים כשהדלתות נפתחות או לאזעקה.וכפי שציינת הוא מייצב המתח של מערכת החשמל כך שבמידה ויש פיקים -המתח הרגעי הדרוש-נלקח מהמצבר.

באותה הזדמנות-אפשר לשאול-איך מדדת את משיכת האמפרים של המגברים בעבודה?עם אוומטר?

פורסם

א.אתה צריך אמפר מטר ולא אוומטר רגיל.

ב.אצלי ספציפית הבדיקות בוצעו ע"י סקופ של בוש, כיוון שהבדיקות בוצעו אצל צביקה, בסביבה ממוחשבת מתקדמת, ולא בתנאים ביתיים.

פורסם

שאלתי באה בגלל שיש לי בית פיוז דיגיטאלי שממנו יוצא כבל המתח של המגבר.הוא מראה לי את מתח המצבר ואת האמפר שהמערכת מושכת ממנו.העניין הוא שבווליום גבוה מאד הצג מראה לי משיכת אמפר לא יותר מ 20 אמפר בפיקים החזקים של הסאב הכפול.הגיינים על רבע סיבוב.זה הגיוני?

• תוכן חדש...