Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מן הסתם שאלה זו נשאלה מספר רב של פעמים בעבר אבל תרשו לי לספר את הדילמה שלי.

כרגע אנו מחפשים מרצדס C240 משנתון 98 כרכב שני במשפחה, מחיר הרכב ביד 2 ובלוי יצחק הוא כ 35 אש"ח. במשך החודשים האחרונים מצאתי רק 2 מכוניות למכירה אשר נראות מתאימות. אך כאשר פניתי למוכרים נאמר לי כי מחירן הוא 45 אש"ח, כ 30% מעל המחירון.

1. האם כדאי לשלם סכום כזה מעל המחירון? יש לזכור כי הרכב נדיר למדי (שני רכבים בלוחות במשך 3 חודשים) אך מצד שני, פרמיית הביטוח לרכבים אלה היא לפי מחירון לוי יצחק כך שבמקרה של תאונה/גניבה יתקבלו רק 35 אש"ח מהביטוח.

2. כפי ששאלתי כבר לני מספר שבועות, האם כדאי להוסיף עוד 5000 ולקנות E280 משנתון 98 במקום ה C240? היא לא ממש מופיעה במחירון אולם לפי חישוב מקורב מחירה אמור להיות כ 50 אש"ח.

פורסם

מצטער, מקפיץ.

מישהו?

דרך אגב, באותו נושא. יש למישהו ניסיון עם עלות תחזוקה שנתית (ממוצעת) של מרצדס C240 משנתון 98 עם נסועה של 150K? כרגע יש לי רכב כזה עם נסועה של 120K שנקנה לפני חצי שנה כך שטרם החלו הוצאות התחזוקה. אשמח לקבל קצת נתונים כדי לדעת אם כדאי לקנות רכב כזה או לוותר כרגע.

• תוכן חדש...