Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני קצת זמן חזרתי הביתה ולא יכולתי שלא להשים לב לבלמי הדיסק המבריקים במזדה 6 של השכן (שפשוט חייב להחנות ליד האסטרה 95' שלי ולהוציא לי את העיניים), כי הם פשוט חשופים מתחת לטאסה הערטילאית שלו. אצלי ברכב, לעומת זאת, הברקסים מכוסים, מלבד הטאסה הגדולה, במעין מכסה ברזל מחורר שנמצא מתחת לטאסה. אבא שלי קורא לזה ספידבנד (זה לא הקולר מתכת שמהדק צינורות מתחת למכסה המנוע או במנגנון בלם-היד?).

בכל מקרה, האם עדיף, כמו שאני רואה ברכבים חדשים, להציג את בלמי הדיסק לראווה (אולי מטעמי איוורור?) והאם הדבר רלוונטי גם לגבי בלמי תוף, או שמא עדיף שהבלמים יהיו מכוסים? האם ניתן פשוט להוריד את הכיסוי?

פורסם

לא ידעת - הדשא של השכן תמיד ירוק יותר.

לפי דעתי למזדה 6 המדוברת חישוקי סגסוגת ואין טאסות. חישוקי ברזל לרוב רכבים פרטיים בערך אותו דבר וקשה לראות דרכם את הבלמים. מעבר לזה, לפי דעתי אין מה להציג בלמי תוף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טוב, אני בוש ונכלם על הבורות שלי (באמת). איך לא ידעתי שמדובר בחישוקים קלים (המינוח שלי לא היה הכי נכון). עכשיו שהחכמתי, השאלה היא האם עדיף להשים חישוקים כאלה, ולחשוף ככה את הבלמים (ותאמין לי, מקילומטר אתה רואה אותם), מצד אחד החשיפה לאוויר (קירור הדיסק) רבה יותר, אבל ככה גם החשיפה ללכלוכים (אמנם החיכוך מבריק את הדיסק, אך עובדה שטיפול בבלמי דיסק כולל ניקוי), עדיף ככה או כמו אצלי?

שאלתי גם לגבי בלמי תוף קודם כל מפני שהבלמים האחוריים שלי הם תופים, וחוצמזה בגלל שראיתי גם בלמי תוף חשופים ברכבים חדשים יותר.

פורסם

לחשוף בלמי תוף - עיניין של טעם. חישוקים איכותיים עולים הרבה כסף, במידה 14" בסביבות 2500++ לחדשים. סיניים שעולים חצי מזה, לא שווים הרבה. על חישוק של חברה שמכבדת את עצמה יהיה רשום באיזה משקל הוא עומד.

ספציפית בקשר לחישוקים - ממליץ לעשות חיפוש. חישוקי ברזל חזקים יותר. שיפשופי חנייה ניראים מאוד לא יפה על חישוקי סגסוגת.

לקנות משומשים זה בעייה, הם עלולים להיות עקומים והאוטו ירעד. יישור חישוקים די יקר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הם לא חשופים , בגלל המרווח הגדול בין החישוקים שאינו נמצא בג'נט ברזל רגיל , הם נראים יותר לעין .

HONDA CIVIC LS

פורסם

טוב, אז עוד פעם לא היתי מדויק, עמכם הסליחה. אבל גם לאחר חיפוש לא מצאתי הרבה התייחסות ליתרון בחישוקים קלים מבחינת הבלמים, אלא מבחינת ההיגוי ובולמי הזעזועים. האם זה מאוורר את הברקסים יותר או שמא זה מסכן אותם בסכנת התלכלכות?

אני חייב לציין, שהרעיון של החלפה לג'נטים קלים פתאום מוצא בעיני חן (כמובן צריך קודם לשדוד בנק או משהו כזה), מפני שההגה ברכב הוא מכני.

פורסם

אם תחפש היטב תמצא גם הסבר של מוטי מיאטה בנושא החישוק הקל, משקל מוקפץ, ובלתי מוקפץ והיתרונות שבו גם לבלימה. (קירור והאטה קלה יותר של חלק קל יותר שיוצר כוחות התמדה נמוכים יותר).

פורסם

אם העניין הוא יופי, אזי גם חישוקים זולים אה-לה אוטו דיפו ייספקו את הסחורה.

מחיר: כ1400 ש"ח כולל התקנה ואיזון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...