Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לכיסוי קשירה מלמטה שלרוב אנשים לא טורחים להתכופף ולפתוח את התפס

ובמקום לרשום מס' רכב על הכיסוי תרשום את הכינוי שלך עם ספריי צבע ככה אף לא ישתה לך אןתן

• תגובות 524
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הסוסיתא שייכת לאספן ממעודון החמש ונמצאת בתחילת שיפוץ

לפי כמויות הזבל והאבק שעליה, קשה להאמין, אבל אני מקווה שהרכב ישופץ, כבר אין הרבה כאלה...

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

לחבבי סיטרואן

ניצפו בכפר איבטין ליד כפר חסידים כמה סיטרואנים ישנות זרוקות בשטח. במבט חטוף זיהיתי שם פאלאס, אמ-איקס, בי איקס, משהו כמו פלאס אבל גדולה יותר ועוד.

אולי אעבור שם בקרוב שוב ואוכל לספר יותר....

פורסם

כנראה שייך למוסך סיטרואן ותיק שנמצא שם

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

בתחנת משטרה ברמלה בחניון של גרירת הרכבים ע"י העירייה עומדת כבר מעל חודש פורד ישנה שהתחילו לפרק לה חלקים למרות שהיא בשטח התחנה.יש לי תמונה בנייד שאני יעלה בקרוב.

למישהו נעלמה פורד?

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
לחבבי סיטרואן

ניצפו בכפר איבטין ליד כפר חסידים כמה סיטרואנים ישנות זרוקות בשטח. במבט חטוף זיהיתי שם פאלאס, אמ-איקס, בי איקס, משהו כמו פלאס אבל גדולה יותר ועוד.

אולי אעבור שם בקרוב שוב ואוכל לספר יותר....

אם יהיו גם תמונות אני אשמח

פורסם

במיגרש הגרירות מול הדולפינריום בת"א הופיעה פתאום היום (לפחות ראיתי אותה רק היום) דייהטסו שרייד, אבל לפני, שאומרים: "איכס"- היא משנת הייצור 1982- עוד שנתיים כבר אספנות!!!! שנים, שלא ראיתי כאלה כבר, וזאת הספציפית עוד נראית לי במצב מצויין, מלבד טונות של אבק עליה! האוטו בצבע האדום, אם זה מעניין מישהו. לא היה לי זמן לצלם אותה עדיין... לטעמי- חבל מאד, שתלך לגריטה- וזה מה שיקרה, אם לא יבוא מישהו ויציל אותה משם!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

:shock::shock::shock: מאיפה הם השיגו אותו?!?!?! אני יכול לנחש, למי זה שייך עכשיו- אבל...?!?!? איפה הוא היה, שלא שמעתי עליו עד עכשיו?!?:shock::roll:

ואיזה קטע- אני צובע את שלי בדיוק באותו הצבע! רק, שלי עדיין אין דפנות לארגז... וזה קצת יותר ישן משלי, לפי המספר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...