Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגריל והפנסים דומים מאוד לאלה של VAZ 2105 (רכב רוסי), שראיתי בארץ רק 2 רכבים כאלה

זה לא VAZ 2105, כי ל 2105 הגריל בכל זאת קצת שונה, ויש לה פנסי איתות מלבניים ולא עגולים בכנפיים.

אה, והכי חשוב, היא לא יכולה להיות רכב אספנות כי התחילו לייצר אותה משנת 1980.

לדעתי זו הגרסא של סיאט ל124.

אכן, אחת הגירסאות של SEAT 124. אחרי סיום יצור של 124 המקורית, מכרו בארץ את המכוניות האלו תחת השם של פיאט.

• תגובות 524
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פיאט 124 שצילמתי אתמול בחיפה ( רשומה כאספנות ), מצב חיצוני מדהים !!

הגריל לא מקורי, תקנו אותי אם אני טועה

או שזאת גרסה מיוחדת של ה- 124 ?

הגריל כן מקורי, אבל זוהי לא בדיוק פיאט 124 מקורית. זוהי PREMIER 118NE הודית, שהיא פיאט 124 עם שינויים קוסמטיים ומנוע של ניסן סאני משנות ה-70. איך דבר כזה הגיע לארץ, לא ברור לי. אספנות זה בטוח לא, כי היא יוצרה ב-1986-2001.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היא בעלת 6 מספרים ועל לוחית הרישוי רשום אספנות בצד ימין

:?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אני מכיר את הלאדה הזאת והיא אכן רשומה כ"רכב אספנות".

לגבי הגריל אני לא יודע, אולי איזושהי מוטציה בניצוחו של הבעלים. על ההגה כתוב VAZ (ברוסית).

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

אם זו אכן לאדה- אז, החליפו לה את כל החלק הקידמי (גריל, פנסים, ווינקרים) לאלו, של סיאט. כי מעולם לא הייתה לאדה עם פרצוף כזה! הלאדה שיכולה להיות אספנות יכולה להיות בשתי צורות: עם שני פנסים עגולים וגדולים, העתק המדוייק של הפיאט 124 המקורית- דגם 01, או עם 4 פנסים העגולים הקטנים ללא מסגרת, ישר בתוך הגריל, שזה דגם 03 עד כמה שאני זוכר! כל הדגמים האחרים החלו את דרכם בשנות ה-80 פלוס! וגם הם, כמובן, רק מודיפיקציות חיצוניות בעיקר לפיאט 124 הישן והטוב!:-)

הנה, מצאתי אתר עם התמונות של הדגמים השונים של הלאדות, למי שממש מעוניין!:-D

http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.magdic.hr/lada/lada-2103.jpg&imgrefurl=http://www.magdic.hr/lada/lada.htm&h=288&w=500&sz=27&tbnid=5CX9yRi9FlIWAM:&tbnh=75&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dlada%2B2103&hl=iw&usg=__nMgJxz57JbH3wHQcANE2Vdd_qs4=&ei=SNWcStfNGcXz_Aal7JivBQ&sa=X&oi=image_result&resnum=1&ct=image

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לדעתי זו הגרסא של סיאט ל124.

ראיתי את הרכב הנ"ל עם מכסה מנוע פתוח במוסך בחיפה- רשום על הבלוק -סיאט 124-MADE IN SPAIN

שמור יפה וניראה נהדר ראיתי אותו יוצא בנסיעה...

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

נו, זהו, אז כמו שאמרתי- סיאט מקורית, ולא לאדה! וראיתי די הרבה כאלה פעם, אבל עכשיו רובן מתו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בחיפה יצא לי ליראות רק 3 לאדות:

2101 בורדו, אספנות במצב מדהים

2105 סטיישן לבנה, במצב בינוני

2106 סדאן לבנה, במצב בינוני, שעדיין חונה באותו המקום כבר יותר משנתיים

חבל שקלאסיקה כמו לאדה נעלמת מכבישי הארץ.

:roll:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

המדהימה למכירה במרכז הארץ. אני לא קשור לבעלים. 050-5455599

a01Sep_0003.jpg

a01Sep_0005.jpg

a01Sep_0006.jpg

a01Sep_0007.jpg

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

הוולוו משנות ה-70, לא זזה לפחות כמה שבועות, עומדת בשמש, קורי עכביש על הגלגלים, תא מטען קשור בחבל ללא מנעול.

חוץ מזה מצב חיצוני מצויין!

הרכב עדיין יפיפה, וחבל שילך לאיבוד. אני לא יודע האם הבעלים בקטע של למכור, אבל אם מישהו פה רוצה לנסות את מזלו, שיפנה בפרטי ואשלח לו מיקום.

אין לי קשר לרכב.

וולוו 1.jpg

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

אגב, אתם יודעים, שאם מחברים בייחד את כמויות הייצור של הדגם הזה, בכל המפעלים ובכל המדינות, הוא מתמקם במקום השני בעולם, כלומר שני רק לחיפושית, מבחינת כמות ייצור כללית.

פורסם
בחיפה יצא לי ליראות רק 3 לאדות:

2101 בורדו, אספנות במצב מדהים

2105 סטיישן לבנה, במצב בינוני

2106 סדאן לבנה, במצב בינוני, שעדיין חונה באותו המקום כבר יותר משנתיים

2105 סטיישן נקראת 2104

LEON אדומה

GOLF כחולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...