Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 524
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
"פגר" של סוסיתא סטיישן, שידעה ימים יפים יותר, אי שם בשרון...

נראית ברת שיפוץ.

ולמה מצוייר עליה דגל טורקיה?:shock:

אגב בפתח תקוה (ודיווחתי על כך בעבר) יש אחת כזאת מושלמת לגמרי (רק סגורה ללא חלונות צדדים אחורים)

שמתחבאת ברחוב כץ צמוד לבית חולים השרון.

היא מתחבאת מאחורי ברזנט ירוק שצמוד לבית פרטי עתיק ומתפורר ,השייך לזקן ערירי שמתגורר איכשהו (בהתחשב במצב הבית באמת לא ברור איך) במבנה המתפורר לגמרי.

הרכב עומד מעל 20 שנה ללא תזוזה אך מכוסה מכל הכיוונים ומוגן מפגעי מזג האוויר והשמש. לפי דעתי פעם אחרונה שנסע הרכב זה היה בסביבות שנת 1987-1988

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
ראיתי כבר מכוניות בחיים שלי.

3 מכוניות + חלקים ב 10,000 ש"ח לא נראה לי מוגזם. מה שכן קונה רציני שיגיע אליו למושב אולי יוכל להסתדר איתו.

יש לך יותר פרטים?

דגמים מדויקים

שנת יצור

דגמים אמריקאים או אירופאים

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

אין לי מושג לגבי ה ב.מ.וו 700 אני לא ראיתי את הרכבים.

לפי התגובות ראיתי שהחבר FRIK ראה אותם צור איתו קשר לפרטים אני יכול למסור לך את הטל' של המוכר.

פורסם

לפי התגובות ראיתי שהחבר FRIK ראה אותם צור איתו קשר לפרטים אני יכול למסור לך את הטל' של המוכר.

אני אשמח

פורסם
"פגר" של סוסיתא סטיישן, שידעה ימים יפים יותר, אי שם בשרון...

ה"פגר" הזה היה זרוק במשך שנים בכפר הס כאטרקציה לילדים במקום די ידוע, ובשנה שעברה הוא נעלם משם. אני משער שראית אותו לא רחוק משם.

למיטב זכרוני המצב שלו לא מדהים, מזל שאין לו בודי מפח

פורסם

דיברתי עם הבחור היום ומסתבר שמדובר בבמוו 700 LS שנת 62

אני לא מכיר את הדגם אבל הוא הסביר לי שזה רכב קטן ומנוע אחורי מקורר אויר

פורסם

בהשקה של ב.מ.וו ליפניי שבועיים בנוקיה הייתה אחת כזו צהובה תחפש תמונות אולי אותו הדגם.

עריכה: מצאתי עכשיו את השרשור המצולמת הינה 700 קבריולט.

פורסם
פאסאט 78, 1.3, ידנית, למכירה ב-2000ש"ח בלוח WINWIN.

http://www.winwin.co.il/Cars/Search/SearchResults/Page.aspx?search=dae286e0c70d30245c06e7fed5459341

נכון, הפרסום מלפני חודש וחצי, אבל מי יודע... אולי היא לא נמכרה עדיין.

בתמונה היא ניראית מצויין.

לא נראלי שהרכב נמכר, הוא עבר תאונה והורד מהכביש.

את המכה לא ניתן לראות בתמונה

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

בחיפה, פורד קפרי 1600 בעלת 6 מספרים ( לא רשומה כאספנות ).

הרכב במצב חיצני לא משהו, ואני רואה אותו לפחות 6 שנים אצל אותם בעלים- שלא מוכן למכור אותו.

באמת חבל.

:roll:

dsc00077p.jpg

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אני מכיר אותו. הוא אוהב אותה מאוד ומטפל בה, למה חבל? אז מה אם היא לא במצב תצוגה?

מי שמעוניין להציל וולוו 240 שנת 1984 מגריטה - יש אחת נטושה ומוזנחת שהעיריה כבר סימנה לפני כמה ימים.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

"מאד מטפל"? אולי...אבל לא במה שלדעתי באמת חשוב,מנוע אפשר לשפץ,חשמל אפשר לחדש,גיר אפשר להחליף,מערכת מים אפשר לבנות מחדש וכן הלאה..

אלא שגוף-בודי לא באמת ניתן לשקם לאחר שהוא נרקב כולו,כשהרכב מלא חורים שסותמים אותם עם נייר דבק ושדרכם נכנסים מים למקומות ששום פחח לא יגיע אליהם לעולם,הדבר בלתי הפיך ומכל מקום לעולם לא יהיה כדאי לתיקון.

אני מכיר את הרכב שנים רבות,את הבעלים לא, אני תמיד שואל את עצמי מדוע הרכב האומלל הזה לא זוכה לטיפול אמיתי שיציל אותו מריקבון,שיראה כמו שמגיע לו. התמונות כאן אגב,עושות לו חסד גדול..

פעם אמרו שאין כמו צבע אוריגנלי...זה נכון, כשכבר אין "צבע אוריגנלי" ראוי לעשות מעשה..

אבל זכותו של הבעלים האוהב לעשות כרצונו וכמובן שעדיף רכב כזה בעל מראה מוזנח על רכב כזה גרוט...:?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ואם הוא לא רוצה לשקם את הבודי? או שבכלל אין לו תקציב לזה? למה אתה שופט בן אדם בצורה כ"כ נחרצת?

שתדע לך שכיום בעולם יש לא מעט אספנים שמשאירים את המכוניות שלהם במצב "מוזנח" כהגדרתך.

גם אני מאמין שרכב אספנות לא חייב להיות מטופח ומלוקק כדי להיות אהוב ומטופל.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
גם אני מאמין שרכב אספנות לא חייב להיות מטופח ומלוקק כדי להיות אהוב ומטופל.

מסכים עם כל מילה,

אני שנים נסעתי עם הקפרי במצב שניראה מוזנח, אהבתי את הצורה שהיתה לה, לא שיפצתי אותה משיקולים תקציביים עד שהגיע הרגע ששופצה ולא למצב תצוגה, אני מעדיף את המראה הישן, כמו הקורטינה שלי שתשאר הרבה זמן במצב של הקניה אבל שמורה מכאנית.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

בחיפה נמצאו שני כלי רכב מוזנחים, שעומדים כבר כמה זמן...

1. פיג'ו 504 שנת 1983

2. פיג'ו 203 (תקנו אותי אם אני טועה..)

4.JPG

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...