Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחניון שיוצא מהככר מול אוניברסיטת בר אילן גוועת לאיטה סיטרואן BX

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 524
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברחוב בן-גוריון בגבול ר"ג-ב"ב חונה סיאט איביזה SXI אדומה עם שלט למכירה דהוי מאוד.

הרכב בצבע אדום, אחרי תאונה קלה מלפנים וממה שהצלחתי לראות עם מעט חלודות. בפנים נראה סביר יחסית לאיכות הפלסטיק הגרועה שהיתה במקור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ברחוב בן-גוריון בגבול ר"ג-ב"ב חונה סיאט איביזה SXI אדומה עם שלט למכירה דהוי מאוד.

הרכב בצבע אדום, אחרי תאונה קלה מלפנים וממה שהצלחתי לראות עם מעט חלודות. בפנים נראה סביר יחסית לאיכות הפלסטיק הגרועה שהיתה במקור.

סיאט איביזה לא כל כך מתקשרת לדעתי לפורום הנ"ל.

ובטח שלא מדובר ברכב נדיר ומיוחד.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
:shock::shock::shock: מאיפה הם השיגו אותו?!?!?! אני יכול לנחש, למי זה שייך עכשיו- אבל...?!?!? איפה הוא היה, שלא שמעתי עליו עד עכשיו?!?:shock::roll:

ואיזה קטע- אני צובע את שלי בדיוק באותו הצבע! רק, שלי עדיין אין דפנות לארגז... וזה קצת יותר ישן משלי, לפי המספר!

גינדי חודש שעבר בעודי נוסע בכביש ב"ש דימונה לכיוון דימונה נסעה לפניי משאית "מגירוס" מדהימה ביופיה, לוחית רישוי "רכב אספנות" משופצת במצב תצוגה , קבינה בצבע ירוק נוצץ.

האם מוכרת לך?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

צביקה אני חושב שאתה טועה

האיביזה SXI כן קשורה לפורום והוא די נדיר

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

צביקוש, ה SXI היה הדגם הספורטיבי של האיביזה וכמעט לא שרדו כאלה בארץ.

לי היתה איביזה כרונו חדשה בזמנו, הרכב היה מהיר ומהנה אבל היו בו כמה דברים מעצבנים כמו האמינות, הגימור הזול ואיתות שהיה מפסק ולא ידית כמו ברכב נורמאלי

36395187_1.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

האיביזה SXI די יפה לטעמי.

בולמת לא רע בכלל, מאיצה טוב אבל פניות זה ממנה והלאה...

:lol:

ובהחלט, לא נשארו כבר חתיכות ממנה. מה שכן, המודל שלהן הוא סביב 88, ככה שיש מעט זמן המתנה עד להפיכתן לאספנות 'רשמית'.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אכן נותרו SXI בודדות בארץ. חבל לי לראות את זאת נרקבת רק בגלל תאונה קטנה יחסית. נכון שהיא אינה רכב אספנות "קלאסי" אבל היא נופלת להגדרה של "ענתיקות בדרכים" ונראה לי שדי מתאימה לשרשור הזה.

הבעיה הגדולה ביותר של הרכב הוא איכות הפלסטיק של הדש-בורד שהיתה פשוט מחרידה. היתה לנו איביזה כזאת במשפחה, קנינו אותה מהסוכנות של סיאט בשנת 93 (אחת האחרונות שעלו על הכביש לפני החלפת הדגם). כבר אחרי שנה התחילו הפלסטיקים להישבר. בעיות החשמל התחילו קצת אחר כך.

חוץ מזה, הרכב היה זריז מאוד כבר בגרסא הבסיסית עם מנוע 1500 סמ"ק ו90 כ"ס (סיסטם פורשה, עלאק). בגרסא הספורטיבית הזאת אני מניח שמדובר בשד לא קטן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בטירת הכרמל:

NSU פרינץ במצב בינוני עומדת לה במקום כבר מספר חודשים

חבל

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
גינדי חודש שעבר בעודי נוסע בכביש ב"ש דימונה לכיוון דימונה נסעה לפניי משאית "מגירוס" מדהימה ביופיה, לוחית רישוי "רכב אספנות" משופצת במצב תצוגה , קבינה בצבע ירוק נוצץ.

האם מוכרת לך?

Ask Rony, Israel or Dov on the trucks thread also, best, T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

מבקש מכל החברים בקשה מיוחדת

אם מישהו נתקל בטלבוט סולרה צבע לבן שינהב שנת ייצור 1983 נפח מנוע 1300 גיר רגיל ,שידווח לי בבקשה.

לפני כמה שנים מכרתי את הרכב ברוב טיפשותי עבור סבתא שלי.

הרכב היה יד 1 עם 100 אלף קילומטר בלבד. ללא שריטה וללא תאונות כלל.

אם מישהו נתקל ברכב כזה שעונה על התאור נטוש באיזה מקום בבקשה ספרו לי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

האם מוכרת לך?

אין לי מושג, אבל הייתי שמח, לו הייתה שלי...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נצפתה בתל אביב:

פליימוט רשומה אספנות, מוזנחת מאוד, חלון אחורי צד נהג שבור, הרבה חלודה, אבל בהחלט ברת שיקום

pl1.JPG

pl2.JPG

LEON אדומה

GOLF כחולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...