Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לחלקים / פירוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פיזו 306 1800 שנת 1998 ששירתה אותי נאמנה שנים רבות, לאחרונה החלו בעיות של חום מנוע וגיר... טיפולי מניעה של המוסכניק שלי לא עזרו וזהו הרכב נתקע, נראה שגם ראש מנוע וגם גיר. לא נראה לי שווה את ההשקעה.

אשמח לעצה מועילה למי לפנות , מה לדרוש תמורת הרכב כמו שהוא. כמו כן אם למישהו יש ניסיון עם התהליך הפרוצדוראלי אשמח לשמוע, לא רוצה לקבל 500 דוחות עוד שנתיים :smile:... זהו נצטרך להפרד מהרכב.

תודה מראש!

פורסם

מכירה לחלקים לרוב תהיה במקס' של 1500-2500 ש"ח, תלוי בכמות המתכות שיש ברכב לפירוק. אתה פשוט צריך ליצור קשר עם פרוקייה במקום מגוריך, והם כבר יבואו לגרור את הרכב. רק תוודא שאתה משבית את הרכב במשרד הרישוי (שלא ניתן יהיה עוד להעלותו לעולם על הכביש).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לי נראה שיותר כדאי למכור אותו למוסכניק כלשהוא.

יש אנשים שיודעים איך להשיג את המנועים והגירים בגרושים ויש להם גם אנשים שיבצעו עבורם את העבודה בגרושים - או אפילו הם בעצמם.

אני מאמין שיהיו הרבה אנשים באיזורי התעשייה שיהיה מוכנים לקנות את הפיז'ו ב-3000 ש"ח, שזה למשל כפול ממה שתמכור לפירוק.

כמו כן הייתי מנסה גם גישה אחרת - מברר כמה נותנים עבור המתכת, ואז דואג לפרסם בפורום על החלקים הרבים למכירה.

ישנם אנשים שישמחו לעשות השלמות במחירים סמליים, רגע לפני שהרכב עובר למגרש פירוק - שם ידרשו כפול.

פורסם

האם אתה מעוניין למכור את הרכב, ככה כמו שהוא ?

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

• תוכן חדש...