Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2004

BMW
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה...

אבל בכל זאת, זה המקום?

זה המקום.

נתיבי איילון מסומנים בשחור, וכמו שהסבירו לך, אתה יורד במחלף רוקח ימינה וגני התערוכה מיד מולך.

למה לרדת במחלף רוקח ולא במחלף של גני התערוכה?

אם נכנסים לכיוון מחלף רוקח אז יש 2 נתיבים שממשיכים ישר, אז ממשיכים איתם ואחרי 2 דק' נסיעה רואים מחלף לגני התערוכה שמוציא אתכם בדיוק לחניון של גני התערוכה. זו הדרך הכי מהירה לדעתי וגם חוסכת רמזורים ופקקים שכמובן יהיו שם.

אף פעם לא שמעתי על מחלף גני התערוכה. אני לא הייתי ממליץ לנסוע ישר ברוקח בגלל סיבה שולית שאין שם ישר!!!.

אין מחלף יותר קרוב לגני התערוכה ממחלף רוקח. אם היה משהו יותר קרוב מזה אז הוא היה נכנס ישר לתוך גני התערוכה.

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ב94 היה למבורגיני?! וואו :shock:

אני הייתי בשנת 2002 - והיה סביר..

ב2003 זאתי הייתה תערוכה "רכב ויותר" שזה היה בעיקר לרכבי שטח ותוספות..

השנה אמור להיות משהו גדול..

ה407 החדשה אמורה להיות מוצגת (כחודש אחרי ההצגה הרשמית בג'נבה!!!)

הA6 החדשה אמורה להיות מוצגת (גם כחודש אחרי ההצגה הרשמית בג'נבה)

הפורשה קאיין מנוע V6

ועוד.. נקווה שיהיה טוב :wink:

בערך בשנת 1970 משהו כזה היה למבורגיני

"למבורגיני קונטאש"

אני לא זוכר את השנה אבל זה מזמן

לפחות 20 שנה ויותר

פורסם

אף פעם לא שמעתי על מחלף גני התערוכה. אני לא הייתי ממליץ לנסוע ישר ברוקח בגלל סיבה שולית שאין שם ישר!!!.

אין מחלף יותר קרוב לגני התערוכה ממחלף רוקח. אם היה משהו יותר קרוב מזה אז הוא היה נכנס ישר לתוך גני התערוכה.

זה ש"אדון לאון" לא שמע על המחלף/התפצלות לכיוון גני-התערוכה אזי זה לא אומר שהיא אינה קיימת :idea:

אז לידיעתך אכן קיימת התפצלות דרכים מיד אחרי רוקח ישירות אל החניה של גני התערוכה :!:

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני הייתי בשנת 96 היה נחמד מאוד

לקחו לי 25 שקל רק בשביל להצטלם עם הלמבורגיני קאלה !!!

אני חושב השנה להגיע אבל לא בטוח

אם כן אז יהיה לי הרבה תמונות בשביל להראות לכם

ב 96 היה לי משהו כמו 4פילים גדולים השנה נילך עם מצלמה דיגיטלית משהו כמו 200 תמונות את הטובות נעלה לפה...

בעיקרון אני הולך לראות את הפורש החדשה היה נראת לי ממש חלום אורים שהיא שווה בביצועים לפרארי לא זוכר את הדגם אבל אחד מהטובים

בכול מיקרה נראה אם אני ילך זה תלוי בחברים כי ממש לא בא לי ללכת לבד...

שבת שלום לכולם

מתן

פורסם

אם אני בא מכיוון ירושלים-כביש מס' 1 עולה על איילון... אני צריך לרדת במחלף רוקח (לפי מה שהבנתי פה) ואחרי שאני יורד במחלף יש עוד הרבה להסתבך או שמשם זה פשוט?!

תודה מראש....

פורסם
אם אני בא מכיוון ירושלים-כביש מס' 1 עולה על איילון... אני צריך לרדת במחלף רוקח (לפי מה שהבנתי פה) ואחרי שאני יורד במחלף יש עוד הרבה להסתבך או שמשם זה פשוט?!

תודה מראש....

אתה תזהה את הכניסה עפ"י הפקק.

מהרגע שאתה יורד ברוקח, יהיה שילוט, זה ממש קרוב למחלף.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
ב94 היה למבורגיני?! וואו :shock:

אני הייתי בשנת 2002 - והיה סביר..

ב2003 זאתי הייתה תערוכה "רכב ויותר" שזה היה בעיקר לרכבי שטח ותוספות..

השנה אמור להיות משהו גדול..

ה407 החדשה אמורה להיות מוצגת (כחודש אחרי ההצגה הרשמית בג'נבה!!!)

הA6 החדשה אמורה להיות מוצגת (גם כחודש אחרי ההצגה הרשמית בג'נבה)

הפורשה קאיין מנוע V6

ועוד.. נקווה שיהיה טוב :wink:

בערך בשנת 1970 משהו כזה היה למבורגיני

"למבורגיני קונטאש"

אני לא זוכר את השנה אבל זה מזמן

לפחות 20 שנה ויותר

1986.. :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

המכוניות החדשות של השנה מוצגות בתערוכת אוטומוטור

02.4.2004 יואב קווה/TheMarker

שנת 2004 בקושי התחילה, אבל כבר בעוד שבועות ספורים אפשר יהיה לרכוש מכוניות מודל 2005. יריית הפתיחה לשנת הדגם החדשה תישמע בגני התערוכה בתל אביב, בתערוכת אוטומוטור בחול המועד פסח. בתערוכה, המתקיימת אחת לשנתיים, יוצגו רוב הדגמים החדשים לשנת 2005 וגם כמה מכוניות על תקן של "לראותן בלבד", שלא ישווקו בארץ.

להלן סקירה תמציתית של הדגמים החדשים לשנת המודל 2005 ושל אלה שיוצגו בתערוכה הקרובה.

אודי

audi_a6.jpg

החידוש הגדול של אודי, תרתי משמע, הוא A6. הדור החדש של המכונית עם החרטום המודגש שהוצגה לראשונה בז'נווה בחודש שעבר, תוצג באוטומוטור ותשווק לקהל במחצית השנייה של השנה. המחירים לא נקבעו, אבל בגלל שער היורו אפשר להניח שהם לא יהיו נמוכים במיוחד. בשנת הדגם 2005 תתחיל אודי לשווק בישראל גם גרסת חמש דלתות ל-A3 החדשה.

אופל

opel_tigra.jpg

לקראת ספטמבר אמורה לנחות בארץ אסטרה החדשה. המכונית תגיע בשלב הראשון בגרסת 1.6 ליטרים בנזין ועם תיבת הילוכים אוטומטית מסוג איזיטרוניק. לקראת סוף השנה אמור להתחיל גם יבוא אופל טיגרה החדשה, עם גג חשמלי קשיח נפתח בסגנון פז'ו 206CC. שני דגמים אחרים של אופל שכבר דובר בהם רבות - המיני-מיניוואן ליריקה, שנקרא באירופה מריבה, והמיניוואן-מנהלים סיגנום - לא יגיעו לארץ השנה, בוודאי כל עוד שער היורו מרקיע שחקים.

אלפא רומיאו

alfa_gt.jpg

הכוכבת של אלפא רומיאו היא GT קופה, מכונית קופה שלוש דלתות, שלקחה סממני עיצוב מאלפא 147 ופלטפורמה של 156. המכונית תוצג בתערוכה ותשווק בארץ ברבעון האחרון של השנה. המחיר הצפוי הוא 10% יותר ממחירה של אלפא 156, כלומר החל בכ-230 אלף שקל.

אלפא 166 המעודכנת תוצע במאי בשתי גרסאות: 3.0 ליטרים אוטומטית ו-3.2 ליטרים ידנית - שתיהן ב-400 אלף שקל.

ב.מ.וו

bmw_1.jpg

הסקופ החשוב ביותר של ב.מ.וו השנה, וכנראה גם בשנים הקרובות - סדרה 1 - נחשף רשמית בימים האחרונים באתר האינטרנט של החברה. זו מכונית חמש דלתות הצ'בק שתתחרה בגולף, אאודי A3 ודומותיהן. אורכה 423 ס"מ, כלומר 24 ס"מ פחות מב-מ-וו סדרה 3. לישראל היא תגיע לקראת ספטמבר עם מנוע בנזין בנפח 2.0 ליטרים ושתי גרסאות הספק: 129 או 150 כ"ס. המחיר יתחיל ב-230 אלף שקל.

בנוסף, משפחת 6, הקופה החדשה, תתרחב באפריל הקרוב עם גרסת הקבריולה. המחיר ההתחלתי הוא 862 אלף שקל. יבואן ב.מ.וו כבר החל לשווק גם את הג'יפון החדש X3. המחיר ההתחלתי לדגם 3.0 ליטרים הוא 435 אלף שקל. לצורכי התערוכה בלבד, יוצג הדגם הספורט הקיצוני ביותר של סדרה M3 CSL ,3, שיוצר במהדורה מוגבלת של 1,200 יחידות.

דייהטסו

לחברה הבת של טויוטה אין חדשות לטווח קצר. בסוף השנה אמורה דייהטסו להציג את מחליפת דגם סיריון. עד שנת 2006 מתכננת החברה השקה של דגמים חדשים רבים, לאו דווקא בקטגוריות של מכוניות קטנות וזולות, מתוך כוונה מוצהרת להכפיל את המכירות למיליון מכוניות בשנה.

הונדה

honda_civic_hybrid.jpg

באורווה של הונדה אפשר למצוא את אחת המכוניות החשובות והמרתקות ביותר לשנת הדגם 2005: סיוויק IMA. זו מכונית היברידית עם שני מנועים - בנזין וחשמל. את המצברים שמספקים כוח למנוע החשמלי לא צריך לטעון לעולם. הטעינה מתבצעת בעזרת מנוע הבנזין ועל ידי המרת אנרגיה, בזמן בלימה למשל.

בנהיגה אטית ובפקקים, המכונית מונעת רק על ידי המנוע החשמלי. כשנדרש כוח רב מצטרף מנוע הבנזין - 1.3 ליטרים, 90 כ"ס. יבואן הונדה הביא מכונית ראשונה לצורכי תקינה. היבוא הסדיר אמור להתחיל בהמשך השנה. באירופה עולה סיוויק IMA כ-22 אלף יורו, כ-30% יותר מסיוויק סטנדרטית. המחיר בארץ עוד לא נקבע.

וולוו

הדור הקודם של וולבו S40 יוצר בהולנד במשותף עם מיצובישי כריזמה. הדור החדש, שהוצג באירופה בסוף 2003, הוא מכונית ברמה גבוהה יותר, אבל עם תג מחיר מפולפל - החל ב-229 אלף שקל. הייחוד של המכונית מסתתר בסביבת הנהג - לוח כפתורים דק וצף, שמאחוריו אוויר. השיווק של המכונית, כולל גרסת הסטיישן V50, יחל במאי-יוני.

טויוטה

הסקופ של יבואן טויוטה - לתערוכת אוטומוטור בלבד בשלב זה - הוא פריוס, דגם היברידי עם מנוע חשמלי ומנוע בנזין (1.5 ליטרים, 76 כ"ס). פיריוס זוכה להצלחה עצומה בארצות הברית ונהפכה שם למכונית אופנתית. היבוא לישראל אינו משתלם ליבואן, ולו בגלל תג המחיר הגבוה של המכונית. גם קורולה ורסו, מיניוואן קומפקטי שהוצג בחודש שעבר בז'נווה, לא יגיע למרבה הצער לארץ.

יגואר

jaguar_xjr.jpg

יבואן יגואר, חלק מקבוצת מאיר, יבואנית וולבו-הונדה, יתחיל בקרוב לשווק בישראל את ספינת הדגל החדשה, XJ. המכונית שהוצגה בעולם כבר ב-2002 מבוססת על שלדת אלומיניום. המחיר ההתחלתי של הנמר הזה הוא 800 אלף שקל.

יונדאי

hyundai_toson.jpg

טוסון הוא שמו של רכב כביש-שטח חדש וקומפקטי, שיונדאי תתחיל לשווק בארץ ברבעון השני של 2004, במקביל לשני דגמי הכביש-שטח הנוכחיים שלה - סנטה פה ואאוטלנדר. הפלטפורמה היא של יונדאי קופה והמנוע הוא בנזין 2.0 ליטרים, 140 כ"ס. מחיר סופי לא נקבע.

לנדרובר

דגם פרילנדר המחודש של לנדרובר כבר משווק. דגם דיסקברי החדש יוצג בחו"ל רק בסוף השנה. דגמי MG השונים יעברו מתיחת פנים ואמורים לנחות כאן באמצע השנה.

לנצ'יה

הקאמבק של לנצ'יה לישראל יתבסס בשלב ראשון על דגם אפסילון: מכונית קטנה, יוקרתית ומעוצבת המבוססת על פיאט פונטו. שיווק אפסילון יחל ביולי והמכונית תוצע עם מנוע 1.4 ליטרים ותיבה אוטומטית. היבואן גם שוקל עדיין אם לייבא את מכונית הדגל של החברה, תזיס (אחת כבר נמצאת באולם התצוגה בתל אביב).

מאזדה

עם פתיחת שנת הדגם 2005 יחל גם שיווק גרסה זולה יותר של מאזדה 3, המיועדת לציי רכב. היבואן, דלק מוטורס, גם ישווק ככל הנראה לקראת סוף השנה את מכונית הספורט RX8. אגב, דלק מוטורס, יבואן מאזדה ופורד, הוא היחיד שלא משתתף באוטומוטור.

מיני

גרסת הקבריולה של החברה שנחשפה לאחרונה בז'נווה, תוצג בתערוכה וגם תשווק החל בחודש הבא. בשלב ראשון תוצע המכונית בגרסת קופה עם מנוע 1.6 ליטרים ו-115 כ"ס. המכונית מצוידת בגג בד מתקפל, והמחיר אמור להיות גבוה בכ-20% מהדגם הרגיל.

מיצובישי

בשנת המודל הקרובה תשיק מיצובישי בארץ שלושה דגמים. הראשון, ככל הנראה לקראת יוני, הוא גרנדיס - מיניוואן עם שבעה מקומות ישיבה. המחיר הצפוי הוא לפחות 200 אלף שקל. השני, שישווק לקראת סוף השנה או בתחילת השנה הבאה, הוא קולט החדשה - מכונית סופר-מיני עם מנועי 1.3 או 1.5 ליטרים. חובבי התאוצה ישמחו אולי לשמוע שבכוונת היבואן להביא (סוף סוף) את הדגם הקרבי ביותר של לאנסר, EVO8, עם הנעה לכל הגלגלים, מנוע טורבו 265 כ"ס וכו' וכו' - והמחיר הצפוי כ-290 אלף שקל.

מרצדס

mercedes_cClass.jpg

דגם C קלאס של מרצדס שודרג לאחרונה באופן משמעותי. החברה טוענת להתנהגות כביש מעולה, כשעל הכוונת נמצאת כמובן ב.מ.וו סדרה C .3 קלאס המחודשת תשווק במחיר דומה לדור הקודם של המכונית. בשנת המודל 2005 יחל גם שיווק הדור החדש של דגם הספורט קבריולה, SLK. מחירים טרם נקבעו.

maybach_mercedes.jpg

למי שחושק במכונית עם סלון, חדר ישיבות וחדר שינה - ולא מדובר בקרוואן - מוצעת מייבאך. המחיר מסתכם בכ-6 מיליון שקל. המכונית מצוידת במנוע 12 גלילים עם 550 כ"ס. מייבאך בגרסת 57 - משמעות השם הוא אורך של 5.7 מטרים - תוצג בתערוכה ולצדה יוצג ארסנל שלם של מפלצות תהילה מבית מרצדס: SL500 ,CL65 AMG ועוד.

ניסאן

לדגם הסופר-מיני החייכני של ניסאן קוראים מיקרה. המכונית תוצג בתערוכה וככל הנראה תשווק בישראל לקראת סוף השנה. לצד מיקרה תוצב בתערוכה מכונית הספורט Z350. גם יבוא דגם זה נשקל בחיוב. המחירים לא נקבעו.

סאנגיונג

החידוש של היצרן הקוריאני הוא דגם הכביש-שטח רקסטון עם מנוע דיזל משופר במידה משמעותית, 2.7 ליטרים, הזרקה בשיטת מסילה משותפת, הספק מרבי של 165 כ"ס ותיבה אוטומטית עם חמש מהירויות. מחיר המכונית יהיה כ-230 אלף שקל.

באוטומוטור תציג סאנגיונג את פרויקט A100 - דגם קונצפט של מיניוואן מפואר, שבסאנגיונג קוראים לו מיניוואן מנהלים. למכונית שבעה מקומות ישיבה בסידור מקורי: שלושה מלפנים, אחד באמצע, שלושה מאחור.

סובארו

subaru_outback.jpg

המכונית המעניינת ביותר של סובארו שתוצג בתערוכה היא R2 - דגם קונצפט של מכונית עירונית, שאולי יחליף את ג'אסטי. אנשי סובארו גם יקיימו בתערוכה הדגמות של נהיגה במכוניות ראלי ותחרות נהיגה בפלייסטיישן.

החידושים לשנת הדגם החדשה כוללים גרסת 2.5 ליטרים של אאוטבק. הסיכוי שנראה כאן השנה את הטנדר האמריקאי סובארו באחה הוא נמוך למדי.

סיאט

seat.jpg

אלתיאה, המיניוואן הקומפקטי והספורטיווי, שמבוסס על פלטפורמת פולקסווגן גולף החדשה, יוצג בתערוכה לקראת תחילת שיווקו ביוני. שני דגמים נוספים שיוצגו בתערוכה וכנראה גם ישווקו בהמשך השנה הם איביזה FR עם מנוע 1.8 ליטרים טורבו ו-150 כ"ס, וליאון קופרה R עם אותו בלוק מנוע, מגדש טורבו משודרג ו-225 כ"ס.

סיטרואן

citroen_c4.jpg

מחליפת קסארה, C4, תוצג רק בספטמבר בתערוכת פאריס. המיני החדשה, C2, לא תעשה כנראה עלייה השנה. גם את C3 פלוריאל, המכונית הסגורה-פתוחה-רב שימושית, לא נוכל כנראה לקנות בישראל בשנה הקרובה. היא תוצג, לעומת זאת, בתערוכה. לצדה תוצג גם מכונית הראלי קסארה WRC.

סמארט

smart.jpg

לסמארט, החברה הבת של דיימלר קרייזלר, יש שתי חדשות לישראל. הראשונה נקראת ForFour, מכונית סופר-מיני שמיועדת לארבעה נוסעים. החדשה השנייה היא מכונית ספורט קטנה בשתי גרסאות: סמארט רודסטר, עם גג פתוח, וסמארט קופה, עם גג סגור. יבוא המכוניות לא התאפשר עד היום בגלל תקנה אנכרוניסטית של משרד התחבורה שחייבה הימצאות גלגל חלופי, בעוד שמכוניות אלה נמכרות עם צמיגי "ראן פלאט", שמאפשרים המשך נסיעה גם אחרי נקר. מחירים ומועדי שיווק עדיין לא פורסמו.

פולקסוואגן

המכונית החדשה החשובה ביותר שמגיעה מן היצרן הגרמני היא הדור החמישי של גולף. השיווק יתחיל כבר בחודש הבא עם כמה מנועי בנזין ודיזל. המחיר לא פורסם. פולקסווגן מתכוונת לייבא גם את קאדי החדש, שיתחרה בפורד קונקט, סיטרואן ברלינגו, רנו קנגו וכו'. קאדי יציע מנוע TDI ואופציה לשבעה מקומות ישיבה. שבעה מקומות ישיבה יהיו גם במיניוואן החדש טוראן, שמבוסס על פלטפורמת הגולף החדשה. כל הדגמים האלה יוצגו בתערוכה והיבוא שלהם יתחיל בחודשים הקרובים.

פורד

פורד מונדיאו תקבל גרסת דיזל מתקדמת עם 130 כ"ס. הדור השני של פוקוס, שיוצג בסוף השנה, יגיע לארץ רק בשנה הבאה, ככל הנראה כמודל 2006.

פורשה

חברת פורשה תציע השנה גרסה של דגם קאיין לעשירים פחות - רכב כביש-שטח עם מנוע 3.2 ליטרים, שש בוכנות מתוצרת פולקסווגן. המחיר מוערך ב-500-400 אלף שקל, פחות מחצי המחיר לעומת קאיין טורבו. מכונית ראשונה תגיע ביוני.

גולת הכותרת של פורשה בתערוכה היא קאררה 610 :GT כ"ס, 330 קמ"ש, 3.9 שניות ל-100 קמ"ש ותג מחיר של 7.5 מיליון שקל, המכתיר אותה בתואר המכונית היקרה ביותר בישראל.

פיאט

fiat_panda.jpg

גשם הדגמים החדשים של פיאט יומטר גם על ישראל. פנדה החדשה תנחת בארץ במאי עם מנועי 1.1 ליטרים ו-1.25 ליטרים ובמחירים קוסמים: 75 אלף שקל לגרסה ידנית, 80 אלף שקל לאוטומטית. ביולי יחל שיווק אידיאה, מיני-מיניוואן שמבוסס על פונטו. באוגוסט תצא לכבישים מולטיפלה החדשה, שקיבלה חרטום פחות מקורי, אבל קל יותר לעיכול.

פיג'ו

המכונית החדשה החשובה ביותר של פז'ו היא מחליפת 407 שהחליפה את 406. המכונית הוצגה לראשונה בתערוכת ז'נווה ותיחשף גם בתערוכה. השיווק יתחיל ביוני. המחיר טרם נקבע.

קיה

kaia_pikanto.jpg

דגם המיני החדש של קאיה נקרא פיקנטו ומצויד במנוע 1.1 ליטרים עם 65 כ"ס ותיבת הילוכים אוטומטית. בימים אלה מנהל היבואן ק.מ.י משא ומתן עם היצרנית בניסיון להשיג מחיר תחרותי. במסגרת התערוכה, וכנראה בתערוכה בלבד, תציג קאיה את אופירוס, מכונית יוקרה עם מנוע 3.5 ליטרים, 198 כ"ס וחזית שמשום מה דומה למרצדס E קלאס. אם המכונית תיובא היא תישא תג מחיר של כ-250 אלף שקל - נתון שהופך את הרעיון ללא כלכלי במיוחד.

המשפחתית קאיה סראטו, מחליפת דגם שומה, לא תוצג בתערוכה, אבל שיווקה אמור להתחיל השנה. המרכב הוא ארבע או חמש דלתות, המנוע הוא בנפח 1.6 ליטרים. המחיר יהיה נמוך מ-120 אלף שקל.

קרייזלר

היא מחליפת דגם 300M של קרייזלר. זו מכונית סלון חדשה עם מרכיבי שלדה מבית מרצדס, כולל הנעה אחורית. המנוע הוא שש בוכנות, 3.5 ליטרים, 252 כ"ס. המחיר הצפוי הוא 400-420 אלף שקל, 100-150 אלף פחות מב.מ.וו סדרה 5 ומרצדס E קלאס. מיניוואן וויאג'ר, בגרסה עדכנית, יגיע ביולי או אוגוסט.

רנו

פרק ההמשך של סניק, גרנד סניק, עם שבעה מקומות ישיבה, יוצא לאור בימים אלה. המחיר הצפוי גבוה ב-10% ממחירה של סניק 2.0 ליטרים רגילה, כלומר 165-170 אלף שקל. בהמשך השנה עשוי יבואן רנו לשווק בני משפחה נוספים של מגאן: מגאן קופה קבריולה, עם גג קשיח מתקפל, חלקו עשוי זכוכית, ומגאן ספורט עם מנוע 2.0 ליטרים טורבו ו-225 כ"ס. כל הדגמים יוצגו בתערוכה.

שברולט

chevrolet_trailblazer.jpg

החדשה של שברולט: טריילבלייזר עם מנוע בנזין, 4.2 ליטרים ו-275 כ"ס שממדיה קצת יותר קטנים מאלה של איסוזו טרופר. רכב הכביש-שטח הזה מכיל חמישה מקומות ישיבה, שלדת סולם והילוכי כוח. השיווק יתחיל באוגוסט-ספטמבר. המחיר טרם נקבע סופית.

השער הנמוך יחסית של הדולר מאפשר ל-UMI, יבואנית ג'נרל מוטורס, לעשות קאמבק לדגמי Chevy Trucks וביניהם דגם סילוורדו, מחליף דגם סיירה, שמצויד בחישוק כפול, מנוע דיזל 6.6 ליטרים ומחיר של 200-220 אלף שקל. הנהיגה בחיה הזאת מחייבת רישיון ג'. בעוד כשנה אמור גם להתחדש יבוא סוואנה, רכב ההסעות הידוע.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תודה מראש....

מחלף רוקח יהיה מפוקק,יקח לפחות חצי שעה להגיע לצומת.

תצאו מהיציאה הבאה(קק"ל) ותחזרו אחורה,אולי תמצאו חניה בדרך

אייל

פורסם

תודה מראש....

מחלף רוקח יהיה מפוקק,יקח לפחות חצי שעה להגיע לצומת.

תצאו מהיציאה הבאה(קק"ל) ותחזרו אחורה,אולי תמצאו חניה בדרך

סתם סיבוב מיותר לדעתי...

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
המכוניות החדשות של השנה מוצגות בתערוכת אוטומוטור

02.4.2004 יואב קווה/TheMarker

סיאט שני דגמים נוספים שיוצגו בתערוכה וכנראה גם ישווקו בהמשך השנה הם איביזה FR עם מנוע 1.8 ליטרים טורבו ו-150 כ"ס, וליאון קופרה R עם אותו בלוק מנוע, מגדש טורבו משודרג ו-225 כ"ס.

כוס אמ אמ אמ אמ אמא שלהם, רק עכשיו נזכרו להביא את ה-R ?

* למכירה לאון 1.8T, כחדשה *

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

מישהו יודע אם ביום הראשון של התערוכה, זאת אומרת ביום שלישי, יש אוטובוסים??, ואני מדבר על קווים בין עירוניים...... כי אני לא בטוח בגלל שזה יוצא בחג....

אם הייתי יכול הייתי מבטל את החוק שקובע שאסור

פורסם

MAZDA- מאזדה לא מציגים באוטומוטור השנה?

דווקא החברה המוכרת , לפי הסטטיסטיקה, טבלאות מכירה במקום ה1?

1.או שזה לרגל 1 באפריל.

2.למרות שיש למאזדה מה להציג...

בכבוד רב

turbo

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

ב.מ.וו

bmw_1.jpg

הסקופ החשוב ביותר של ב.מ.וו השנה, וכנראה גם בשנים הקרובות - סדרה 1 - נחשף רשמית בימים האחרונים באתר האינטרנט של החברה. זו מכונית חמש דלתות הצ'בק שתתחרה בגולף, אאודי A3 ודומותיהן. אורכה 423 ס"מ, כלומר 24 ס"מ פחות מב-מ-וו סדרה 3. לישראל היא תגיע לקראת ספטמבר עם מנוע בנזין בנפח 2.0 ליטרים ושתי גרסאות הספק: 129 או 150 כ"ס. המחיר יתחיל ב-230 אלף שקל.

230 אש"ח :( , חבל קיוויתי שה-1 תמכר במחיר נמוך יותר מסדרה 3 ולא באופן כמעט חופף. לאור זאת נראה לי שאנשים יעדיפו לעלות ל3 (שלא לדבר על כך שאפילו הקומפקט זולה מה-1).

פורסם

מאזדה

עם פתיחת שנת הדגם 2005 יחל גם שיווק גרסה זולה יותר של מאזדה 3, המיועדת לציי רכב. היבואן, דלק מוטורס, גם ישווק ככל הנראה לקראת סוף השנה את מכונית הספורט RX8. אגב, דלק מוטורס, יבואן מאזדה ופורד, הוא היחיד שלא משתתף באוטומוטור.

עריכה מהודעה קודמת ^

יש למישהו מושג אם באמת ה-RX-8 תשווק בארץ? מישהו מחברי הפורום שעובד אולי בדלק מוטורס?!

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...