Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מחפש פולו clasic שנת 2001.

יש לי אופציה לרכב שעשה 125000 ב 28000 ש"ח

או רכב שעשה רק 85000 ב 35000 ש"ח.

רציתי לדעת האם שווה לשלם את ההפרש ולקחת את הקלומטרז' הנמוך או שזה לא משמעותי.

תודה רבה!

נ.ב

זה רכב ראשון שלי מה דעתכם על הפולו? דלק? אמינות? תיקונים? טיפולים?

יש לי בערך 30000 להשקיע.

אנו זוג עם ילד.

פורסם

בקשר לקילומטרז', זה עדיין לא קובע מצב הרכב, בטח לא בהפרש כזה. ממליץ לבדוק היסטורייה של טיפולים, תאונות וכד'. אם רכב שעשה יותר קילומטרז' עשה את רובו בכביש מהיר ורכב שעשה פחות עשה בעיר, בלאי מנוע וגיר יהיה גדול יותר דווקא לזה שעבר פחות. אין שחור ולבן בנושא קילומטרז', יש להסתכל על מצב הרכב בכלליות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ההבדל בק"מ לא עקרוני, לדוגמה אם הרכב עם ה 125,000 ק"מ מטופל במוסך מורשה לפי הספר ו הרכב עם ה 85,000 מטופל לא במורשה, ושאר הפרמטרים זהים הייתי מעדיף את הרכב המטופל במורשה למרות הק"מ.

באופן כללי הק"מ הוא רק פרמטר אחד ובשני הרכבים הוא נורמלי יש לבחון בכל רכב את שאר הפרמטרים ולהגיע להחלטה.

במידה ושני הרכבים במצב זהה ורק הק"מ הוא ההבדל היחידי הייתי קונה את הרכב עם הק"מ הגבוה כי ההפרש זניח אך ההבדל במחיר הוא גדול.

פורסם

גם הפרמטרים שהועלו כאן הם לא שחור לבן.

אקח לדוגמה את עניין הטיפול במוסך מורשה: לא בכל מקרה מדובר ביתרון. במקרה של פולקסווגן, קח את מוסך רון כדוגמה. אומנם לי התנסות אישית איתו, אבל הפורום מלא לעייפה בביקורות טובות עליו, והוא לא מוסך מורשה.

בנוסף, בשני המקרים מדובר בקילומטראז' שהוא או ממוצע או נמוך באופן מחשיד. אני לא טוען שאין מציאות כאלה, אבל חשוב לבדוק בשבע עיניים שלא נעשה כאן זיוף ושהכל אכן אמיתי.

לא יודע להגיד לך האם תוספת המחיר שווה את הפרש הקילומטראז'ים. לפי הנתונים היבשים, באיזו אפשרות שלא תבחר, לא נראה שתדפק מכך שלשני הרכבים יש קילומטראז' נמוך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש לי אופציה לרכב שעשה 125000 ב 28000 ש"ח

או רכב שעשה רק 85000 ב 35000 ש"ח.

מדובר בשני רכבים נפרדים מבעלים שונים או בשני רכבים שעומדים במגרש?

אם במגרש, איזה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתי כדי לראות את שתי המכוניות , לבדוק היסטוריה במידת האפשר. תתחיל מזה שיש לו ק"מ נמוך יותר. תראה מי מוכר איך הבן אדם נראה אמין או חלקלק. איך נראה הסלון של הרכב (הגה, ידית הילוכים, דוושות,כפתורים ידיות וכוי) בקיצור האם מצב רכב מתאים לק"מ רשום.

מבחינת אחזקה טיפולים וחלפים עלויות כמו של יפנית( למנוע 1.6 במוסך לא מורשה)

פורסם

לפי דעתי עדיף את הקילומטראז' הנמוך בתנאי להורדה של כמה אלפים במחיר.

למרות הכל זה רכב שנסע 30,000 פחות. פחות קילומטראז' נסיעה על הכביש, למרות שאר הפרמטרים שהם גם חשובים.

תשאל את בעל הרכב אם יש מה לדבר לגביי המחיר, אם לא אז תלך על השנייה.

וכמו שאמרו פה תבדוק גם את הסטוריית הטיפולים, לא חייב שיהיה רק במוסך מורשה, כי אל תשכח שרכב שמטופל טוב רוב הסיכויים שיחזיק מעמד טוב יותר . ( זהו לא מדע מדוייק כן, תמיד משהו יכול להתקלקל או להשתבש)

אני אתן לך דוגמא קטנה, מישהו שנוסע על מיצובישי לנסר עשה כבר 200,000 ואמר לי שהרכב אמין מאוד ולא עשה לו שום בעיות ואפילו בורג לא הוחלף בה חוץ משמנים ומסננים , אחת הסיבות היא גם בגלל תחזוקה טובה ונכונה. הוא אמר לי שהוא טיפל בה כמו שעון , בדק כל פעם כל מה שצריך. דברים היו יכולים להתקלקל גם עם הזמן כן, אבל טיפולים תקופתיים עזרו למנוע זאת.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

• תוכן חדש...