Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיזל מול בנזין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי שמח להסבר מהם בדיוק החסרונות והיתרונות של דיזל לעומת בנזין ומתי מומלץ בעצם לקחת דיזל. נגיד רכב משפחתי 1600 שנוסע כ 100 ק"מ ביום- שווה.?

פורסם

גם אם אתה נוסע 10 ק"מ ביום זה שווה, כי הדיזל חוסך 30% מתצרוכת הדלק או יותר מכך.

עכשיו אתה מגיע לחלק של מדינת ישראל, שבמשך שנים דאגה לשמור את הדיזל הרחק מהצרכנים הפרטיים...ואז אתה מגלה שרוב הרכבים עברו מינימום של 25-30 אלף ק"מ בשנה.

לא יודע מה התקציב שלך, אבל צריך לקחת בחשבון שאם אתה לא קונה רכב חדש או בן שנתיים שלוש, אתה תראה רק רכבים עם ק"מ אסטרונומי ועבר ליסינג\השכרה\חברה.

אם אתה מקציב כמה אלפים טובים ליישור קו ודואג לקזז אותם גם ממחיר הקניה, אז אתה עושה עסקה טובה. אם לא, אכלת אותה.

אני אישית עשיתי מהלך כלכלי כזה לפני כשנתיים, רכישת רכב דיזל ישן יחסית (9 שנים על הכביש) עם ק"מ גבוה.

אחרי יישור קו שהוכיח את עצמו הרכב מפגין אמינות מצויינת וגם חסכתי בסביבות 7 אלף ש"ח בתצרוכת דלק מול הרכב הקודם.

בהתחשב בזה שאנשים מוכנים לעבור חברת ביטוח עבור הנחה של 50 ש"ח, מפתיע שלא עוברים לרכבי דיזל בשביל הנחה של 3500 ש"ח בשנה.

פורסם

אני שייך לאלה הממליצים על מנועי הבנזין , הספק גדול יותר ,גמישות גדולה יותר ,משקל קטן יותר , פחות רעידות וויברציות , שקט יותר, נקי יותר ועוד יתרונות רבים. בנזין חביבי בנזין ....

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

היה יותר טוב אם היתה אומר סוג רכב גם דיזל וגם בנזין.

ברמת העיקרון יש יתרונות וחסרונות לכל רכב.

לפני קניית רכב השיקול הוא מה הם הצרכים שלך .

לצורכי עבודה.

נסיעות קצרות או ארוכות.

חשיבות על רכות הנסיעה ורעשים.

תנאי הדרך רוב הנסיעות בעליות ומורדות(דרישה לעקומת מומנט גבוה ורחבה).

עלויות טיפולים.

עלות קניה .

קל יותר לתת יתרונות וחסרונות לפי סוג רכב ולא בצורה כללית למנוע דיזל ובנזין .

מתאימים את היתרונות והחסרונות לפי הצרכים ולא להפך.

פורסם

בעניין דיזל או בנזין:

צריך לעשות את חשבון עלות דמי הביטוח שהם יקרים מאד ובעיקר ברכבי סקודה ופולקס' שהם רוב רכבי הדיזל הנמצאים בשוק.

הפרמיות הן לפעמים כפול מרכב בנזין אותו שנתון.

פורסם

הדיזל ירד מהפסגות והיום חשים במגמה של חזרה למנועי בנזין . מה לעשות מנועי הבנזין טובים יותר ושוב הם על הגל כלפי מעלה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

צריך לעשות את חשבון עלות דמי הביטוח שהם יקרים מאד ובעיקר ברכבי סקודה ופולקס' שהם רוב רכבי הדיזל הנמצאים בשוק.

אם אתה רוצה, אני יכול לרשום כאן 10 דגמי רכב בנזין עם ביטוח מקיף יותר יקר מסקודה TDI.

מה שרשמת כאן, זה לא לעניין. לקחת רכב אחד, ועליו בנית נוסחה שלמה.

בכללי,הביטוחים(גם חובה וגם מקיף),אגרת רישוי- לא יותר יקרים לרכבי דיזל המקבילים.

כל אחד עושה את החישובים שלו.

אני, למשל, אם הייתי כיום נוסע ברכב בנזין משפחתי, הייתי משלם כל חודש עוד 800 ח"ש נוספים בהוצאות דלק.

בשבילי זה משמעותי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דוד, תכנס לשני הלינקים ותשווה רק שני דברים: מחיר וצריכת דלק\ סולר

מגאן DCI מנוע 1500 סמ"ק דיזל

גולף TSI מנוע 1400 סמ"ק בנזין.

אני בטוח שהתכוונת לTSI ולא ל FSI.

גם אם תראה את נתוני היצרן של גולף TDI אוטומטית, תראה שהדיזל יותר חיסכוני:

http://newcar.yad2.co.il/רכב-פרטי/פולקסווגן/גולף%20החדשה%20דור%206/23636

מה שלא בריר לי, זה המחיר הלא הגיוני שגובים על גולף TDI.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...