Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני בן 20, היו ברשותי עד כה: פולו 1.4 ידנית 2007, איביזה ספורט 1.6 2008, איביזה FR 2007 1.8T, אימפרזה STI 2004 ועכשיו אני עם איביזה קופרה לבנה 2008 על סט אפ מלא(צ'יפ קאסטום, צנרת, אינלט, משאבת דלק, פורק, פילטר סימוטה), האוטו נוסע חזק מאוד אבל לאחרונה התחיל להמאס לי קצת מכל הקטע של רכבי ספורט, אני חושב שקצת מיציתי לפחות לזמן הקרוב

בא לי לעבור למשהו יותר נוח יותר רגוע ויותר איכותי ומפנק.

כרגע אני עוד לא פירסמתי אפילו את הרכב כי הוא יחסית לא הרבה זמן אצלי אני רוצה לנצל אותו עוד קצת ואז לעבור למשהו אחר.

חשבתי על הרבה כיוונים אבל אני מאוד מתלבט וכל פעם עולה בראש שלי משהו אחר.

ההתלבטויות שלי הן:

פולקסוואגן פולו החדשה-בעיניי היא מדהימה ביופיה ואומרים גם איכותית מאוד, אבל הבעיה שאני פוחד שמהר מאוד היא תהפוך להיות המונית, משעממת וכבר לא מלהיבה.

איביזה FR החדשה DSG, עוד אין מבחנים אבל צפויה להיות טובה בהרבה מהדור הקודם, הבעיה היא שלא בא לי עוד פעם סיאט, ועוד איביזה, בא לי לגוון קצת.

אלפא רומיאו מיטו-אומרים שמאוד מהנה ומרגשת, ביום ראשון יש לי נסיעת מבחן, הייתי בסוכנות וראיתי כבר ארבעה על הכביש, שלושה לבנים ואחת שחורה הרכב פשוט ממיס אותי כל פעם מחדש, ישבתי בתוכה מאוד נוחה לטעמי ואיכותית, הפחד הוא שאין לי שמץ של מושג לגבי טיפולים ומחירים אצל היבואן של אלפא, אין לי מושג לגבי אמינות, והירידת ערך וחוסר השוק של האלפא בארץ מאוד מרתיע כשקונים רכב בסכום כזה.

ואחרונה ונכון לעכשיו הכי מעניינת לטעמי, אודי A3 , יש לחבר שלי, רכב מאוד מאוד איכותי ונעים ועדיין זה אודי אחרי הכל, ובעיני יש לה עיצוב משגע במרכב 3 דלתות בצבע לבן או שחור.

אז אם תוכלו לעזור לי ולתת לי קצת מידע מניסיון כי באינטרנט כל אחד יכול לקרוא, אני אשמח , אפילו אם מישהו יוכל לעשות לי מין השוואה קטנה שתקל על הבחירה.

תודה רבה רבה מראש, לילה טוב ושבת שלום.

פורסם

תנסה לבדוק את האופציה של הפולקסווגן שירוקו רכב שנראה מאוד טוב, עיצוב מיוחד מאוד, ולא רואים ממנו הרבה על הכביש.

האוטו עצמו מהנה לנהיגה (נסעתי על של חבר שקנה אחת כזאת לא מזמן רכב מדהים), ובעניין המפנק או לא, הייתי ממליץ לך לגשת ולראות את האוטו מקרוב רק אתה תוכל להחליט.

יום טוב.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

לא שכחתי, פשוט אין טעם כי אלו הרכבים שמעניינים אותי ואני יכול לרכוש אותם-בתקציב שלי.

בדקתי את רוב האופציות ואלו המכוניות שעניינו אותי.

שירוקו-לא מתחבר לעיצוב, וגם תהיה מאוד יקרה בDSG אפילו בגירסאת בסיס.

פורסם

הסיוויק טייפ R באמת מאוד נחמדה :twisted:.

אולי תנסה גם את המאזדה מיאטה (במיוחד שקיץ עכשיו). 8)

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

אם היית קורא את הת'רד היית מבין שזה בדיוק אבל בדיוק ההפך ממה שאני מחפש...

ורשמתי כבר נא לא להציע רכבים נוספים כי אלו האופציות היחידות כרגע שמעניינות אותי.

פורסם

GOLF TSI יכולה להיות סולידית ורגועה.

יש עכשיו מבצע על סדרה 1 של בימר, שזה תמיד טוב.

לדעתי המיטו עדיפה מאודי, נראה לי גם לפי תחלופת רכבים אצלך, המרשימה ביותר לשנה וחצי שאתה נוהג בלי מלווה, ירידת ערך היא לא עניין שבראש של אבא.

פורסם

תכלס בקצב החלפת המכוניות שלך אתה לא צריך לחפש אמינות .

אני אישית הייתי הולך או על המיטו או על האודי (אבל עדיף שתרשום תקציב שנדע

באיזה גירסא של אודי בכל זאת :)).

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
וואו באמת איך לא חשבתי על זה?

למה להתחכם אחי תקרא את הת'רד כמו שצריך ותראה שרשמתי שאלו ארבעת האופציות היחידות שמעניינות אותי, לא מחפש עוד הצעות אלא פשוט לעזור בהתלבטות ביניהן.

אתה בא להתייעץ ומגביל את התשובות, רוצה ייעוץ קבל אותו, אם כבר היגעת למסקנה תבחר ותודיע אם תרצה.

כבר הגעת להחלטה, מה משנה מה אנחנו נגיד , יש לך תקציב ורצון וברור לך מה אתה רוצה, אז מה הייעוץ פה בדיוק?

יותר מזה את בן 20 ובחלפת כבר 5 רכבים, אתה מספר שבא לך משהו יותר מפנק ואיכותי אבל מספר על הפולו החדשה, מה מפנק בה בדיוק?

מיצית את עניין הכח אבל כל רכב שציינת מדבר בדיוק על אותו אפיק, מוזר.

אה, והתקציב זה סוד

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מה משנים מחירי הטיפולים כשכל כמה חודשים מחליפים מכונית, ועוד אחרי שטיפלת ברכב אצל צ'מפיון :?:

אותו דבר לגבי אמינות

לך עם הלב קח מיטו ונדבר עוד כמה חודשים... :-)

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
אתה בא להתייעץ ומגביל את התשובות, רוצה ייעוץ קבל אותו, אם כבר היגעת למסקנה תבחר ותודיע אם תרצה.

כבר הגעת להחלטה, מה משנה מה אנחנו נגיד , יש לך תקציב ורצון וברור לך מה אתה רוצה, אז מה הייעוץ פה בדיוק?

יותר מזה את בן 20 ובחלפת כבר 5 רכבים, אתה מספר שבא לך משהו יותר מפנק ואיכותי אבל מספר על הפולו החדשה, מה מפנק בה בדיוק?

מיצית את עניין הכח אבל כל רכב שציינת מדבר בדיוק על אותו אפיק, מוזר.

אה, והתקציב זה סוד

בן

איזה כח יש לך בפולו החדשה, או באיי 3 מנוע 1.6??

המיטו והFR אם יהיו ישארו סטנדרטיות ו150 כ"ס זה לא חזק בכלל כשאתה יורד מקופרה של 230+

• תוכן חדש...