Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת אקדח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממליץ על ZIG או גלוק 17.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

גם אני עוסק בירי מעשי ודווקא הגעתי למסקנה ההפוכה - לנשיאה נוח לי בהרבה אקדח עם פרופיל צר ושורת כדורים אחת במחסנית, ולכן אני משתמש היום בקולט 0.45 אחרי שמכרתי את הגלוק 17 שהיה לי.

אם אתה מחפש את הסוברו DL של האקדחים אז הייתי הולך או על יריחו או על CZ75. מה שיושב לך יותר טוב.

אקדח קטן יותר שמתאים לאישה - תלוי בגודל כף היד שלה אבל למפקדת שלי בצבא היה קולט מוסטנג והתרשמתי ממנו לטובה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בנושאים כאלה מומלץ להתייעץ עם המקצוענים, בפורום הסליק.

מנהל הסליק הוא אינציקלופדיה מהלכת לענייני נק"ל, מדריך ירי ובעל ניסיון מעשי בכל מה שצויין לעיל - אם תרצה שאקשר ביניכם, דבר איתי בה"פ.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כמה חודשים אחרי הרדמות השרשור רכשתי היום את ה"פיאט אונו של האקדחים" :lol:

הלכתי לחנות נשק, רכשתי לי צמד ברטה 92M שחורים וקומפקטים במחיר שערורייתי של 800 ש"ח... לשניהם ביחד! :shock:

לקחתי כל אחד למטווח, שפכתי עם כל אחד קופסאת תחמושת ושניהם תפקדו מעולה.

אז כידוע, אחד לי ואחד לאישתי אבל יכול להיות מגניב להתחיל לחפש נרתיקי ירך כפולים של תחפושת קובוי ולהסתובב עם שניהם :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תתחדשו

זה מנצח את הסיפור של תומר הדר, שקנה פיאט אונו נוסעת ב900 ש"ח :lol:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

עשית בשכל. אני מאוד מרוצה ממנו.

ממליץ בחום אחרי מטווח ניקויי ושימון מאוד אגרסיבי בWD40 או זז קל כל שהוא של כל המכלול. פטנטים של פעם, אתה תתפלא מהתוצאות.

GS300.

פורסם

טיפ, אם יורשה לי, לבעלי הנשק כאן: לא להשתמש ב- WD40 ודומיו, על אף הציור או הכיתוב על גבי הפחית שכן מאשר זאת. החומרים הללו מכילים גם חומצה מלחית שכן הם מוגדרים גם כמשחררי חלודה. עדיף לנקות היטב, אפשר איתם ולהשתמש בהם כממיס ליכלוך, לאחר מכן לנקות היטב ו/או לשטוף בחומר כלשהו (היורים ה"כבדים" שוטפים עם נפט, סולר וכו'), ניגוב הגון עם סמרטוט, לחץ אויר לתוך המכלולים ואז לשמן בשמן.

אני אישית לא קונה שמן ייעודי לשם כך, אני מחזיק משמנת קטנה מלאה בשמן מנוע נקי (פורום רכבים כאן, לא 8) ?) ומשמן איתה היטב היטב. העמדה ע"ג סמרטוט או עיתון לשם ספיגת עודפים וזהו.

פורסם

מחזק לחלוטין. WD40 מייצר חלודה בשימוש בתנאי אחסנה, עדיף שימוש בשמן ייעודי או שמן רגיל אחר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ברטה 92 הוא קומפקטי :shock: ?

אגב, אקדח מצוין, סוס עבודה, אמין.

טעות שלי.

קניתי את הדגם הקומפקטי עם 8 כדורים (7.62)במחסנית מסודרים בטור יחיד.

זה דגם ישן שנקרא 1934.

לא פאר היצירה אבל ישמר לי את הרשיון עד שנחסוך לאקדח אחר.

בינתיים, הוא בהחלט מספק.

פורסם

שוב טעות :evil::x

הדגם שנרכש הוא 1935.

סליחה :oops:

האקדחים נרכשו בשל המחיר הזול,המידה המאוד קומפקטית שלהם, המשקל המאוד קל (750 גרם) והאמינות הידועה וזאת חרף בעיות ידועות שלנו כרגע לא רלוונטיות כמו מכניזם מטומטם להחלפת מחסנית,שנת ייצור ישנה (לא בדקתי עוד מה השנת ייצור שלו אבל הדגם יוצר עד שנת 65 :shock:) והעובדה שהוא סינגל אקשיון.

בסופו שלח דבר, הגנה \עצמית בסיסית (שלא נצתרך) הוא יכול להעניק ובעוד כשנה נשדרג את שניהם.

• תוכן חדש...