Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש המלצות על חנויות/רשתות/בעלי מקצוע שיעזרו לי לבנות מחשב נייח חדש.

אני מדבר על בניית מחשב שיהיה די מעל הממוצע בטווח המחיר של 10,000 ש"ח פלוס מינוס.

המחיר מתייחס נטו למחשב עצמו (לא אביזרים מסביב כמו מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכד').

מה חשוב לי?

1. מעבד עוצמתי (לפי מיטב הבנתי ה- I7 של אינטל הוא המומלץ ביותר)

2. לוח אם משוכלל שיאפשר לי גם שדרוגים והוספת חומרה בעתיד (כרטיס TV, כרטיס קול וכד') - ממה שאני מכיר הלוחות אם של גיגה-בייט הם המומלצים ביותר.

3. זכרונות RAM מתקדמים (DDR3 בלא פחות מ- 1333 mHZ

4. כרטיס מסך רציני עם יציאת HDMI ו- DVI.

מעבר לעבודה שוטפת ונורמטיבית על המחשב שאני מאוד רוצה שתהיה פי כמה יותר מהירה ויציבה, המטרה היא להריץ משחקים באיכות כמה שיותר גבוהה, הזרמת קבצים וסרטי HD והקידוד שלהם בצורה חלקה, עבודה על תוכנות שונות של עריכת ווידאו ומוסיקה גם כן בצורה חלקה (לא משהו יותר מדי מקצועי...).

ובגדול בגדול לקבל תגובה נורמלית מהמחשב כאשר מעמיסים עליו.

המקום הראשון שעל לי לראש הוא פנדה.

למישהו יש נסיון/המלצות?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

מחשב כדאי לקנות במקום שקרוב אליך פיזית כדי לא להתרוצץ יותר מדי במקרה של תקלות חומרה.

כטכנאי מחשבים במקצועי נתקלתי בהרבה מקרים שאנשים העדיפו לשלם על חלק חדש ולא לממש אחריות בגלל הטרחה שכרוכה בנסיעה לחנות רחוקה.

חנות שאני ממליץ (ראשל"צ) http://www.skypc.co.il/default.asp יש להם שירות משלוחים חינם לתקלות בתקופת האחריות.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

אני קניתי את שלי ( שגם מיועד למשחקים האחרונים ולתוכנות כבדות ) בFOXPC , מומלץ!

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

אני גר במרכז (הרצליה).

אפשר לשאול על העלויות של המחשבים שלכם? מה הן כללו? איך בד"כ מקובלת תקופת האחריות? האם זה על כל המחשב, או שכול חלק בנפרד?

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אני רכשתי בזיג-זג, יהוד, לפי המלצות כאן בפורום. הם עושים רושם מקצועי, אבל לא ממש כזרו לבחור את הרכיבים.

רוצה לאמר: אם אתה יודע מה אתה רוצה, הם אפשרות לא רעה למחיר+הרכבה איכותית (לפי מה שאני כבר מבין, וזה לא הרבה).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

המלצה, תכנס לפורום כמו hwzone או iopanel ותבקש שיכינו לך מפרט לפי הדרישות שלך ובתקציב עד 10000, אבל שינסו לחסוך. כי ממה שאני יכול להגיד לך, בשביל הדרישות שלך (ובעצם של כל אחד) אין צורך במחשב ב10000. 5000-6000 יתנו לך מחשב מעולה וגם זה לא באופן הכי חסכוני..

אם תכנס לחנות ותגיד שאתה רוצה מחשב חזק ושיש לך 10000₪ אז באמת יבנו לך מחשב במחיר הזה כדי להרוויח ממך יותר, ואני מתאר לעצמי שאתה מעדיף להשאיר לך 4000 שקל בצד, כי באמת שאין צורך ביותר מזה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

10K זה לא רע, הייתי הולך אולי על XEON (חומרת שרתים בד"כ) QUAD, וזיכרון ECC מובחר

הכל תלוי לאן אתה מכוון.

בכלליות ה I7 קצת יקר כרגע, אם אתה יכול לחכות חודש-חודשיים אתה תחסוך הרבה מאוד כסף.

בנוסף אני ממליץ בחום על KSP, 4 שנים אני קונה מהם ואין לי תלונה אחת.

פורסם

ממליץ גם על זיגזאג.

אחי הקטן קנה שם מחשב יקר מאוד והוא מאוד מרוצה (וכך גם כמה חברים).

עוד חנות שחברים קנו בה והיא מאוד מקצועית ויצאו מאוד מרוצים - סקיי פי סי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כן, מן הסתם לא חשבתי ישר להגיע לחנות מסוימת ולהכריז שברצוני להוציא 10,000 ש"ח. זה לא רציני.

אני מבין במחשבים, ואפילו לא מעט, אבל כשזה מגיע לבחירת פרטים ספציפיים בחומרה (והרשימות והאפשרויות הן רבות) אני קצת הולך לאיבוד.

אבל מעבר למפרט ספציפי, רציתי לשמוע על נסיון של חלקכם בחנויות השונות שמתמחות בנושא.

תודה לכולם!

פורסם

SKYPC

FOXPC

נעה מחשבים

משלושת החנויות אני מרוצה מאוד.

בנוסף אל תשכח לקנות ספק כח רציני כדי להחליף את זה שבא עם המארז, ובלי קשר.

אגב, אין שום סיבה לקנות מחשב ב10000 ש"ח, זה חתיכת OVERKILL. מחשב ב7.5K יהיה שווה ערך לחלוטין, ומאד חזק בלי קשר. אני במקומך הייתי קונה מסך חדש כי אני מבטיח לך שאין לך מסך שמנצל GTX295 (אשמח אם תוכיח שאני טועה), שזה הכרטיס שאתה "נאלץ" לקנות עם כזה תקציב.

ובנוסף אל תשכח להתקין ווינדוס 64BIT בשביל ה4-6 ג'יגה זיכרון.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אני לפני כארבעה חודשים רכשתי מחשב מאוד יקר מזיגזאג, אנחנו מדברים על פחות או יותר ה10 אלף שאתה מעוניין להשקיע.

בחרתי בזמנו גם כן מעבד Core I7 עם 6 גיגה ראם וHD4870. שלא נדבר על המארז שהעלות שלו גבוהה מ10% ממחיר המחשב.

הסיבה שעשיתי את זה, והתנגדתי בתוקף לקניית מעבד דור קודם היא פשוטה מאוד, אני פעם ב6 שנים בערך קונה מחשב HIGH-END שמספק לי את הצרכים לאורך כל אותה תקופה מאשר לקנות 2-3 מחשבים בעלות שתהיה בערך שווה למחיר הנ"ל במשך התקופה. אני אישית מעדיף את זה.

בנוגע להתייעצות בקשר לחומרה, אני מאוד ממליץ לך לגשת אליהם עם מפרט שחשבת עליו מראש, הם באמת לא ברמת קשקשנים מתרברבים ותאווי בצע כמו שאר ספקי המחשבים בארץ, הם מאוד מעודכנים בקשר למלאים אצל היבואנים ותמיד נותנים לך המלצות מעולות בקשר לכל החומרות.

סתם כהערת ביניים היה לי לפני חודש תאקל קטן עם הזכרונות שקניתי מהם, כשאחד הסטיקים נשרף, ככל הנראה בעייה ביצור, ניגשתי אליהם ובמקום הציעו לי זכרונות חילופיים לתקופת ההחלפה מול הייבואן ע"מ שאני לא אצטרך להיות מושבת מבחינת המחשב.

אני בזמנו סירבתי פשוט כי יש לי עוד לפטופים בבית שהם מספיק חזקים למה שאני עושה מבלי שזה ייפגע בי אבל מאוד התרשמתי מרמת השירות גם כשהגעתי לסדר את המחשב.

אבי.

פורסם
אני רכשתי בזיג-זג, יהוד, לפי המלצות כאן בפורום. הם עושים רושם מקצועי, אבל לא ממש כזרו לבחור את הרכיבים.

רוצה לאמר: אם אתה יודע מה אתה רוצה, הם אפשרות לא רעה למחיר+הרכבה איכותית (לפי מה שאני כבר מבין, וזה לא הרבה).

גם אני מהלקוחות של ZIGZAG .

שירות טוב, מחירים טובים, מה צריך עוד.

ממליץ גם על זיגזאג.

אחי הקטן קנה שם מחשב יקר מאוד והוא מאוד מרוצה (וכך גם כמה חברים).

ליביו

מצטרף להמלצות על זיגזאג. כבר 6 שנים שאני לקוח קבוע שלהם. קניתי אצלהם למעלה מ10 מחשבים, והשבוע אני הולך להזמין עוד אחד.

המחירים אצלהם אולי לא הכי זולים, וכמובן שאם תקנה חלק חלק בנפרד באינטרנט תוכל לחסוך כמה עשרות ש"חים, אבל השירות שלהם הוא הכי טוב שנתקלתי בו בארץ.

ולפעמים העוד 50-100 שקל, כשקונים מחשב באלפים רבים של שקלים, שווים את זה בשביל השירות של אחרי הקנייה.

http://www.zigzag2000.co.il

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני גר במרכז (הרצליה).

אפשר לשאול על העלויות של המחשבים שלכם? מה הן כללו? איך בד"כ מקובלת תקופת האחריות? האם זה על כל המחשב, או שכול חלק בנפרד?

לוח אם: Asus P5Q-PRO Intel P45

מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 1333MHz 6MB

קירור למעבד: ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro

זכרונות: G.SKILL DDR2 4096MB 1000MHz (הכוונה ל2 סטיקים של 2ג"ב כל אחד, בדואל צ'אנל )

דיסק קשיח: Wester Digital 640GB SATA2 7200RPM

כ. מסך: PINE-XFX 9800GTX+ OC 512MB DDR3

ספק: EZCOOL 500W אמיתי

מארז: EZCOOL H990

כמובן שיש גם צורב DVD מקלדת ועכבר אופטי אבל זה לא מעניין

עד כאן, 4200 ש"ח

מסך: SAMSUNG T240 24" 2Ms 1:20000

עוד 1500 ש"ח

זו המערכת שלי. נקנתה לפני 8 חודשים ולכן היום המחירים לאותם חלקים כנראה נמוכים יותר.

תכלס גם היום לא צריך יותר ( בינתיים ), אני מריץ את כל המשחקים האחרונים ( קרייסיס , COD , NFS האחרון וכו' ) בגרפיקה מקסימלית ובלי תקיעות.

אני גם משתמש בתוכנות כבדות יחסית כמו פוטושופ או סולידוורקס בלי שום בעיה.

My 2 cents..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

• תוכן חדש...