Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיבה שעשיתי את זה, והתנגדתי בתוקף לקניית מעבד דור קודם היא פשוטה מאוד, אני פעם ב6 שנים בערך קונה מחשב HIGH-END שמספק לי את הצרכים לאורך כל אותה תקופה מאשר לקנות 2-3 מחשבים בעלות שתהיה בערך שווה למחיר הנ"ל במשך התקופה. אני אישית מעדיף את זה.

אבי.

אני מחזיק בדיוק באותה דעה...

עד היום תמיד יצא שכמעט כל שנתיים בממוצע כבר התחלתי לתכנן את המחשב הבא שלי כי הם פשוט "מתיישנים" מהר מדי. הפעם החלטתי שאני נותן השקעה רצינית יותר בשביל הרבה יותר זמן.

אגב, אין שום סיבה לקנות מחשב ב10000 ש"ח, זה חתיכת OVERKILL. מחשב ב7.5K יהיה שווה ערך לחלוטין, ומאד חזק בלי קשר. אני במקומך הייתי קונה מסך חדש כי אני מבטיח לך שאין לך מסך שמנצל GTX295 (אשמח אם תוכיח שאני טועה), שזה הכרטיס שאתה "נאלץ" לקנות עם כזה תקציב.

ובנוסף אל תשכח להתקין ווינדוס 64BIT בשביל ה4-6 ג'יגה זיכרון.

יש לי סמסונג 226BW, אני חושב שהוא כן תומך ב- GTX, לא?

ואיך באמת מחשב, ברמה כזו, מתפקד ונושם עם מערכת ארורה כמו ויסטה, ועוד ב- 64 ביט?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתפקד טוב, לי אין בעיות עם 64 חוץ מדברים קטנים פה ושם שאני לא זוכר כרגע. השאלה זה לא התמיכה. השאלה זה אם אתה מנצל את הכ"מ. הGTX295 יכול לעבוד עם רזולוציות רציניות, אני הייתי קונה איזה 27 או 37'' טוב (של דל נניח). או אולי 2 מסכים, זה גם יכול להיות רעיון אם אתה צריך את זה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

לדעתי אתה לא צריך חנות שתבנה לך מחשב אלה אתה צריך לשבת וחלפור באינטרנט להשוות מחירים רכיבים וביצועים ובמחיר שאתה מעוניין להשקיעה זה הדבר החכם לעשות, אחרי שיהיה לך רשימה אז תלך לחנויות ותבקש את המפרט שאתה רוצה . לדעתי דווקא אם יהיה לך מפרט מוכן תוכל אפילו ללכת לרשתות כמו KSP ולהזמין את מה שאתה מעוניין כי המחירים שלהם באמת זולים משמעותית מחנויות פרטיות (אני מכיר טכנאים וגם חנויות שקונות רכיבים מ KSP ומוכרות את הרכיבים ברווח) הבעיה אצלהם זה בדרך כלל החוסר מקצועיות וההבנה של המוכרים בעניין היעוץ עצמו למחשב.

ודווקא מבחינת קניה יש אחריות מצויינת ויש אם מי לדבר, למשל אני קניתי מהם כונן קשיח שהתקלקל אחרי חצי שנה והחליפו לי ללא שום בעיה לכונן קשיח חדש לחלוטין (תאריך יצור היה 3 חודשים לפני ) מחברה טובה יותר.

למשל:

‏Core i7 950 כ3100ש"ח

כרטיסי מסך:

1. ‏ASUS‎ - ‏GTX 295 1792MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI HDMI PCI-E‎ בערך 2700

2.‏ASUS‎ - ‏HD 4890 Top 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ בערך 1500

3.לקחת 2 כרטיסי מסך ולחבר, העלות ככפולה הביצועים תלוי מאוד צריך לחפש ביקורות את צריך להחליט העדפות שלך.

זכרון

‏3x2GB Corsair DHX Triple Channel כ 1600 ש"ח( נגיד תשקיע בטופ OCZ מקורר יצא לך כ 2500 ש"ח ל 6 GIGA)

HD

1000 GB בערך 500 ש"ח

לוח אם אני ממליץ על GIGABYTE באזור ה 1500 ש"ח

תוסיף מארז 250 - השמיים הגבול

הנה יש לך יופי שלך מחשב השאלה האם העלות תועלת באמת שווה את זה הכוונה האם שווה להשקיעה 10K במחשב שיוכל להריץ משחק מחשב על אולטרה למשך כמה חודשים ואחרי זה עדיין תצתרך לרדת לרמה נמוכה יותר או להשקיעה כ 6K ולקנות מחשב סביר שיוכל להריץ משחקים ברמה טובה לתקופה ארוכה מאוד, שיקול שלך .

פורסם

יכול להיות שאתה צודק, אבל לא פחות חשוב לי מהאיכות והביצועים של המחשב זה השירות של מעבדה מקצועית. ואין מה לעשות, בסכומים כאלו זה דבר בלתי נפרד מהעסקה.

אני ממש לא רוצה להרכיב לבד את המחשב, ואני רוצה תמיכה ושירות גם לעניין הזה כמערכת שלמה ולא לכל רכיב בנפרד.

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

זה אולי לא יהיה פייר לפרסם, אבל אתה יכול גם לנסות אצלנו (פנדה מחשבים).

המחירים סה"כ די זהים למעט קומבינות שחנויות עושות - סחורה מייבוא מקבילי/ריפברישד, מה שקורה בחלק (ולא בכל) המקומות.

משתנה נוסף במחיר היא עלות ההרכבה והבדיקות. כך בחשבון מרחק פיזי מהחנות, חוות דעת של אנשים ואת המקצועיות והנכונות של אנשי המכירות למכור לך את החבילה המשתלמת ביותר עבורך. ולאוו דווקא החבילה הכי יקרה.

מתן.

צירפתי כאן מפרט מומלץ לתקציב שהצעת, אם כי אני חושב שאפשר להסתדר עם מחשב לא רע לגיימינג גם בפחות:

Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX

ASUS P6T Intel X58 Chipset LGA 1366

OCZ GOLD DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL8 OCZ3G1600LV6GK

Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1

Gigabyte nVidia Geforce GTX285 1GB DDR3 Hdmi GV-N285-1GH-B Model 9GV001

Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA Black

CoolerMaster Storm Sniper

Corsair HX Series 620W PSU

כל זה יוצא בסביבות ה7,500-7,600

תוסיף לזה גם

Dell 22 LCD 2209WA Ultrasharp Panel e-IPS - מסך מעולה של דל

ורמקולים טובים

Altec Lansing VS4121 2.1

ואם נשאר קצת תקציב אז אפשר להתפנק גם בעכבר גיימינג של RAZER/LOGITECH או סט אלחוטי טוב של לוג'יטק (WAVE PRO)

פורסם

אני מעריך מאוד את העזרה שלך, והאמת היא, שכמו שכתבתי בתחילת השירשור - פנדה זו האופציה הראשונה שעלתה לי לראש.

בנוגע למפרט:

נראה לא רע בכלל, אבל אני מתחיל לפזול לכיוון של 2 מסכי 22 אינצ'. מה שאומר שאזדקק ל- 2 כרטיסי מסך (אחד עם 2 יציאות DVI ועוד אחד עם יציאת HDMI עבור המסך בסלון).

העניין הוא שיש לי כרגע 226BW של סמסונג, ואין מצב להשיג עוד אחד בדיוק כמוהו חדש... ורצוי ששני המסכים יהיו זהים כי אחרת זה יראה מכוער.

ברמקולים אין לי צורך ובתור עכבר יש לי את ה- MX רבולושיין.

בכל מקרה, 2 האפשרויות שעומדות בפניי הן "זיג-זג" ו- "פנדה". אני בקרוב מאוד אעשה את החישובים וההשוואות ואחליט מהיכן לרכוש.

פורסם

זיג זג בלבד ! ה- חנות . תחפש את פבל , הטכנאי שמדליק מחשבים רק מהלסתכל לכיוונם .

אחריות מעולה ושרות סוף הדרך .

בקשר למפרט ממליץ לך להכנס ל HWZONE פורום מקצועי ולהרשם שם ולהתייעץ .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
אני מעריך מאוד את העזרה שלך, והאמת היא, שכמו שכתבתי בתחילת השירשור - פנדה זו האופציה הראשונה שעלתה לי לראש.

בנוגע למפרט:

נראה לא רע בכלל, אבל אני מתחיל לפזול לכיוון של 2 מסכי 22 אינצ'. מה שאומר שאזדקק ל- 2 כרטיסי מסך (אחד עם 2 יציאות DVI ועוד אחד עם יציאת HDMI עבור המסך בסלון).

העניין הוא שיש לי כרגע 226BW של סמסונג, ואין מצב להשיג עוד אחד בדיוק כמוהו חדש... ורצוי ששני המסכים יהיו זהים כי אחרת זה יראה מכוער.

ברמקולים אין לי צורך ובתור עכבר יש לי את ה- MX רבולושיין.

בכל מקרה, 2 האפשרויות שעומדות בפניי הן "זיג-זג" ו- "פנדה". אני בקרוב מאוד אעשה את החישובים וההשוואות ואחליט מהיכן לרכוש.

אתה צריך גם שני מסכים וגם טלוויזיה בו זמנית? הGTX295 ונדמה לי שגם ה285 באים עם 2DVI וHDMI, אבל אי אפשר להפעיל אותם בו זמנית. אפשר עם 2 כרטיסים אבל זה בזבוז כי הם לא עובדים בSLI.

פורסם

2 מסכים לאיזה שימוש, עריכת וידאו?

יש גם מסכים גדולים יותר ומעולים - DELL 2408WFP/2709W

הראשון הוא 24 אינץ' והשני 27 אינץ', שניהם FHD עם פאנל PVA/IPS.

אם אתה הולך על מסך 22, כרטיס מסך חלש יותר גם יספיק - 4870 1GB או 260GTX 216

פורסם

2 מסכים זה יותר עניין של נוחות. אני לרוב עם המון חלונות פתוחים של מסמכים ואתרי אינטרנט וכד' ואני מרגיש שחסר לי "מקום" לעבוד. עריכת ווידאו זה פחות חשוב, אני לא עורך ווידיאו על בסיס קבוע או באופן מקצועי מדי.

אבל כן מאוד קריטי עבורי שהמסך בסלון יהיה מחובר 24/7 למחשב. ככה זה היום באמצעות כבל HDMI. על זה אין התפשרות.

אני לא רואה את עצמי יושב על שולחן העבודה שלי ועובד על מסך שהוא יותר גדול מ- 22 אינצ'.. זה נראה לי קצת גדול מדי. אני יותר מעדיף 2 מסכי 22 הן מבחינת הנוחות וההרגל שלי והן גם מבחינת עלויות.

פורסם
הרזולוציה עולה עם הגודל של המסך. לדעתי 30 יותר נוח משני 22.

מסך 24 ומסך 30 ואפילו חלק מה22 אינץ' עובדים על אותה רזולוציה אם הם FHD.

לדעתי האישית, עדיף מסך 24.. לא גדול מידי ונוח לעבודה :-)

פורסם

מה הקשר? רזולוציה שנוח איתה ב30 ממש לא נוח איתה ב24, זו הכוונה. גודל של פונט ברזולוציה שנוח איתה ב24, ניתן להשיג אותו ב30 עם רזולוציה גבוהה יותר.

פורסם
מסך 24 ומסך 30 ואפילו חלק מה22 אינץ' עובדים על אותה רזולוציה אם הם FHD.

לדעתי האישית, עדיף מסך 24.. לא גדול מידי ונוח לעבודה :-)

לא נכון

למסך 30" רזולוציה של 2560x1600 פיקסלים

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

• תוכן חדש...